KUCHARZ Kędzierzyn-Koźle oferta pracy SŁAWIĘCICE INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; jedna zmiana od 13:00; miejsce pracy: Sławięcice
Data publikacji: 2016-04-27
Lokalizacja: Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Pracodawca: SŁAWIĘCICE INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sławięcicka, 47-230 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; jedna zmiana od 13:00; miejsce pracy: Sławięcice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kędzierzyn-Koźle
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
SŁAWIĘCICE INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
Sławięcicka, 47-230 Kędzierzyn-Koźle, powiat: kędzierzyńsko-kozielski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Kontakt telefoniczny lub dokumenty aplikacyjne przesyłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: kędzierzyńsko-kozielski
Gmina pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kędzierzyn-Koźle
Ulica pracodawcy: Sławięcicka
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.04.2016
Oferta pracy ważna do: 27.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 27.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Nadzór nad bieżącą produkcją; wdrażanie nowych produktów
Zakład Przemysłu Mięsnego BIERNACKI Sp.z o.o. - 2017-10-06 - Buszewo (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłkówI2 zmiany, praca w godz. 7-15, 12-20
Zakłady Chemiczne ANSER - Tarnobrzeg Sp. z o.o. - 2018-08-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2017-04-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej/nepalskiej,układanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typów dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
praca samodzielna
Usługi Gastronomiczne Sylwia Zarzycka - 2015-12-28 - Gadka (mazowieckie)
Dobór kolorów, mieszanie farb, naważanie zgodnie z recepturami nakładanie próbek kolorystycznych , obsługa maszyn mieszających
FROST Paweł Maj - 2017-02-02 - Biertowice (małopolskie)
sporzadzanie posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MRÓZ" Zbigniew Mróz - 2016-03-30 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2015-12-15 - Łańcut (podkarpackie)
Świadczenie usług żywieniowych, przygotowywanie zamówionych dań i posiłków
Zakład Aktywności Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 11-23 w równoważnym systemie czasu pracy w restauracji Domek Kata w Kołobrzegu.
Firma KAMO Zbigniew Kasperek, Monika Daczyńska-Kasperek ("Restauracja Pod Winogronami", "Domek Kata", "Fregata") - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Zakład Produkcyjno-Handlowy BRODPLAST Stanisław Czupryński - 2017-12-10 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
KAMP Wioletta Szczotek - 2016-05-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków,sprzedaż i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Chmielnik (świętokrzyskie)
prace związane z obróbką szkła
PAWEŁ KRUPCZAK ZAKŁAD SZKLARSKI - 2017-12-04 - Rawicz (wielkopolskie)
Obróbka wstepna produktów, przygotowywanie i podeawanie potraw. Praca na pełny etat, 7 dni/tydz., w godzinach 9-22.
KHAN Sp. z o .o - 2016-10-19 - Janki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW NAPOI, DESERÓW
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
znajomość przygotowywania posiłków z karty menu. Przygotowywanie póproduktów. Znajomość kuchni polskiej.Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP Puck
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-08-03 - Wierzchucino (pomorskie)
obsługa klientów zagranicznych, układanie towaru, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
GINESS Sp. z o. o. - 2018-04-12 - Jabłonowo (mazowieckie)
przygotowywanie pizzy i dań typu fast food
Joanna Borycka "ARIA" - 2018-07-27 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowywanie potraw wg diet dla osób przebywających w ośrodku.
Dom Pomocy Społecznej w Koronowie - 2018-02-22 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów BHP oraz procedur zgodnie z normami HACCP, praca z dziećmi, dbanie o czystość stanowiska pracy. Godziny pracy do uzgodnienia
Zespół Ognisk Wychowawczych - 2016-08-18 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Gotowanie, znajomość robienia pizzy, rozwożenie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Starogard Gdański (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciast, napojów i deserów
Zajazd HETMAN Henryka Bugaj - 2018-01-11 - Lgota Murowana (śląskie)
Wykonywanie wykopów, zakładanie zewnętrznych sieci kanalizacyjnych i wodociągowych
"DOMAR-T" Maria Domaracka - 2016-01-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
1.Obsługa Ruchu Turystycznego 2. EURO-TRADE s.c. Hubert Zając 3. AGRO TEAM s.c. Hubert Zając 4. TECH-SERWIS s.c. H. Zają - 2017-02-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)