KUCHARZ - KELNER Ślesin oferta pracy Z.W.U.H. JESIOŁKIEWICZ SŁAWOMIRA
Stanowisko: KUCHARZ - KELNER
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klienta, przygotowanie potraw (mała gastronomia)
Data publikacji: 2019-06-12
Lokalizacja: Ślesin (wielkopolskie)
Pracodawca: Z.W.U.H. JESIOŁKIEWICZ SŁAWOMIRA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:NAPOLEONA 15/c, 62-561 Ślesin, powiat: koniński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klienta, przygotowanie potraw (mała gastronomia)
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca w Ślesinie ul. Napoleona 15C / plaża Bar Arena
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - KELNER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ślesin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ślesin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2019
Data zakończenia pracy: 12.08.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno- epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: Z.W.U.H. JESIOŁKIEWICZ SŁAWOMIRA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Adres pracodawcy:
NAPOLEONA 15/c, 62-561 Ślesin, powiat: koniński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: koniński
Gmina pracodawcy: Ślesin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ślesin
Ulica pracodawcy: NAPOLEONA
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.06.2019
Data dodania oferty pracy: 12.06.2019
Oferta pracy ważna do: 11.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f45efbf15263e2cc1e9690dd283b7194
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- Transport towarów na terenie Polski oraz Unii Europejskiej.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto + diety. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy zgodne z czasem pracy kierowców. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 miesiące na stanowisku kierowcy ciągnika siodłowego w transporcie międzynarodowym.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu kuchennego
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
wykonywanie obróbek blacharskich, obsługa maszyn i urządzeń do obróbki metali
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Babice (małopolskie)
przygotowywanie dań zgodnie z obowiązkami standardowymi,dbanie o estetykę.AL.
Jadłodajnia Duży Talerz Sp. z o.o. - 2017-12-08 - Piekoszów (świętokrzyskie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-04-01 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
prace porządkowe, pomoc przy załadunku
Zbigniew Kuraszyk PHU - 2016-04-20 - Darnowo (wielkopolskie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Strzegom (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków z karty dań.
Spółdzielnia Socjalna Sami Swoi - 2016-04-21 - Zamość (lubelskie)
Praca w kuchni. Przyrządzanie dań obiadowych, sałatek oraz pizzy. Istnieje możliwość przyuczenia - nabycie praktycznych umiejętności robienia pizzy dla osób z wykształceniem gastronomicznym, mile widziani absolwenci. Wymagania: książeczka zdrowia mile widziana, ale nie wymagana.
SOLAR-SUN Sebastian Jacek - 2016-01-29 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-09-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie sałatek, surówek, potraw garmażeryjnych, obsługa stoiska
BEŁCHATÓWDIS Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Bełchatów (łódzkie)
opracowywanie menu, przygotowywanie potraw i dan zgodnie z obowązującymi standardami i recepturami oraz elastyczne i prawidłowe ich prezentowanie, dbałość o każdy szczegół.
MAREK GÓRSKI KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI","MUSTANG" IMPORTER SKUTERÓW,MOTOCYKLI,QUADÓW - 2016-07-20 - Proszenie (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków zgodnie z przyjetymi normami według jadłospisów wspólnie z zespołem, dbanie o odpowiednie czyszczenie przyrządów
Aspen Res sp. z o.o. - 2018-09-26 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, marynowanie, smażenie.Praca w Restauracji KFC w Płońsku.Praca w godzinach 06.00-16.00, 14.00-23.00, 16.00-01.00.
AMREST Sp. z o. o. (Restauracja KFC) - 2019-03-18 - Płońsk (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, kontrola stanu surowców
"ASPEN-RES" Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Sosnowiec (śląskie)
Do głównych zadań Kucharza należeć będzie:realizacja produkcji (śniadania, obiady, kolacje, imprezy okolicznościowe)dbałość o procedury ustawowe i HACCPdbałość o czystość i higienę w kuchni
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie projektów inwestycyjnych
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptur pracodawcy, głównie w weekendy
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, zamawianie towaru, wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków
Usługi Gastronomiczne Anna Bielecka KARCZMA "MAKOWE POLE" - 2016-04-07 - Włostów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posilkow, dowóz posiłków na terenie Rzeszowa
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Rzeszów (podkarpackie)
Znajomość kuchni śląskiej i europejskiej. Dbanie o porządek.
Dom Kultury - Restauracja Konrad Cis - 2017-10-11 - Chorzów (śląskie)
obsługa grilla
Styrna Aneta Restauracja Baracuda - 2016-05-04 - Mucharz (małopolskie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia oraz istniejącym jadłospisem, porcjowanie posiłków do konsumpcji, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę przygotowanych posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, codzienne pobieranie prób żywnościowych i właściwe ich przechowywanie zgodnie z zaleceniami stacji sanitarno-epidemiologicznej, stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP Domu Pomocy Społecznej w Rokocinie, dbanie o utrzymanie porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych oraz utrzymywanie w stanie używalności powierzonego sprzętu kuchennego, wykonywanie obróbki wstępnej warzyw i jarzyn przeznaczonych do przyrządzania posiłków, pobieranie produktów z magazynu żywnościowego w ilościach przewidzianych w zapotrzebowaniu żywnościowym i właściwe ich zabezpieczenie do czasu przygotowania i podania posiłków, zmywanie naczyń kuchennych, garnków, sztućców, po przygotowywanych i spożytych posiłkach, przestzreganie przepisów BHP i p.poż.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ROKOCINIE - 2018-10-29 - Rokocin (pomorskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Babimost (lubuskie)