KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Data publikacji: 2020-08-20
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków.Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu w godz. 7-19, również w soboty i niedziele (w-g grafiku).Dźwiganie do 10 kg.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy w zawodzie kucharza
Wymagania odnośnie stażu pracy:
[cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 6
Nazwa pracodawcy:
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu
danePracodawcy_nip: 6710101653
danePracodawcy_regon: 004852970
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
J.C Korzeniowskiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV i LM
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: J.C Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: ośrodek sanatoryjno-wczasowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 20.08.2020
Oferta pracy ważna do: 18.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f17f23e6280dcedcbf0d20b0f9eb6afb
Podobne oferty pracy
praca wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Lubaczów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw,wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
Śnieżnik Barbara Ladżyńska - 2018-11-05 - Kłodzko (dolnośląskie)
prace porządkowe, sprzatanie biur
4 Workers Przemysław Sztuczkowski - 2016-03-02 - Krzeszowice (małopolskie)
kontakt z klientami, aukcje internetowe, wykonywanie stron internetowych, fotografowanie i obróbka zdjęć
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Słubice (lubuskie)
przgotowywanie potraw, organizacja przyjęć
Quantum Group Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością, Spółka komandytowo-akcyjna - 2016-03-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
montaż reklam
DOLNOŚLĄSKA AGENCJA REKLAMOWA - 2015-12-11 - Gola (dolnośląskie)
Wyrób pizzy i innych dań.
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2016-01-19 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
przygotowywanie różnych rodzajów sushi, zup w stylu japońskim, przygotowywanie zamówień, przyjmowanie dostaw, wprowadzanie nowości do karty menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW WIETNAMSKICH; WŁAŚCIWE DOBIERANIE SKŁADNIKÓW DO PRZYGOTOWANIA POTRAW WRAZ Z ZAGOSPODAROWANIEM NIMI; DOKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I CIEPLNEJ SUROWCÓW ODPOWIEDNIMI NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI;
kontakt przez PUP - 2019-12-04 - Ożarów Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłów.Praca od poniedziałku do piątku w godz. 6.00-14.00, w Wilkowicach. Umowa o pracę na czas określony od 01.09.2020 do 30.06.2021 r.
Szkoła Podstawowa nr 1 im. Władysława Jagiełły - 2020-06-23 - Wilkowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTURACJA "PROWINCJA" S.C. - 2019-01-04 - Plastowo (wielkopolskie)
Umiejętnośc obsługi wiertnicy Hilti DD 350
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Łódź (łódzkie)
Prace budowlane
ADDER TECH Kamil Moszczyński - 2016-08-19 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
kucharz,przygotowywanie żywności dla klientów i odbiorców zewnętrznych,umiejętności i specjalności:bumiejętność pracy w zespole,predyspozycje do zawodu.
kontakt przez PUP - 2019-06-11 - Brzeg (opolskie)
GOTOWANIE ZGODNIE Z JADŁOSPISAMIWYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU- ŻYWIENIE ZBIOROWE MIN. 6 MIESIĘCY, NIEZBĘDNA KSIĄŻECZKA SANEPIDOWSKA.PIERWSZA UMOWA NA CZAS OKREŚLONY, NASTĘPNIE UMOWA NA STAŁEPRACA W GODZINACH: 06:00-14:00WYNAGRODZENIE: MIESIĘCZNE 2250ZŁ BRUTTO+ 1000ZŁ PREMIAMIEJSCE PRACY: UL. ARKOŃSKA 4, 71-455 SZCZECINMIEJSCE REKRUTACJI: UL. ZBOŻOWA 4A SZCZECIN PO WCZEŚNIEJSZYM UMÓWIENIU SIĘ TELEFONICZNYM: 502961492
GB SERVICE SP. Z O.O. - 2019-08-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wskazany własny transport dla osób spoza Bierunia ze wzg na utrudniony transport komunikacja miejską.
Restauracja MEED, Pamuła Eugeniusz - 2017-11-06 - Bieruń (śląskie)
praca w archiwum
kontakt przez PUP - 2019-02-12 - Płońsk (mazowieckie)
jw.
Przedszkole nr. 346 - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
-
KN-Kupper S.C. - 2016-05-18 - Kościerzyna (pomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka san.-epid., prawo jazdy kat B. Osoba zatrudniona będzie odpowiedzailna za przygotowywanie posiłków, prowadzenie punktu gastronomicznego typu Food Truck. Praca od pon. do pt. w godzinach od 12:00 - 20:00. Kontakt z pracodawcą osobisty.
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Rybnik (śląskie)
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie równoważnym
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe "KOGA" Osiecki Wiesław, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
jw
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-01-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. standardów, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Gniezno (wielkopolskie)
Kucharz / zastępca szefa kuchniPrac na dwie zmiany:7-1511-19
Potępa Mariusz SOŁTYS - 2017-11-23 - Mielec (podkarpackie)
Zapoznanie się z zadaniami/ zakresem działalności komórki organizacyjnej. Współtworzenie opracowań kartograficznych na potrzeby prowadzonych postępowań administracyjnych oraz aktów prawnych wdawanych przez Urząd. Aktualizacja danych przestrzennych gromadzonych na platformie ArcGIS. Archiwizacja danych o nieruchomościach Skarbu Państwa administrowanych przez Urząd.
URZĄD MORSKI W GDYNI - 2016-02-11 - Gdynia (pomorskie)
przygotowanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, porcjowanie i wydawania posiłów, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Wysoka (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Zalesie (łódzkie)
Staż dla osoby do 29 rż.zarej. w tut. Urzędzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe.Godziny odb. stażu 9:00-17:00, 13:00-21:00. 2.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw zaopatrzenia towarów i surowców3.Przygotowywanie produktów do sprzedaży i przetwarzanie surowców do gotowych produktów.4.Posługiwanie się narzędziami i maszynami gastronomicznymi i przetwórczymi do przygotowywania produktów i napojów5.Dokonywanie obróbki mechanicznej i termicznej surowców i półsurowców6.Porcjowanie, dekorowanie i eksponowanie potraw7.Zabezpiecznie potraw i produktów, magazynowanie surowców i półproduktów przed zniszczeniem i przydatnością do spożycia 8.Dbałość o estetykę wyglądu i dbałości o stanowisko pracy9.Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Zgodny
Restauracja "HOANG GIA" Dominika Hoang Dinh - 2016-12-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. W piątki i soboty pożniejsza godzina rozpoczęcia pracy- wówczas zakończenie pracy o godzinie 01:00.
KARCZMA POLSKA - 2017-08-25 - Łódź (łódzkie)