KUCHARZ Kraków oferta pracy Magdalena Zając ANTFRA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: Magdalena Zając ANTFRA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Myślenicka 133, 30-698 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcapraca od 7 do 15 od po do piatku
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2018
Data zakończenia pracy: 30.11.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: komunikatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność gotowania
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kultura osobista
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność gotowania potraw kuchni polskiej, wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: Magdalena Zając ANTFRA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Lasogórska 6/5, 30-698 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Lasogórska
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2018
Oferta pracy ważna do: 29.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Sanok (podkarpackie)
- Przygotowywanie posiłków dla osób starszych i niepełnosprawnych.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowego min. 2 lata na podobnym stanowisku. Mile widziane osoby z terenu Katowic. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty (ul. Misjonarzy Oblatów MN 24, 40-129 Katowice) w godzinach: 10:00-12:00.
KATOWICKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB STARSZYCH, NIEPEŁNOSPRAWNYCH I OCZEKUJĄCYCH WSPARCIA "OPOKA" - 2015-12-15 - Katowice (śląskie)
jw.
LEVEL WORK Artur Chrząszcz (Agencja zatrudnienia nr 10944) - 2018-01-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: Wrocław (lokale należące do firmy Amalfi s.c.).
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-06-02 - Lubin (dolnośląskie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
• Przygotowywanie potraw i dań z przyjętymi standardami. • Zapewnienie wysokiej jakość usług • Właściwe i optymalnegospodarowanie towarami i innymi materiałami wykorzystywanym w Restauracji • Zachowanie standardów w zakresiewymagań sanitarno-epidemiologicznych oraz w zakresie HACCP. • Organizowanie pracy i nadzór nad zespołem • Dbałość o czystość i higienę pracy/512001Umowa zlecenie około 140 h w m-cuPrzewidywany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielna praca na stanowisku kucharza, związana z przygotowywaniem oferty żywnościowej (dań i potraw z menu restauracji). Zakup żywności i składników, przygotowanie ich do obróbki oraz przechowywanie w odpowiednich warunkach. Organizowanie procesów roboczych w kuchni, przygotowywanie potraw na czas i we właściwej kolejności, zgodnie ze specyfikacją. Dbanie o wygląd i prezentację potraw. Obliczanie cen za posiłki.
kontakt przez OHP - 2018-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Wg stanowiska: samodzielne przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11:00-20:00 lub 22:00. Kontakt e-mailowy: wieprz (at) nowostyl.pl w celu umówienia sie na spotkanie
Herma Ewa PPHU "NOWOSTYL 2" - 2016-12-05 - Wieprz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SZUM-TRUCK Marek Szumielewicz i Wspólnicy Spółka Jawna - 2018-01-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; pra; Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Opole (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-05-22 - Wieleń (wielkopolskie)
praca w kuchni
Zakład Usługowo-Handlowy Łucjan Kremiec - 2017-02-01 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 5-13, 11-22 w Kołobrzegu, również w weekendy.
HNS 16 Sp. z o.o. (Hotel New Skanpol) - 2017-01-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca zgodnie z zawodem
AY Sp.zo.o. - 2018-03-13 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
zgodny z oferowanym stanowiskiem, praca 9-17, 12 zł netto + premia
Dom Przyjęć "Szafranowy Ogród" S.C. Lidia Toborek, Łukasz Toborek - 2017-06-29 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-06-18 - Łódź (łódzkie)
kucharzpraca od godz 12.00 do 20.00dwie soboty w miesiącu pracujące, za soboty pracujące przysługują dni wolne
ZPUH WILK-POL Wilk Henryk - 2018-08-31 - Mielec (podkarpackie)
drobne prace pomocnicze
PPHU Beberok Krystyna - 2018-01-19 - Miedźna (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie potraw w zakresie śniadań, obsługi konferencji i szkoleń. Utrzymanie w porządku stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW TYPU FAST FOOD
kontakt przez OHP - 2018-04-03 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw, obróbka wstępna produktów, prace na kuchni i stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Zagórzany (małopolskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
POLSKIE TATRY - S.A. - 2018-07-20 - Małe Ciche (małopolskie)
Zgodny
BAR MLECZNY "KROKIECIK" REGINA NIELEBOCK - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Sierakowice (pomorskie)