KUCHARZ Katowice oferta pracy ZESP脫艁 SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY NR 3
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo (18 miesi臋cy). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna), dobry stan zdrowia. Kontakt telefoniczny (32-256-62-06) lub e-mail: zsp3.katowice (at) interia.pl
Data publikacji: 2018-02-07
Lokalizacja: Katowice (艣l膮skie)
Pracodawca: ZESP脫艁 SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY NR 3
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J贸zefa Grzegorzka 4, 40-309 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo (18 miesi臋cy). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna), dobry stan zdrowia. Kontakt telefoniczny (32-256-62-06) lub e-mail: zsp3.katowice (at) interia.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na zast臋pstwo (18 miesi臋cy). Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Katowice
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Katowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.02.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidu
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. Ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna), dobry stan zdrowia.
Nazwa pracodawcy: ZESP脫艁 SZKOLNO - PRZEDSZKOLNY NR 3
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
J贸zefa Grzegorzka 4, 40-309 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt telefoniczny (32-256-62-06) lub e-mail: zsp3.katowice (at) interia.pl
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: Kontakt telefoniczny lub e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: J贸zefa Grzegorzka
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: DZIA艁ALNO艢膯 WSPOMAGAJ膭CA EDUKACJ臉
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.02.2018
Data dodania oferty pracy: 05.02.2018
Oferta pracy wa偶na do: 28.02.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 05.02.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie asortymentu, obr贸bka surowc贸w,przestrzeganie przepis贸w technologicznych, kulinarnych i receptur, prestrzeganie higieny i przepis贸w BHP oraz instrukcji obs艂ugi urz膮d藕e艅, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci, 7-15,9-17
SPO艁EM Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Opolu - 2017-01-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracyjnych i podczas imprez
ZAMEK MI臉DZYLESIE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-05-09 - Mi臋dzylesie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standardami, dba艂o艣膰 o zachowanie najwy偶szej jako艣ci potraw, przestrzeganie standard贸w i zasad pracy obowi膮zuj膮cych w restauracji. Pierwsza umowa na okres pr贸bny, proponowane wynagrodzenie od 2000 z艂.
BADER Polska Sp贸艂ka z o.o. - 2016-11-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Kucharz. Praca na dwie zmiany:7-1513-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2018-01-09 - Mielec (podkarpackie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej z zastosowaniem oryginalnych przypraw indyjskich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg oryginalnych, regionalnych receptur, przygotowywanie potraw w piecu tandor, marynowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarz膮dzanie pomoc膮 kuchenn膮, samodzielne podejmowanie decyzji
Wies艂aw Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-06-18 - Sikory (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie da艅; obs艂uga sprz臋tu gastronomicznego; utrzymanie czysto艣ci na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
obs艂uga komputera, wyszukiwanie potencjalnych dostawc贸w, zamawianie towar贸w wed艂ug potrzeb
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Wojciesz贸w (dolno艣l膮skie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW OFEROWANYCH W MENU LOKALU
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-15, mo偶liwo艣膰 pracy bez sob贸t i niedziel; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 8-15 w celu ustalenia terminu spotkania
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2017-02-28 - Boles艂awice (pomorskie)
Zgodny
Zesp贸艂 Szk贸艂 Gastronomiczno-Hotelarskich im. Marii Sk艂odowskieoj-Curie w Grudzi膮dzu - 2017-08-10 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i pakista艅skiej,propozycje regionalnego menu, zakupy, dbanie o czysto艣膰 w kuchni, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Skierniewice (艂贸dzkie)
transport towaru
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Ruchocice (wielkopolskie)
Wykonywanie prostych zada艅 rolniczych w gospodarstwie oraz czynno艣ci konserwacyjnych, utrzymanie czysto艣ci sprz臋tu rolniczego i ogrodniczego, przeprowadzanie zabieg贸w piel臋gnacyjnych upraw, pomoc w za艂adunku towaru, wsp贸艂praca z kontrahentami zagranicznymi, pomoc w porozumiewaniu si臋z odbiorcami zagranicznymi.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Broniszew (mazowieckie)
pomoc w obr贸bce wst臋pnej da艅, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych,
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Szprotawa (lubuskie)
Praca jako samodzielny kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - W膮growiec (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w.
Zesp贸艂 Specjalnego Kszta艂cenia Podstawowrgo i Gimnazjalnego NR 1 - 2018-02-26 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
O艢RODEK REKR. KONNEJ HOTEL KARCZMA STARA STAJNIA S.C. - 2016-04-01 - Zawidowice (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZT膭 MATEUSZ CHO艁ODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowyanie posilk贸w, sma偶enie ryby , przygotywanie zupy rybnej, przygotowywanie sur贸wek
Sklep Rybny 艁AWICA D. Rzeczkowska - 2016-04-01 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
ZAPOZNANIE SI臉 Z ZASADAMI PANUJ膭CYMI W SKLEPIE ORAZ PRZEPISAMI, DBANIE O CZYSTO艢膯 MIEJSCA PRACY, PRZYJMOWANIE, WYK艁ADANIE TOWAR脫W, SPRZWDZANIE DAT PRZYDATNO艢CI DO SPO呕YCIA, WYCOFYWANIE PRODUKT脫W Z OBIEGU, OBS艁UGA KLIENTA NA STOISKU MI臉SYM, ALKOHOLOWYM, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 SKLEPOWYCH TJ. KASA, TERMINAL, KRAJALNICA, WAGA, WYKONYWANIE BIE呕膭CYCH ZADA艃 NIEZB臉DNYCH DO FUNKCJONOWANIA SKLEPU
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Przemk贸w (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DA艃 Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUP脫W, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZ膭DZANIE ZESPO艁EM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZARZ膭DZENIE KUCHNI膭 I ZAM脫WIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
US艁UGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawc膮 od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smo艂dzino (pomorskie)
wg stanowiskakuchnia ciep艂a, zimna, 艣niadania
MANSOR Monika Stala - 2018-03-29 - Z膮bki (mazowieckie)
WG STANOWISKA
CATERING 7 Wie艅czys艂aw M艂y艅ski - 2018-01-24 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w (kebab), obs艂uga kasy fiskalnej. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
ELMAS SAHIN Sabina 艢widzi艅ska - 2016-07-28 - K臋pno (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
-
VILLA DEL MAR SYLWIA MAZUR - 2017-02-06 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Wielu艅 (艂贸dzkie)