KUCHARZ Międzyzdroje oferta pracy Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na brodziki.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 500 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, dbałość o odpowiednie porcje posiłków ich jakość, smaki estetykę wydania. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o dobrą atmosferę w pracy.
Data publikacji: 2018-11-26
Lokalizacja: Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Turystyczna 2D/4, 72-500 Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, tworzenie nowych dań i potraw, dbałość o odpowiednie porcje posiłków ich jakość, smaki estetykę wydania. Utrzymanie porządku w miejscu pracy i dbałość o powierzony sprzęt kuchenny, organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o dobrą atmosferę w pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 500 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kamieński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzyzdroje
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 500 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2018
Data zakończenia pracy: 27.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Umiejętność pracy w zespole.
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pracowitość, uczciwość, praca w stresie, kierowanie ludźmi
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Centrum Gastronomiczne NEPTUN "BARTEK" Łukasz Mędry
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Adres pracodawcy:
Turystyczna 2D/4, 72-500 Międzyzdroje, powiat: kamieński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, poczta
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kamieński
Gmina pracodawcy: Międzyzdroje
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzyzdroje
Ulica pracodawcy: Turystyczna
Numer budynku pracodawcy: 2D
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kamieniu Pomorskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.11.2018
Oferta pracy ważna do: 27.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 26.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-06-06 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów, znajomość przypraw i składników tej kuchni, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Sklep Spożywczo - Przemysłowy Anna Górecka - 2016-02-18 - Zator (małopolskie)
zgodny (praca w Grudziądzu)
IK PALACE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-19 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz/ kucharka w Pizzerii "Ferro Di Cavallo" w Słupsku; praca od zaraz; jedna zmiana (12-20); kontakt z pracodawca e-mailowy.
MAGMA Mariusz Schlotterer - 2016-03-08 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Otorowo (wielkopolskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.
Centrum Szkolenia Policji - 2017-02-16 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz- przygotowywanie posiłków regeneracyjnych.
Hanna Miller Usługi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej i tajskiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-10-10 - Opole (opolskie)
Kucharz
,,GALICJA" Paweł Borowiec - 2016-01-14 - Babica (podkarpackie)
x
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Nowosielce (podkarpackie)
Umiejętność pracy w zespole , Sumienność , Kreatywność , Punktualność
kontakt przez OHP - 2018-03-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
praca przy produkcji pieczarek,obsługa zbioru pieczarek
AGRO-TEAM Przedsiębiorstwo Spółdzielcze - 2018-09-24 - Goździn (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących, przekąsek. Przygotowywanie i obsługa spotkań oraz przyjęć organizowanych w formie usług cateringowych. Prowadzenie gospodarki magazynowej. Znajomość i przestrzeganie obowiązujących przepisów prawnych w ramach zajmowanego stanowiska. Zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie - 2017-01-17 - Legionowo (mazowieckie)
wstępna obróbka surowców, gotowanie, smażenie, pieczenie potraw i dań, zapewnienie wysokiej jakości produktów, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
SIRBUD MINARI S.A - 2016-06-28 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Radomsko (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPUTR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Wieluń (łódzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie produkcji gastronomicznej zgodnie z ustalonymi recepturami, utrzymanie czystości na stanowisku, kontrola stanu zapasów, zabezpieczanie surowców i produktów przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Sosnowiec (śląskie)
wykonywanie potraw kuchni chińskiej według przepisów, przygotowywanie listy zakupów w języku chińskim, składanie zamówień u chińskich dostawców telefonicznie lub mailowa, kontrola stanu zaopatrzenia w produkty
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-01-02 - Przemyśl (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I MENUlokal Bistro Panie Przodem w budynku Centrum Spotkania Kultur
"KEJP" s.c. Ewelina Pyzik, Katarzyna Jurko - 2018-09-05 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie pizzy, fast foodów, obsługa zmywaka
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wykonywanie potraw dla klientów obiektu Kormoran: bufety szwedzkie oraz a'la carte, praca w godz. 6-10, 16-20; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-07 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dań, obiadów, farszy, obsługa - przygotowywanie dań na imprezy okolicznościowe, wyroby garmażeryjne.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Szprotawa (lubuskie)
Pomo w: przygotowywaniu zleceń remontowyc, nadzorze nad pracą konserwatorów i dozorców, w sporządaniu kart pracy i obsłudze mieszkańców.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)