KUCHARZ Krosno oferta pracy Roman Woda 1. Firma Handlowo-Usługowa "ŻARNOWIANKA" 2. Restauracja i Bar "ŻARNOWIANKA" 3. Restauracja-Hotel "WODNIK" 4. Cater
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 18 - 22 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2020-10-02
Lokalizacja: Krosno (podkarpackie)
Pracodawca: Roman Woda 1. Firma Handlowo-Usługowa "ŻARNOWIANKA" 2. Restauracja i Bar "ŻARNOWIANKA" 3. Restauracja-Hotel "WODNIK" 4. Cater
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bieszczadzka 65, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 18 - 22 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: - stawka godzinowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krosno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Krosno
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1861
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krosno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 18 - 22 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 02.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie zawodowe.
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
Roman Woda 1. Firma Handlowo-Usługowa "ŻARNOWIANKA" 2. Restauracja i Bar "ŻARNOWIANKA" 3. Restauracja-Hotel "WODNIK" 4. Catering Biesiada
danePracodawcy_nip: 8190003683
danePracodawcy_regon: 690002384
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Adres pracodawcy:
Bieszczadzka 65, 38-400 Krosno, powiat: m. Krosno, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV należy kierować na adres: kontakt (at) catering-biesiada.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Krosno
danePracodawcy_kodPowiatu: 1861
Gmina pracodawcy: Krosno
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Krosno
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0952410
Ulica pracodawcy: Bieszczadzka
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil działalności pracodawcy:
usługi gastronomiczneRestauracja WODNIK w Krośnie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krośnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 02.10.2020
Oferta pracy ważna do: 30.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 02.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 02.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7968a29dd5f07eb775d67ac6bbc697cd
Podobne oferty pracy
Wypiekanie pizzy, przygotowywanie składników.
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Łódź (łódzkie)
Smażenie, przygotowywanie potraw: mięso drobiowe, frytki, ziemniaki, surówki, wykonywanie świeżych soków. Praca Zduńska Wola ul. Łaska 51 lub ul. Łaska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowiński - 2018-01-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, obróbka wstępna surowców, półproduktów i gotowych potraw,
kontakt przez PUP - 2019-04-03 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
organizacja pracy kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Sporządzanie potraw, Sporządzanie deserów,
KAN JAN 2 SPÓŁKA CYWILNA URSZULA KANDORA, JAN KANDORA, SONIA KANDORA-KACPRZAK, WIRGINIA KANDORA-RAJTAR, JESSICA KANDORA - 2020-07-29 - Tarnowskie Góry (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do termoportów.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Wyszków (mazowieckie)
samodzielne stanowisko
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2019-02-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i międzynarodowej, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
FASADA-INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-08 - Rzeszów (podkarpackie)
Praca w barze, obsługa kasy fiskalnej, klienta. Przygotowywanie posiłków typu fast-food.
Bar Piwny - Mała Gastronomia Wiesława Strojna - 2020-01-09 - Lubaczów (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-12-12 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Informowanie o ofertach firmy
FITNESS CLUB ERNESTO Ernest Więch - 2016-07-05 - Grajewo (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-14 - Racibórz (śląskie)
Praca w świetlicach wiejskich na terenie gminy Bobowo, współpraca z miejscowymi organizacjami społecznymi, organizowanie zajęć dla mieszkańców z uwzględnieniem wszystkich grup wiekowych
Urząd Gminy Bobowo - 2020-04-28 - Bobowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gaweł - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
obsługa klientów obcojęzycznych, poszukiwanie kontrahentów na terytorium Pakistanu i Polski, podpisywanie umów za zgoda Zarządu, organizowanie promocji towarów handlowych w języku angielskim dla przedsiębiorców z Pakistanu i Indii prowadzących sprzedaż detaliczną, przygotowywanie raportów sprzedaży w języku angielskim dla Zarządu
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Łazy (mazowieckie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-04-01 - Włochy (Włochy)
wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie pół roku. Obowiązki: prace w kuchni, produkcja mącznych potraw garmażeryjnych takich jak m.in. pierogi i ravioli.
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
PREZENTACJA POTRAW W FORMIE BUFETOWEJ ZGODNIE ZE STANDARDAMI FIRMY, PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI, PRZYGOTOWANIE DAŃ RYBNYCH, WYWARÓW, SOSÓW ITP., NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCIWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, UMIEJĘTNOŚĆ OBRÓBKI WSTĘPNEJ, FILETOWANIA, PORCJOWANIA I OBRÓBKI TECHNICZNEJ- PRZYGOTOWANIE RYB, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO I UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY WEDŁUG HARMONOGRAMU, PRACA W WOLNE DNI.
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań serwowanych w Zakładzie - pizza, kebab, dania mięsne
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Świebodzin (lubuskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw. Praca w systemie jednozmianowym w godzinach 11.00-22.00 (1 dzień pracy, 1 wolny). Praca również w dni wolne wg. grafiku.
Restauracja Pizzeria "Desperado" Usługi Hotelarskie Joanna Gaweł - 2019-05-29 - Bytom (śląskie)
Gotowanie potraw (kuchnia polska)
PPHU PABLO & ARNI S.C. P. Pożarlik, A. Gamoń - 2019-09-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DO SPOŻYCIA NA MIEJSCU I NA WYNOS (KATERING)
ABC-MULTISERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Przestrzeganie przepisów BHP. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produków do gotowania. Nadzorowanie świeżości używanych skladników spożywczych. Dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przrządów używanych w kuchni. Udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi. Znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
"DAMAR" s.j. CHRZAN MARCIN I WROŃSKI DANIEL - 2019-09-06 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
FALA PARK SP. Z O.O. - 2017-01-03 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)