KUCHARZ Krak贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: tworzenie da艅 degustacyjnych, przygotowywanie, catering
Data publikacji: 2016-06-21
Lokalizacja: Krak贸w (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Krak贸w, powiat: m. Krak贸w, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
tworzenie da艅 degustacyjnych, przygotowywanie, catering
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Data rozpocz臋cia pracy: 05.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe-kucharz, doswiadczenie zawodowe min. 1 rok mile widziane, kompozycje degustacyjne
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Grodzki Urz膮d Pracy w Krakowie
Data dodania oferty pracy: 21.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.06.2016
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i stosowanie zasad "Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej", przygotowywanie posi艂k贸w dobrej jako艣ci, przestrzeganie NORM SYSTEMU ISO 9001-2000
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej
OSTERIA Gra偶yna i Karol Korzenieccy sp贸艂ka jawna - 2016-03-09 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Prace kuchenne, przygotowywanie produkcji. Sk艂adanie zam贸wie艅, wydawanie posi艂k贸w.
Karczma Cz艂ek贸wka Karolina Wojnicz - 2016-09-02 - Skorupy (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI I PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACY.Godzina zako艅czenia pracy: 22:00Praca na czas okre艣lony: 2 LATA
HAWARY HUSSEIN LUXOR - 2017-03-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Prace budowlane (elewacje)
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Nysa (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
TIP-TOP Jacek Urbanowski- Elbl膮g - 2016-04-06 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu i ich wydawanie, przestrzeganie przepis贸w BHP i zasad systemu HACCP, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Kontrahent Urz臋du - 2017-07-26 - Gda艅sk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Zahuty艅 (podkarpackie)
j.w
Szpital Biela艅ski im. ks.J.Popie艂uszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, mycie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego, wykonywanie innych czynno艣ci zleconych przez kierownika internatu i dyrektora szko艂y
kontakt przez PUP - 2016-08-10 - 呕uromin (mazowieckie)
wyrabianie ciasta, kr臋cenie pizzy, mycie naczy艅, formowanie kulek ciasta, robienie sur贸wek, hamburger贸w, zapiekanek, sma偶enie frytek, obs艂uga kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - 艁臋kawica (ma艂opolskie)
-
FIRMA TURYSTYCZNO-HANDLOWA "ORKA" RADOS艁AW JAKUB KMITA - 2016-09-01 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski - 2017-09-14 - S艂ubice (lubuskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, opracowywanie menu, wsp贸艂praca z kelnerami
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe PROGMET- Bogdan Grys - 2018-04-30 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Wykonanie prac programistycznych, doradztwo informatyczne. Umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
praca na sto艂贸wce (do 40 miejsc konsumpcyjnych) na pe艂ny etat; praca od 15.05.2016 do 31.10.2016
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe MAGDA - 2016-04-21 - Przew艂oka (pomorskie)
Kucharz
Hotel BRISTOL Tadeusz Nosek - 2016-12-02 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - P贸lko (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnch kuchni japo艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w, obiad贸w, zarz膮dzanie kuchni膮 w barze, przygotowanie katering贸w.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Piotrowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej.
LOKAL GASTRONOMICZNY "HONOTU" DARIUSZ J脫ZEFCZYK W 艁A艃CUCIE - 2016-10-24 - 艁a艅cut (podkarpackie)
prowadzenie zaj臋c lekcyjnych z zakresu wychowania do 偶ycia w rodzienie
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Kowalin (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Pabianice (艂贸dzkie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w na stanowisku pracyodpowiedzialno艣膰 za przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮 zgodnych z HACCPodpowiedzialno艣膰 za czysto艣膰 w miejscu pracy zgodnie z HACCP i przestrzeganie zasad iprzepis贸w BHP, PPO呕odpowiedzialno艣膰 za powierzone mieniepraca w uniformie zgodnym z wymogami HACCP iprocedurami hotelurealizacja zada艅 zleconych przez Szefa Kuchni i Sous Szefaracjonalne gospodarowanie towaremprzygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardamizapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji,zachowanie estetyki wydawanych da艅,wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem gastronomii.dbanie o czysto艣膰 i higien臋 na przydzielonym stanowisku pracysprawno艣膰 podczas przyj臋cia oraz realizacji zam贸wieniaprzygotowuje i serwuje posi艂ki realizowane w ramach 艣niada艅, przerw kawowych, bankiet贸w; przygotowuje i serwuje posi艂ki dla uczestnik贸w konferencji; przygotowuje i serwuje posi艂ki do pokoju ( Room service ), przygotowuje i serwuje posi艂ki w restauracji ibarzeprzyjmuje skargi i za偶alenia z nale偶ytym wyczuciem - stara si臋 zado艣膰uczyni膰 wszystkim oczekiwaniom, 偶yczeniom i wnioskom Go艣ci zgodnie ze swoimi uprawnieniami i kompetencjami - informuje o nich prze艂o偶onego (w szczeg贸lnych przypadkach konsultuje si臋 z prze艂o偶onym)serwuje zam贸wione przez Klienta, Go艣cia potrawy we w艂a艣ciwej kolejno艣cisortuje naczynia odnoszone do zmywalni, sortuje odpady i umieszcza je w przeznaczonych do tego celu pojemnikach zgodnie z HACCPzg艂asza prze艂o偶onemu wszelkie trudno艣ci inieprawid艂owo艣ci (w tym dotycz膮ce sprz臋tu iwyposa偶enia)bierze udzia艂 w inwentaryzacji 艣rodk贸w trwa艂ych inisko cennychzapewnia prawid艂owy przep艂yw informacji i prawid艂ow膮 komunikacj臋 z innymi dzia艂amiu偶ytkuje wyposa偶enie zgodnie z jego przeznaczeniem - zabezpiecza sprz臋t, wyposa偶enie i produkty przed uszkodzeniem lub kradzie偶膮zapewnia prawid艂owy i terminowy obieg dokument贸wprzestrzega zalecenia dotycz膮cych godzin otwarcia punkt贸w gastronomicznychwype艂nia rzetelnie polecenia prze艂o偶onychprzestrzega procedur nadzoru i kontrolizna i przestrzega zasady ksi臋gi HACCP z zakresu przygotowywania i dystrybucji posi艂k贸w, przyj臋cia imagazynowania produkt贸w, higieny personelu oraz mycia i dezynfekcji sprz臋tu i pomieszcze艅przestrzega zasad, przepis贸w i uregulowa艅 wewn臋trznych dotycz膮cych tajemnicy s艂u偶bowej iochrony danych osobowychwsp贸艂pracuje z innymi pracownikami dzia艂u iprze艂o偶onymiwsp贸艂uczestniczy w tworzeniu dobrej atmosfery pracyuczestniczy w szkoleniach, odprawach, zebraniach informacyjnych i innych spotkaniach organizowanych dla pracownik贸wwsp贸艂uczestniczy w przyuczaniu do zawodu pracownik贸w i praktykant贸w, wspiera ich wdoskonaleniu umiej臋tno艣ciSala G
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)