KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 850 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego , odpowiedzialność za personel i organizację pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach. Praca w Kołobrzegu (Sanatorium "Górnik") w godz. 7-15.
Data publikacji: 2020-07-22
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:T. Kościuszki 3, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni ośrodka wypoczynkowego , odpowiedzialność za personel i organizację pracykuchni, ustalanie menu, utrzymanie poziomu produktów w magazynach. Praca w Kołobrzegu (Sanatorium "Górnik") w godz. 7-15.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o.
danePracodawcy_nip: 6462070334
danePracodawcy_regon: 273303200
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy ważna do: 21.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d2f1fb423e0863155e157471809648cb
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, wydawanie wyrobów garmażeryjnych. Dbanie o miejsce pracy.
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2016-05-18 - Dęblin (lubelskie)
zgodny ze stanowiskiem
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2017-02-20 - Wielki Głęboczek (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i dań, miejsce wykonywania pracy Restauracja Swantewit- Tujsk
SWANTEWIT Elżbieta Kruszyńska - 2019-05-09 - Tujsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań z karty, przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
RESTAURACJA "PARKOWA" ZBIGNIEW LUBISZEWSKI - 2016-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Strączno (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kartuzy (pomorskie)
prace w kuchni dotyczące przygotowywania posiłków, garmażu oraz utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-12-11 - Gdynia (pomorskie)
-
Firma Usługowa "TIME" Katarzyna Nalewajko - 2016-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza wymaga znajomości w przygotowywaniu posiłków dla uczniów szkoły.
Szkoła Podstawowa nr 65 w Łodzi - 2019-09-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-08-28 - Bądzów (dolnośląskie)
- samodzielne przygotowywanie potrawzgodnie z recepturami obowiązującymi w restauracji. - dbanie o utrzymanie należytego stanu czystości stanowiska pracy,- zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2019-12-16 - Andrychów (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zambrów (podlaskie)
Samodzielna praca na kuchni, przygotowywanie potraw i ich wydawanie, utrzymanie czystości na miejscu pracy.Umowa zlecenie: 02.01.2020 - 20.11.2022Ilość godzin w miesiącu około
kontakt przez PUP - 2019-12-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, dbałość o odpowiednie porcje posiłków ich jakość, smaki estetykę wydania. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o dobrą atmosferę w pracy.
Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry - 2018-11-26 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Łapy (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych produktów. Dyplom kucharza kuchni wietnamskiej/azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Łódź (łódzkie)
-
ZEG Zakład Elektryczny Sp. z o. o. - 2018-09-10 - Gryfice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW SPORTU I REKREACJI ZIEMI KUJAWSKO-POMORSKIEJ FORMA - 2017-11-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
umiejętność przygotowania potraw i deserów kuchni bałkańskiej, przygotowanie potraw z pasją, z dbałością o jakość i smak, na bazie świeżych, naturalnych składników, zachowanie czystości stanowiska pracy, dbałość o schludny wygląd, ścisłe przestrzeganie zgodności przygotowania potraw z ustalonym jadłospisem i recepturą, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, urządzenia, wyposażenie kuchni, magazynu itp., przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowiązujących w kuchni; umowa od 29.06.2018 r. do 28.06.2020; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Strzelinko (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2019-02-21 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
kucharz
Zakład Poprawczy - 2019-10-17 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej według receptur. Przestrzeganie obowiązujących standardów. Racjonalne gospodarowanie towarem.- Wynagrodzenie: 1900 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe (niekoniecznie gastronomiczne) jeśli osoba posiada doświadczenie zawodowe. W przypadku braku doświadczenie zawodowego wymagane jest wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne. Mogą aplikować również absolwenci szkół gastronomicznych. Mile widziane osoby niepełnosprawne. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 695-434-542) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Okrężna 14, 40-808 Katowice).
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-27 - Katowice (śląskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "CENTRUM" Spółka z o.o. - 2020-01-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sporządzanie pizzy, obsuga klienta bezpośrednia i przyjmowanie zamówień przez telefon, obsługa kasy fiskalnej. Praca w godz. 10-18, 15-23.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnych(bengalska/hinduska), miejsce wykonywania pracy: Sierpc, ul. Wiosny Ludów 2
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-10-23 - Częstochowa (śląskie)
Wprowadzanie danych do systemu o odpadach.
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Kraków (małopolskie)