KUCHARZ Ko艂obrzeg oferta pracy FOOD INVESTMENT S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽205,44 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Ko艂obrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-12-13
Lokalizacja: Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FOOD INVESTMENT S.A.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w Ko艂obrzegu (Sanatorium Muszelka) w godz. 6-16 w systemie r贸wnowa偶nym, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽205,44 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ko艂obrzeski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ko艂obrzeg
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽205,44 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: mile widziane do艣wiadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: FOOD INVESTMENT S.A.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Adres pracodawcy:
78-100 Ko艂obrzeg, powiat: ko艂obrzeski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - kontakt osobisty po telefonicznym
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: ko艂obrzeski
Gmina pracodawcy: Ko艂obrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ko艂obrzeg
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
dzia艂alno艣膰 catteringowa w sanatorium uzdrowiskowym S艂oneczko (ul. Rafi艅skiego 7) i sanatorium uzdrowiskowym Muszelka (ul. S艂owackiego 6-8) oraz O艣rodku Sanatoryjno-Leczniczym Willa Fortuna (ul. Rafi艅skiego 3)
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ko艂obrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.12.2019
Oferta pracy wa偶na do: 13.01.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.12.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.12.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bf428be375eaed813c22e2f906d9d459
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, planowanie jad艂ospisu, przestrzeganie zasady BHP i utrzymanie czysto艣ci, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielenie ich w przygotowywanie potraw.
Cezar Przedsiebiorstwo Produkcyjne D. B. Niewi艅ski - 2018-03-23 - August贸w (podlaskie)
kucharz
PRZEDSI臉BIORSTWO PKS GRYFICE Sp. z o.o. w S艂udwii - 2017-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Szko艂a Podstawowa w Krzeszowie - 2018-04-24 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Str贸偶a (ma艂opolskie)
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
pomoc w kuchni
DGP Catering Partner Sp. z o.o. - 2016-06-06 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad kuchni pakista艅skiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy m艂odszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zam贸wie艅 towaru (orginalnych art.spo偶ywczych)sprowadzonego bezpo艣rednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie potraw typu gor膮cych, pieczeni i mi臋s, zup, sa艂atek z zachowaniem obowi膮zuj膮cych przepis贸w, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowywanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Ropa (ma艂opolskie)
Organizowanie pracy personelu kuchennego i nadz贸r nad jej wykonaniem. Uczestniczenie w planowaniu jadlospis贸w i przygotowywaniu wed艂ug niego posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮. Pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w do grup. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, podwieczorek) oraz wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 5 "T臉CZOWA DOLINA" - 2018-11-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
pe艂nienie obowi膮zk贸w kucharza, przygotowywanie posi艂k贸w
Ostromfruits Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Ostromice (zachodniopomorskie)
przyrz膮dzanie:hamos, falafel i kebab
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty da艅
"CENTRALKA" Pawe艂 Jakubczak - 2018-10-05 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie potraw, I umowa okres pr贸bny, dwie zmiany (10.00-18.00, 14.00-22.00)
DELISZYS MARTA STODOLNA - 2016-11-30 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Restauracja Hotel "KOT" Hanna Gadomska - 2017-07-12 - Siestrze艅 (mazowieckie)
prowadzenie spraw kadrowo-p艂acowych, naliczanie p艂ac
Biuro Rachunkowe "TEMIDA" Izabela Teresi艅ska - 2016-08-30 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
gotowanie, sprz膮tanie, przyjmowanie zam贸wionego towaru
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Hrubiesz贸w (lubelskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2017-11-16 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Obr贸bka element贸w metalowych, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2017-05-09 - 艢rem (wielkopolskie)
umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw azjatyckich, w szczeg贸lno艣ci wietnamskich; pomoc w przygotowaniu potraw i napoj贸w barze orientalnym- kuchnia wietnamska;
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Zambr贸w (podlaskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Sporz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w oraz wypiek pizzy.
NASZA CHATA Maksymilian Plata - 2018-08-16 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
Pomoc w przygotowaniu da艅, przyjmowanie zam贸wie艅, klejenie pierog贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w, sprz膮tanie pomieszcze艅. Dwie zmiany
P.P.H.U. ANMAR mgr Anna Surmacz-Ka艂amarz Piekarnia drzewna - 2018-07-17 - Rog贸偶no (podkarpackie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-03-21 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, sta艂a kontrola czysto艣ci naczy艅 sto艂owych, dbanie o pozytywny wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Brok (mazowieckie)
Osoba zajmuj膮ca to stanowisko b臋dzie odpowiedzialna za: przetwarzanie i zarz膮dzanie zapytaniami klient贸w dotycz膮cych produkt贸w, promocji, zam贸wie艅, faktur, p艂atno艣ci, zwrot贸w, platform on-line oraz warunk贸w i termin贸w; dostarczanie wsparcia dla klient贸w poprzez telefoniczne udzielanie odpowiedzi na ich zapytania; aktualizowanie i wprowadzanie danych do systemu; wsparcie przy wdra偶aniu i realizacji plan贸w sprzeda偶owych i marketingowych; zapewnienie poufno艣ci informacji, do kt贸rych ma si臋 dost臋p ze wzgl臋du na stanowisko; tworzenie i wdra偶anie innowacyjnych rozwi膮za艅 podnosz膮cych poziom satysfakcji klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce, z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia; godziny pracy: 10.00- 22.00
Piast Sp. z o.o. - 2017-09-08 - S艂upsk (pomorskie)