KUCHARZ Katowice oferta pracy SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: - Całokształt prac związanych z kuchnią od przyjęcia surowca po wydanie posiłku.- Praca 7 dni w tygodniu. Praca na dwie zmiany (po 8 godzin od 6:00-14:00 lub 10:00-18:00), wydłużenie normy pracy do 12 godzin w ramach równoważnego czasu pracy. Praca również w soboty, niedziele i święta według harmonogramu czasu pracy.
Data publikacji: 2020-07-22
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Francuska 20-24, 40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Całokształt prac związanych z kuchnią od przyjęcia surowca po wydanie posiłku.- Praca 7 dni w tygodniu. Praca na dwie zmiany (po 8 godzin od 6:00-14:00 lub 10:00-18:00), wydłużenie normy pracy do 12 godzin w ramach równoważnego czasu pracy. Praca również w soboty, niedziele i święta według harmonogramu czasu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2600 zł brutto. Praca na umowę o pracę na okres próbny do 3 miesięcy. Następna umowa na czas określony do 33 miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|3
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 24
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2469
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie w zawodzie. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań.
Nazwa pracodawcy:
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY IM.ANDRZEJA MIELĘCKIEGO ŚLĄSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO W KATOWICACH
danePracodawcy_nip: 9542270611
danePracodawcy_regon: 000289070
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
40-027 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (Tel. 32-259-17-23) w godzinach 7:30-14:00 lub e-mail: kadry (at) spskm.katowice.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail, Godziny : 7:30-14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 24
Powiat pracodawcy: m. Katowice
danePracodawcy_kodPowiatu: 2469
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Katowice
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0937474
Adres strony pracodawcy: www.spskm.katowice.pl
Profil działalności pracodawcy: DZIAŁALNOŚĆ SZPITALI.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 22.07.2020
Data dodania oferty pracy: 22.07.2020
Oferta pracy ważna do: 22.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 22.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?fa6af8f8e3d9761b20f39130a76f0945
Podobne oferty pracy
Robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Mirosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i gotowanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Przemyśl (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw wg karty
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-10-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni polsko-niemieckiej
"QLT RESTAURANT & BAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-29 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; min. roczne doświadczenie w żywieniu zbiorowym; znajomość HACCP; książeczka sanepidowska; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami; właściwe wydawanie i rozdział gotowych potraw zgodnie ze stanem żywienia; utrzymywanie czystości stanowiska pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
SZPITAL MIEJSKI NR 4 W GLIWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-04 - Gliwice (śląskie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, nadzór nad pracą w kuchni
Restauracja Jantarowa - 2019-03-26 - Jantar (pomorskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-09-25 - Łuków (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-06-28 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
Segregowanie i korowanie drewna, układanie
kontakt przez PUP - 2019-03-06 - Skalnik (podkarpackie)
sporządzanie potraw w" Restauracji Impresja"
Firma Gastronomiczna "Anda" s.j. Andrzej Danek, Patrycja Danek - 2017-12-01 - Nowy Sącz (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków z zastosowaniem narzędzi i maszyn gastronomicznych
FIRMA USŁUGOWA "VASIA" WASYL PUKA - 2020-08-20 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni.
Hallon Sp. z o.o. - 2018-11-27 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
FIRMA GASTRONOMICZNA PAWEŁ RYMARCZYK - 2020-10-14 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji wg określonych standardów, estetyczne i eleganckie prezentowanie dań, dbałość o najwyższy poziom świadczonych usług, nadzorowanie serwowanych dań.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2018-08-21 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Możliwość zatrudnienia również na pełen etat.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe "ALF" Magdalena Juszczak - 2018-12-11 - Mianowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
kontakt przez OHP - 2020-08-31 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie elementów do spawania; Szlifowanie elementów metalowych
PRZEDSIĘBIORSTWO KOMUNIKACJI SAMOCHODOWEJ W OŁAWIE SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-27 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie surowców oraz dań kuchni orientalnej ,trzymanie w należytym porządku miejsca pracy
Rabwak co.sp.zo.o - 2020-04-30 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gosci hotelowych
VILLA AURELIA HOTEL&SPA ANDRZEJ SAWICKI - 2019-03-13 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czystości
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni i pizzerii.
Przedsiębiorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2016-11-02 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości domu wypoczynkowego
Dom Wypoczynkowy CALIFORNIA Michał Ambroziak - 2019-01-09 - Jantar (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania potraw i półproduktów kuchni ukraińskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w formie a'la carte oraz grupy zorganizowane i przyjęcia okolicznościowe.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-03-29 - Zegrze (mazowieckie)
Profesjonalna obsługa klienta, dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie napojów.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-01-04 - Głuchołazy (opolskie)