KUCHARZ Kolbuszowa Dolna oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-10-01
Lokalizacja: Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolbuszowa Dolna, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kolbuszowa Dolna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolbuszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Data zakończenia pracy: 31.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: chęci do pracy.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Adres pracodawcy:
Piłsudskiego 59A, 36-100 Kolbuszowa, powiat: kolbuszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: kolbuszowski
Gmina pracodawcy: Kolbuszowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kolbuszowa
Ulica pracodawcy: Piłsudskiego
Numer budynku pracodawcy: 59A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kolbuszowej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.10.2019
Data dodania oferty pracy: 26.09.2019
Oferta pracy ważna do: 24.10.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8053a99f5d407997d8e828f4f3497930
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Zielona Góra (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany: 8.00-16.0012.30-20.30
kontakt przez PUP - 2019-08-27 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie - kuchnia polska (garmażerka)
Ewa Nanke Sklep mięsno - wędliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie, dbanie o porządek
kontakt przez OHP - 2017-03-21 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
ZAJAZD POD BOREM” TOMASZ BITNER - 2019-09-16 - Pokój (opolskie)
przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji, dbałość o gospodarkę magazynową, wykonywanie zadań zleconych przez szefa kuchni
Golden Tulip - 2018-02-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
•PRZYJMOWANIE NA MAGAZYN I WYDAWANIE Z MAGAZYNU TOWARÓW•PROWADZENIE DOKUMENTACJI MAGAZYNOWEJ PRZYCHODOWEJ I ROZCHODOWEJ•BIEŻĄCA KONTROLA STANÓW MAGAZYNOWYCH I TERMINÓW PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA TOWARÓW•UTRZYMANIE ŁADU I PORZĄDKU NA MAGAZYNIE
DRIMPOL M.D. Rykowscy Sp. J. - 2016-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łowicz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-02 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa suwnic, prace na terenie Lubina
ZUW Urbex sp. z o.o. - 2019-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
Występowanie z numerami iluzji w pokazach, spektaklach
AL - MAG Alekasander Tkacz - 2016-02-18 - Jaworzno (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu potraw i dań.
"BAR NEPTUN" EDYTA WARCHOŁ - 2018-09-07 - Dobrzechów (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań w restauracji hotelowej
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-05-17 - Lubin (dolnośląskie)
lakiernik samochodowy
Firma Handlowo-Usługowa Janusz Sumocki - 2019-01-02 - Makówiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków od surowca i wydawanie gotowego dania konsumentowi.
Hotel i Restauracja Francusko- Polska"SEKWANA"P.W.Agnieszka Popanda - 2016-06-08 - Częstochowa (śląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-08-27 - Rybnik (śląskie)
Gotowanie, przygotowanie imprez okolicznościowych, nadzór nad podległym personelem
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2017-03-09 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
- branża: gastronomia- przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej- komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej- dbałość o porządek i czystość w kuchniPraca w przedziale czasowym 10-22.Miejsce pracy: Łódź.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE I PRZYRZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJPRACA W GODZINACH 11:30-15:30MIEJSCE PRACY: ul. MICKIEWICZA DZIAŁ. 8/1 m. OB.2076, 71-141 Szczecin, tel.: 889347669 I UL. LELEWELA DZIAŁ. 8/2 m. OB.2076
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Dostępne stanowiska pracy na różnym poziomie doświadczenia, od kucharza śniadaniowego po doświadczonego do dań a'la carte
HOTEL DĄBROWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2015-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przyrządzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napojów wg oryginalnych, regionalnych receptur, marynowanie mięs do potraw, przygotowywanie potraw w piecu tandoor
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-08-23 - Białystok (podlaskie)
praca w kuchni
PHU A&J JANINA CZEROPSKAHOTEL GOŁUŃ - 2016-04-14 - Gołuń (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sprzątanie miejsca pracy, przenoszenie towaru ze sklepu/miejsca sprzedaży do magazynu
kontakt przez PUP - 2018-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)