KUCHARZ Karpacz oferta pracy OSPS PAWE艁 OSTOLSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽700 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Data publikacji: 2019-11-08
Lokalizacja: Karpacz (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: OSPS PAWE艁 OSTOLSKI
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:KARKONOSKA 25, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniog贸rski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Prezentacja potraw w formie bufetowej zgodna ze standardami firmy.Przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami.Racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat.Dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw.Utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy.Danie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych.Prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽700 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Karpacz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: jeleniog贸rski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Karpacz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
praca sta艂a, pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽700 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.12.2019
Data zako艅czenia pracy: 19.12.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ch臋膰 do pracy, komunikatywno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja pracy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 2] : nadz贸r nad przygotowaniem da艅 na czas i ich wydawaniem[Umiej臋tno艣膰 1] : przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami 偶ywienia
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: OSPS PAWE艁 OSTOLSKI
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Adres pracodawcy:
B艂臋kitna 75, 04-663 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: rosyjski, polski, ukrai艅ski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: B艂臋kitna
Numer budynku pracodawcy: 75
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Jeleniej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 25.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?065f5361a109c7e97fe21d2262e40c20
Podobne oferty pracy
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 z艂 w okresie pr贸bnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Os艂a (dolno艣l膮skie)
Sprz膮tanie pomieszcze艅 przychodni lekarskiej.
Dariusz S艂awomir Doma艅ski Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej SALUS - 2018-03-14 - Siedlce (mazowieckie)
Sma偶enie ryb, gotowanie zup
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE "WINGS" KATARZYNA PUCEK - 2021-05-28 - G艂臋bokie (lubuskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp贸艂ka z o.o. - 2020-10-01 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy, przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydwanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, zabezpieczenie surowc贸w przed zepsuciem, pakowanie posi艂k贸w na wynos, dbanie o wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2021-05-17 - Namys艂贸w (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZAGRANICE, DBANIE O PORZ膭DEK I HIGIEN臉 W MIEJSCU PRACY
S&A BHUIYAN SP. Z O.O. - 2019-04-10 - Grajewo (podlaskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga go艣ci
Zak艂ad Gastronomiczny PIZZERIA Iwona Jankowska - 2021-06-02 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "Wis-Bud" 艁ukasz Wasiniewski - 2016-11-15 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
przygotowanie da艅 zgodnie ze standardami, racjonalne gospodarowanie towarem,dbanie o estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2021-05-19 - Koszuty (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2020-07-14 - Lubin (dolno艣l膮skie)
pomoc w kuchni, dbanie o czysto艣膰 hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie, pomoc kuchenna.
PIZZERIA "U BRACI" PAWE艁 POTRYKUS - 2020-08-06 - P臋powo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w ma艂ej gastronomii, kebab贸w i da艅聽kuchni liba艅skiej, utrzymanie czysto艣ci kuchni, obs艂uga urz膮dze艅聽kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wydawanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
KEBAB SIDON Restauracja Liba艅ska KHOKAN ROZARIO - 2020-10-07 - Brzeg Dolny (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i opracowanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
-
AMW REWITA Sp.z o.o. - 2018-02-14 - Rogowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie , gotowanie , porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w . Utrzymywanie porz膮dku w kuchni i jadalni. Wsp贸艂praca z intendentem i magazynierem.
Centrum Administracyjne Nr 1 - 2020-07-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-US艁UGOWA "KULINARNE PYSZNO艢CI" IRENA CWANEK - 2016-11-17 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wg programu stazu. Sta偶 unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - 艁ask (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (Hotel Gromada) Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 miesi膮ce. Zmiany: 07.00 - 15.00, 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, ale r贸wnie偶 mo偶liwo艣膰 pracy w godzinach nocnych.
OG脫LNOKRAJOWA SP脫艁DZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-03-18 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchnii indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sporz膮dzanie pieczywa tj tortilii tureckiej i pity arabskiej, przygpotowywanie potrawmkuchni arabskiej, sk艂adanie zam贸wie艅 na produkty u producent贸w z kraj贸w arabskich
MIDO Mahmoud Badawy - 2017-04-20 - Oro艅sko (mazowieckie)
Gotowanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-03-09 - Opole (opolskie)
- praca w kuchni, - obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego, - przygotowywanie potraw - m.in. wycinanie ozdobne owoc贸w i warzyw (carving), - mycie naczy艅 i garnk贸w. Praca w godz.: 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
wykonywanie prac budowlanych
Bud-Mix Wojciech D臋bowski - 2019-05-07 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie menu, przygotowywanie list zakupowych w oparciu o u艂o偶one menu, nadzorowanie jako艣ci wydawanych z kuchni posi艂k贸w. Praca w Bielsku-Bia艂ej od poniedzia艂ku do niedzieli (wed艂ug grafiku).
kontakt przez PUP - 2021-05-19 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)