KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-08-14
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do 3200 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.08.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.08.2019
Oferta pracy ważna do: 13.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 14.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 14.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?26d4b1f8bd212ff8e71c5e2232a4fa33
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)
STANOWISKO: KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY, WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WG RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ), MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY UL. KRÓLOWEJ JADWIGI 12, UL. MONTE CASSINO 1, UL. RYDLA 52 SZCZECIN, PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O UMÓWIENIE TELEFONICZNIE SPOTKANIA
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-09-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków obiadowych
Gimnazjum nr 1 - 2017-02-23 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-08-29 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
utrzymanie czystości w pomieszczeniach bibliotecznych, w tym: mycie okien, regałów, powierzchni płaskich; utrzymanie czystości w pomieszczeniach sanitarnych; konserwacja i czyszczenie księgozbioru.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków: śniadań, obiadów; gotowanie zup, potraw mięsnych.
"QUARTET" MARIA GMUROWSKA I AMANDA GMUROWSKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-02 - Pniewy (wielkopolskie)
reprezentowanie firmy na zewnątrz,udział w spotkniach i negocjacjach z kluczowymi partnerami biznesowymi firmy, udział w podejmowaniu decyzji, przygotowanie struktury podziału pracy, planowanie budżetu, wybór członków zespołu projektowego, utrzymanie kontaktu z klientem, zarządzanie zespołem projektowym
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków - śniadań, obiadów i kolacji dla ok. 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-01-25 - Milanówek (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs i półproduktów. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianow: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
INSMET Roberto Giacoletto Papas - 2017-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni litewskiej i polskiej
HOTELE KRESOWIANKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-11-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
WYKSZTAŁCENIE: GASTRONOMICZNE - MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE.MIEJSCE WYKONYWANEJ PRACY: MŁYNY 115ZAKRES OBOWIĄZKÓW:PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, ZUP, MIĘS ITD., DBANIE O MIEJSCE PRACY.
KITELA I KITELA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-24 - Młyny (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Radomsko (łódzkie)
praca na linii produkcyjnej
STRUGA SA - 2017-02-06 - Jezuicka Struga (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań a'la la carte + uczestniczenie w tworzeniu karty menu
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Domanin (wielkopolskie)
Wykonywanie obróbki ręcznej, mechanicznej oraz termicznej surowców i półproduktów.
Concordia Ryszard Rachubka - 2019-04-10 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.00.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-03-18 - Płońsk (mazowieckie)
W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE,-PRACĘ ZMIANOWĄ,-PAKIET PRZYWILEJÓW PRACOWNICZYCH,-MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obróbka warzyw, utrzymanie czystosci w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-02-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie potraw, obróbka składników, racjonalne zarządzanie składnikami,.
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2018-08-07 - Rogożewek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków , praca w barze. Pracodawca planuje rozszerzyc oferty o dania kuchni ukraińskiej. Zmianowośc 12/12.
Usługi Gastronomiczne Andrzej Jastrzębski - 2018-09-11 - Wejherowo (pomorskie)
zgodnie z dołaczonym do wniosku programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Żywiec (śląskie)
Sporządzanie potraw dla podopiecznych Ośrodka i Klientów Restauracji. Zabezpieczanie surowców, półproduktów i wyrobów gotowych przed zepsuciem. Obróbka wstępna surowców. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw.
Dolnośląskie Stowarzyszenie Na Rzecz Chorych Długotrwale Unieruchomionych "Niebieski Parasol" - 2018-11-22 - Chojnów (dolnośląskie)
W programie stażu.
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wierzchowice (dolnośląskie)
Kucharz
Powiatowe Centrum Rozwoju Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Zaniemyśl (wielkopolskie)