KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 850 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego , odpowiedzialność za personel i organizację pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach. Praca w Kołobrzegu 7-15.
Data publikacji: 2020-06-23
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:T. Kościuszki 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego , odpowiedzialność za personel i organizację pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach. Praca w Kołobrzegu 7-15.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
książeczka zdrowia;doswiadczenie na danym stanowisku
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6462070334
danePracodawcy_regon: 273303200
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-111 Ustronie Morskie, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Ustronie Morskie
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ustronie Morskie
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0314023
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 23.06.2020
Oferta pracy ważna do: 15.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 23.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f98abdb76a6f83491032a989eb86e9cc
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów i przypraw typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Murzasichle (małopolskie)
Przeprowadzanie kontroli działalności organów administracji geodezyjnej i kartograficznej, kontroli działalności przedsiębiorców oraz jednostek organizacyjnych w zakresie wykonywania prac geodezyjnych i kartograficznych, prowadzenie postępowań administracyjnych z zakresu prowadzenia państwowego zasobu geodezyjnego ikartograficznego, rozpatrywanie skarg na działanie organów administracji geodezyjnej i kartograficznej, rozpatrywanie interwencji na działanie przedsiębiorców, jednostek organizacyjnych oraz osób legitymujących się uprawnieniami zawodowymi w dziedzinie geodezji i kartografii w zakresie przestrzegania i stosowania przepisówdotyczących geodezji i kartografii, przygotowywanie dokumentacji do opracowania wniosku do rzecznika dyscyplinarnego o wszczęcie postępowań, wyjaśniających w stosunku do osób wykonujących samodzielne funkcje w dziedzinie geodezji i kartografiinaruszających przepisy, opiniowanie projektów modernizacji ewidencji gruntów i budynków przedkładanych przez organy administracji geodezyjnej i kartograficznej.
Mazowiecki Urząd Wojewódzki w Warszawie - 2018-05-02 - Siedlce (mazowieckie)
wg stanowiska
Ośrodek Konferencyjno-Wypoczynkowy "MARINA" Ryszard Kolanowski - 2018-09-14 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
Sprzedawca w Delikatesach Centrum
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kamionka Wielka (małopolskie)
Zapoznanie się z przepisami i regulaminem organizacji pracy, BHP i PPOŻ. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, obróbka wstępna surowców oraz dobieranie ich do sporządzania posiłków, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, zabezpieczenie surowców przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2018-05-19 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-11-15 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia polska, europejska. Praca w godzianch 14:00-22:00.
Hast Andrzej Dworak - 2016-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)
obsługa sali jadalnej, serwowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Zakopane (małopolskie)
obijanie meli tapicerowanych
"KASPRZAK" T.J. Kasprzak Spółka Jawna - 2016-11-22 - Barwałd Średni (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie ze standardem hotelu.Wymagane wykształcenie min podstawowe, mile widziane doświadczenie zawodowe. Proponowane wynagrodzenie 3350zł miesiecznie. Miejsce wykonywania pracy Hotel Mikołajki ul. Spacerowa 11.
DOBRY HOTEL MIĘCZKOWSKI SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-09-10 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Konin (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Jałowęsy (świętokrzyskie)
praca w kuchni, checi do pracy
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-06-15 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-05-09 - Łeba (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Gastronomia - Kompleksowe przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie pojazdu,dopilnowanie załadunku,rozładunku,wypełnianie dok.transp.
Przedsięb.Handlowo-Transportowo-Spedycyjne SERAFIN Sp. z o.o. - 2016-11-02 - Witnica (lubuskie)
przewóz osób wg rozkładu kursowego, sprzedaż biletów
MIEJSKI ZAKŁAD KOMUNIKACYJNY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ŻAGANIU - 2017-06-01 - Żagań (lubuskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-05-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa stanowiska pizzy
Restauracja BIAŁY TALERZYK - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Kluczbork (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-23 - Przemyśl (podkarpackie)
sadzenie, przesadzanie roślin, nawożenie roślin i trawników, wykonywanie zabiegów ochrony roslin
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Janów Podlaski (lubelskie)
przygotowywanie posiłków w zakresie żywienia zbiorowego, dbanie o własciwą obsługę sprzętu i urządzen mechanicznych znajdujących się w kuchni; przestrzeganie zasad dobrej praktyki w trakcie całego procesu produkcyjnego; przestrzeganie przepisów sanitarnych oraz przepisow BHP i Ppoż
Aspen-Res sp. z o.o. - 2018-07-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniachprzyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. bałość o wysoką jakość i smakserwowanych posiłkówProponowany okres zatrudnienia 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków wg menu
Bruliński Adam - 2019-11-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
-Gotowanie zup, obiadów, sporządzanie garmażu, wydawanie posiłków,-Praca jednozmianowa 6-14,-Kontakt telefoniczny 58-531-54-52
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2015-12-01 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)