KUCHARZ/ KUCHARKA Sarbinowo oferta pracy POLITECHNIKA WARSZAWSKA
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: 3聽000 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie, przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych, nadz贸r nad podleg艂ym personelem
Data publikacji: 2017-03-09
Lokalizacja: Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nadmorska 15, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie, przygotowanie imprez okoliczno艣ciowych, nadz贸r nad podleg艂ym personelem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽000 - 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sarbinowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: koszali艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielno
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽000 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.10.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Minimum dwa lata do艣wiadczenia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: POLITECHNIKA WARSZAWSKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Nadmorska 15, 76-034 Sarbinowo, powiat: koszali艅ski, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowana forma kontaktu kandydata z pracodawc膮: osobi艣cie, telefonicznie ( 725255341 ), e- mail ( pwow.sarbinowo (at) gmail.com )Dodatkowe informacje: praca w godzinach 07:00 - 19:00 co drugi dzie艅
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszali艅ski
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sarbinowo
Ulica pracodawcy: Nadmorska
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Szko艂y wy偶sze
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w (kebab).
Emek Feuzi Harbelioglu - 2016-02-25 - Gda艅sk (pomorskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i podawanie da艅 gor膮cych i zimnych.
City ZEBRANO s.c. - 2017-11-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
sprz膮tanie terenu wok贸艂 budynku firmy, prace zwi膮zane z drobnymi naprawami
Hurtownia Lek贸w Weterynaryjnych WETERPOL Sp.z.o.o. - 2016-04-14 - Gawrony (艂贸dzkie)
Przygotowywanie da艅 a'la carte zgodnie z recepturami i ustalonymi standardami, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, praca obejmuje r贸wnie偶 przygotowywanie potraw na bankiety i eventy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, organizacja bie偶acej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - 2016-07-05 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci na kuchni. Gotowanie i samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w. Mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepe艂nosprawno艣ci.
BISTRO ZA ROGIEM Sylwia W贸jcik - 2017-11-02 - Nisko (podkarpackie)
Spawacz
kontakt przez OHP - 2016-05-05 - Sanok (podkarpackie)
obs艂uga kot艂a warzelenego, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - 艁ob偶enica (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty restauracjiMo偶liwo艣膰 zakwaterowaniaTerminowe wynagrodzeniePraca od poniedzia艂ku do pi膮tku w restauracji Karczma Polska
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
praca na kuchni, przygowywanie da艅
Bar SZA艁AS S.C. - Karwowscy, Lubo艅scy - 2016-02-09 - 呕ory (艣l膮skie)
kucharz 艣niadaniowy, praca od pon. do pt. w godz. 6-14, wynagrodzenie na okresie pr贸bnym 2000 z艂 brutto.
PMP Rest Sp. z o.o. - 2017-06-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu.
Wanda Waku艂a - Zajazd Chodowiak - 2017-10-13 - Chod贸w (mazowieckie)
Wed艂ug stanowiska kucharz. Praca co drugi dzie艅.
Firma Gastronomiczno - Handlowa "ARKADIA" Roman W艂odarczyk - 2018-01-03 - Limanowa (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz 艣r贸dziemnomorskiej
SOPREST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Przestrzeganie przepis贸w BHP. Eststyczne podawanie potraw. Przestrzeganie zasad higieny, dbanie o prz膮dek
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-05-18 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
.
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno - Handlowo - Us艂ugowe Pawe艂 Maciejewski - 2017-12-11 - P臋powo (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z pomoc膮 kuchenn膮
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Twor贸g (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni gruzi艅skiej. Praca w godzinach 10:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 z karty
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Kutno (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w i obs艂uga klient贸w
BAR RESTAURACYJNY BEATA NOWOG脫RSKA KRZYSZTOF NOWOG脫RSKI - 2017-07-31 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw indyjskich tradycyjnej kuchni indyjskiej- kebab.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kutno (艂贸dzkie)
Prowadzenie samochodu ci臋偶arowego na trasach mi臋dzynarodowych.
MARIO-TRANS Mariusz W贸jtowicz - 2017-06-23 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga klienta detalicznego, przygotowywanie ekspozycji, cen, zamawianiem towaru, sprzeda偶膮 i obs艂ug膮 posprzeda偶ow膮 w salonie wyposa偶enia 艂azienek i wn臋trz.
ADDECO Agnieszka Dzikowska - 2018-04-17 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciep艂ej
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
w/g stanowiska
Hotel "T臋czowy M艂yn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-02-04 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE R脫呕NEGO RODZAJU DA艃; DEKOROWANIE POTRAW; SPORZADZANIUE ZAPOTRZEBOWANIA NA TOWAR;
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Nowa Wie艣 Malborska (pomorskie)
kuchnia polska
1. Beata Zawistowska 2. BETT-MUR Beata Zawistowska - wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2017-04-11 - Wasilk贸w (podlaskie)