KUCHARZ Krosno Odrzańskie oferta pracy KROŚNIEŃSKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "RZEKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2019-03-29
Lokalizacja: Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Pracodawca: KROŚNIEŃSKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "RZEKA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PIASTÓW 10H, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krośnieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno Odrzańskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: prawo jazdy B
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie dowolne; 1 rok doświadczenia zawodowego w zawodzie kucharz; wymagane umiejętności wg zawodu; mile widziane prawo jazdy kat. B; mile widziane orzeczenie o stopniu niepełnosprawnościPraca w godzinach: 10-18 oraz 14-22Miejsce wykonywania pracy: Bulwar Jana Pawła II, Restauracja Rybosfera
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: KROŚNIEŃSKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "RZEKA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Adres pracodawcy:
PIASTÓW 10H, 66-600 Krosno Odrzańskie, powiat: krośnieński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: krośnieński
Gmina pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krosno Odrzańskie
Ulica pracodawcy: PIASTÓW
Numer budynku pracodawcy: 10H
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie Odrzańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2019
Oferta pracy ważna do: 28.05.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Układanie menu, przygotowywanie listy zakupów, gotowanie potraw kuchni polskiej, międzynarodowej, rozbiór mięsa, filetowanie ryb, przygotowywanie potraw z owoców morza, potraw wegańskich, wegetariańskich
kontakt przez PUP - 2019-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kluczbork (opolskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Boćki (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
•OBSŁUGA SZLIFIEREK I FREZAREK STEROWANYCH NUMERYCZNIE ORAZ OPERACJE MANUALNE NA CZĘŚCIACH•NADZOROWANIE I WYPEŁNIANIE DOKUMENTACJI TOWARZYSZĄCEJ, PRZEWODNIKA.•USTAWIANIE I UZBRAJANIE MASZYN W OPRZYRZĄDOWANIE•NADZOROWANIE STANU TECHNICZNEGO MASZYN ORAZ STANU INNYCH ŚRODKÓW TECHNICZNYCH WG ISTNIEJĄCYCH PROCEDUR OBOWIĄZUJĄCYCH W FIRMIE MTU.WYNAGRODZENIE UZALEŻNIONE JEST OD DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO KANDYDATA.
MTU AERO ENGINES POLSKA SP. Z O.O. - 2017-10-04 - Jasionka (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem (praca w CAFE DESA )
Borucki Witold FUNDO - 2018-11-28 - Czeladź (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Sominy
Sklep Spoż-Przem i BAR w Sominach Krzysztof Borzyszkowski - 2017-06-01 - Sominy (pomorskie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wisła (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)
Praca na kuchni ciepłej; obróbka mięs; planowanie dostaw; pomoc w zaopatrzeniu.
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Łomianki (mazowieckie)
-przygotowanie ciepłych potraw- przygotowanie sosów-przygotowanie zakąsek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
ustalanie menu, prace na obszarze kuchni; godz. pracy 07.00-15.00. 12.00-20.00, 06.00-14.00;
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "JUTRZENKA" - 2019-02-22 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, sporządzanie potraw kuchni polskiej i innych narodów
P.P.H.U "AMAZONKA " Ryszard Sosnowski - 2016-02-03 - Irządze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca do gotowej potrawy wg menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Gotowanie, utrzymanie porządku w kuchni, praca zespołowa w kuchni, umiejętności dotyczące obsługi sprzętu kuchennego.
Max Food Ahmad Fawad - 2019-03-22 - Ołtarzew (mazowieckie)
doświadczenie wymagane, praca sezonowa, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
FIRMA HANDLOWA ZATOKA ŁAWNICZAK ANNA - 2016-04-06 - Starkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebaba, sosu i sałatek.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
obsługa urzadzeń działu produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Opole Lubelskie (lubelskie)
Przygotowywanie potraw dla Kientów restauracji.
Restauracja i Pizzeria PYSZNOŚCI PO CAŁOŚCI Tomasz Gąsiorek - 2019-01-02 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żywności, przestrzeganie przepisów BHP, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Praca od 11.00 - 22.00 co drugi dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-07 - Brzesko (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw i napojów
"SABAUDIA" PIZZERIA Bożena Kowal - 2017-10-31 - Biłgoraj (lubelskie)
- PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW (sniadania, obiady),- GOTOWANIE (zupy, potrawy mięsne),
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-11-08 - Pniewy (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz, prowadzenie kuchni.
LABDAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-29 - Miszewko (pomorskie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)