KUCHARZ Kosów Lacki oferta pracy ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-08-23
Lokalizacja: Kosów Lacki (mazowieckie)
Pracodawca: ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sokołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kosów Lacki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: punktualność, staż pracy mile widziany
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁADY MIĘSNE ZAKRZEWSCY Dariusz Zakrzewski, Janusz Zakrzewski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Adres pracodawcy:
Wiejska 7, 08-330 Kosów Lacki, powiat: sokołowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8:00-15:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: sokołowski
Gmina pracodawcy: Kosów Lacki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kosów Lacki
Adres strony pracodawcy: www.zakrzewscy.pl
Ulica pracodawcy: Wiejska
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sokołowie Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.08.2018
Oferta pracy ważna do: 30.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie posiłków, mile widziane doświadczenie zawodowe
MOTEL ORION Daria Szyler - Laskowska - 2018-02-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - Płońsk (mazowieckie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2017-03-24 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Przemyśl (podkarpackie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
e-mail: hotelkrapkowice (at) gmail.com
HALE-WYNAJEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-09 - Krapkowice (opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Wetlina (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
BAR GARMAŻERYJNY "BARUŚ" - 2018-07-30 - Lubin (dolnośląskie)
- Przygotowywanie oraz sprzedaż dań t. Fast Food- Miejsce pracy: Tczew, ul. Kopernika 1, Maxx Kebab- Kontakt: telefon: 731-982-205; 791-213-994 mail: marekszela (at) wp.pl
MARKUS MAREK SZELA - 2015-12-03 - Tczew (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Osoba z doświadczeniem na stanowisku kucharza - samodzielna. Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawcą.
ZAJAZD KARLICZEK U MARKA S.C. MAREK BRUNON MAREK-BUGIEL TERESA - 2016-02-29 - Świerklany Górne (śląskie)
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2016-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-01-10 - Tarnów (małopolskie)
Prace produkcyjne, Odmierzanie, cięcie, wiercenie, nitowanie oraz inne czynności montażowe bram i rolet.miejsce pracy: Wrocław, ul. Fabryczna
Rolladen Group Jacek Pisarczyk - 2017-11-21 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-09-22 - Zamość (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-14 - Zblewo (pomorskie)
Kontakt osobisty,tel.507089861 lub e-mail: p.migacz (at) czarnygron.pl. Praca w kuchni hotelowej.
Czarny Groń Sp. z o.o. sp.k. - 2015-12-14 - Rzyki (małopolskie)
Szef kuchni , kierowanie zespołem, przygotowywanie dań żywienia zbiorowego, przygotowywanie imprez okolicznościowych,
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "PSZCZÓŁKA" - 2016-03-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Brzeska Wola (mazowieckie)
Przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, obróbka termiczna produktów, sprawdzanie stanów magazynowych, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
LUKULLUS W.Dubrowski-J.Kolanowski - 2016-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa kienta, przygotowanie potraw z półproduktów
F.H.U.P. Księżyc Marek - 2018-05-09 - Krzeszowice (małopolskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka" Iwona Ławruk - 2017-01-19 - Mielec (podkarpackie)
Miejsce wykonywania stażu Raszowa.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Raszowa (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 9-16
SKAREM Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Słupsk (pomorskie)
- Przygotowanie potraw kuchni orientalnej (indyjska, bengalska i nepalska).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na okres dwóch lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 12:00-22:00 + soboty, niedziele. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata jako kucharz w kuchni indyjskiej lub bengalskiej lub nepalskiej. Wymagana znajomość kuchni indyjskiej lub bengalskiej lub nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Katowice (śląskie)
j.w.
Akademia Obrony Narodowej - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
roboty ciesielskie, rozbiórkowe, murarskie, malarskie, tynkarskie, montaż stolarki okiennej
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Puławy (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
CATERING&CONFERENCE SERVICE Sp. z o.o. - 2016-04-27 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn i MPM Robot kuchenny Oliwia MRK-10, GERLACH 323AP Szybkowar, urządzenie wielofunkcyjne RUSSELL HOBBS COOKPOT MULTICOOKER, możliwość pracy w godzinach nocnych/wieczornych, dbałość o wygląd przyrządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-04-05 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)