KUCHARZ Brzeg Dolny oferta pracy KEBAB SIDON Restauracja Liba艅ska KHOKAN ROZARIO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w ma艂ej gastronomii, kebab贸w i da艅聽kuchni liba艅skiej, utrzymanie czysto艣ci kuchni, obs艂uga urz膮dze艅聽kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wydawanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
Data publikacji: 2020-10-07
Lokalizacja: Brzeg Dolny (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: KEBAB SIDON Restauracja Liba艅ska KHOKAN ROZARIO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:T臉CZOWA 12A/2, 56-120 Brzeg Dolny, powiat: wo艂owski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w ma艂ej gastronomii, kebab贸w i da艅聽kuchni liba艅skiej, utrzymanie czysto艣ci kuchni, obs艂uga urz膮dze艅聽kuchennych, przestrzeganie zasad BHP, wydawanie i sprzeda偶 posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Brzeg Dolny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂owski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0222
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Brzeg Dolny
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
warunkiPracyIPlacy_nrLokalu: 2
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.11.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - pocz膮tkuj膮cy, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Inne] : praca w Brzegu Dolnym i innych lokalach pracodawcy na terenie Polski
Nazwa pracodawcy: KEBAB SIDON Restauracja Liba艅ska KHOKAN ROZARIO
danePracodawcy_nip: 5252482366
danePracodawcy_regon: 383312300
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂owie
Adres pracodawcy:
pl. Piastowski 2, 56-100 Wo艂贸w, powiat: wo艂owski, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: wo艂owski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0222
Gmina pracodawcy: Wo艂贸w
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wo艂贸w
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987466
Ulica pracodawcy: pl. Piastowski
Numer budynku pracodawcy: 2
Nazwisko osoby zg艂aszaj膮cej: Emilia Tubielewicz
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂owie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 07.10.2020
Oferta pracy wa偶na do: 20.10.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.10.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?8b4ad4e6e3ee007b6fc17ac2ccff2dac
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w, zmywanie naczy艅, gotowanie potraw. Praca w godzinach 10-22, co drugi dzie艅.
Pizzeria LAGUNA - 2016-09-19 - P艂ock (mazowieckie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ WED艁UG WIETNAMSKICH RECEPTUR, KOMUNIKOWANIE SI臉 Z INNYMI PRACOWNIKAMI W J臉ZYKU WIETNAMSKIM.
GREEN LAKE SP. Z O.O. - 2018-12-07 - Wyszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze; praca sezonowa: 15.06.2017-15.09.2017 r.
BOROWINKA El偶bieta Kulka - 2017-03-06 - Przew艂oka (pomorskie)
WG HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, ciast, deser贸w itp
ACER Sp. z o.o. - 2017-06-09 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w na imprezach okoliczno艣ciowych, prace pomocniczo-porz膮dkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Si艂a (warmi艅sko-mazurskie)
docieplenia, murowanie, tynkowanie,mo偶liwo艣膰 przyuczenia
M5 Budownictwo Og贸lne i Drogowe - 艁ukasz Sadowski - 2016-06-13 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad prac膮 restauracji i podczas zmiany
3 B Bogdan Buczek, Barbara Buczek, Bartosz Buczek s.c. - 2016-07-13 - Rytro (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
"ARCHE" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-11-14 - 艁och贸w (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - St臋偶nica (podkarpackie)
przygotowywanie sushi i da艅 orientalnych
Be Able Adam Gregorczyk - 2018-09-24 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- kuchnia ukrai艅ska- przygotowane stanowiska pracy- dbanie o jako艣膰 produkt贸w- przygotowanie potraw- dbanie o porz膮dek na stanowisku pracyZnajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego (zaawansowana) ze wzgl臋du na prac臋 z zespo艂em ukrai艅skich pracownik贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, TWORZENIE MENU, TWORZENIE LISTY ZAKUP脫W, PROWADZENIE DOKUMENTACJI HACCP, UTRZYMANIE PORZ膭DKU W KUCHNI ORAZ STO艁脫WCE, WYMAGANIA WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE W Z-DZIE KUCHARZ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, EWENTUALNIE MINIMUM SANITARNE, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W PRACY W KUCHNI - 呕YWIENIE ZBIOROWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE, ZAANGA呕OWANIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI POLSKIEJ. PRACODAWCA PROSI O PRZES艁ANIE CV NA MAILA: kanclerz (at) wsap.szczecin.pl
WY呕SZA SZKO艁A ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ W SZCZECINIE - 2015-12-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mi臋sa, drobiu, ryb, owoc贸w morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas okre艣lony (3 lata), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w w restauracji, dbanie o zaplecze techniczne miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2020-07-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
GOTOWANIE POTRAW WG MENU KUCHNI TAJSKIEJ I HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW, OBS艁UGA SPECJALISTYCZNYCH NACZY艃 ORAZ TECHNIK SPORZ膭DZANIA POTRAWWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA POTRAW AZJATYCKICH, TAJSKICH I HINDUSKICH, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 LEKARSKICH, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 LEKARSKICH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA W KUCHNI, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELSKIEGOPRACA W GODZINACH: 12:00-23:00 (W STA艁YCH GODZINACH)
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg. karty menu.Przygotowywanie catering贸w.
"GASTRO-PARTY" Marcin Budynek - 2018-12-20 - August贸w (podlaskie)
kuchnia tradycyjna
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIA艁YMSTOKU STANIS艁AW STRZA艁KOWSKI - 2017-11-28 - Poros艂y-Kolonia (podlaskie)
wprowadzenie i wdro偶enie systemu ksi臋gowego dla nowopowsta艂ej firmy, sprawdzanie pod k膮tem rachunkowo-ksi臋gowym zawieranych przez firm臋 um贸w, sporz膮dzanie raport贸w finansowych, prawid艂owe rozliczenia podatkowe, sporz膮dzanie bilansu rachunku zysk贸w i strat oraz inf. podatkowej. ewidencja 艣rodk贸w trwa艂ych (amortyzacja, umorzenie)
Zak艂ad Rob贸t Elektrycznych EL-MONT Krzysztof Ku艣mierski - 2016-10-26 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2100 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2018-08-09 - Katowice (艣l膮skie)
sporz膮dzanie samodzielne posi艂k贸w wed艂ug obowi膮zuj膮cych receptur, zarz膮dzanie zespo艂em ludzkim
Nadwi艣la艅ska Agencja Turystyczna Sp.z o.o. - 2017-04-18 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni chi艅skiej, opracowywanie nowych da艅 i jad艂ospis贸w wed艂ug receptur i przepis贸w kuchni chi艅skiej.
DZIA艁ALNO艢膯 GASTRONOMICZNA STEFAN STASIO艁EK - 2015-12-07 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie da艅 w oryginalny turecki spos贸b;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-02-09 - Opole (opolskie)
Kucharz/kucharkaPraca w restauracji Szwejk w Galerii Navigator
VERANO S.C. - 2019-04-03 - Mielec (podkarpackie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i przyrz膮dzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej. Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne. Do艣wiadcznie zawodowe 1 rok w/w zawodzie. Dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej.
"MULTI-VET" Przemys艂aw K臋pa - 2016-03-16 - Z膮bki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W WG RECEPTUR
COMPASS GROUP POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-10-15 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowanie da艅 o wysokiej jako艣ci, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie da艅, kontrola norm jako艣ci i higieny, kontrola jako艣ci zamawianych da艅.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)