KUCHARZ Dębica oferta pracy COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WG RECEPTUR
Data publikacji: 2020-10-15
Lokalizacja: Dębica (podkarpackie)
Pracodawca: COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 MAJA 1, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WG RECEPTUR
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1803
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: m.Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: MILE WIDZIANE WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1
Nazwa pracodawcy:
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 5260207864
danePracodawcy_regon: 010581199
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
Jana Olbrachta 94, 01-042 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Jana Olbrachta
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 15.10.2020
Oferta pracy ważna do: 13.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 15.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 15.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3dfaf33b0196a86ba1e6988642bc2251
Podobne oferty pracy
- przyrządzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych dań kuchni włoskiej- konieczna umiejętność przygotowywania potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, tworzenie menu dla potrzeb klienta
kontakt przez PUP - 2019-05-08 - Świdnica (lubuskie)
Pomocnik cukiernika.
ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZY L. KOSAKOWSKI, G. KARWOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-26 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek na kuchni, dbanie o powierzony sprzęt
Firma Handlowo Usługowa Przemysław Błaż - 2018-02-28 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 8-19 w Ustroniu Morskim również w soboty i niedziele.
Mateusz Bętkowski BAR JAR - 2019-04-10 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
Agencja Kreatywna "SHOW-CASE" Iwona Szczęch - 2020-10-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuką kucharską oraz przepisami BHP.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2017-04-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-10-15 - Zebrzydowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci
INTEGRACYJNY DOM DZIECKA IM. PAULINKA - 2017-11-21 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Rzepin (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Dbanie o porządek i czystość w pomieszczeniach kuchennych.
MMB GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-07 - Stronie Śląskie (dolnośląskie)
KUCHARZ
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Rewal (zachodniopomorskie)
prace wew. bud. wg st.
USŁUGI OGÓLNOBUDOWLANE EKSPERTO TOMASZ PRUŚ - 2017-08-07 - Sułów (dolnośląskie)
- obróbka wstępna surowców,- przygotowywanie potraw i napojów,- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Węgierska Górka (śląskie)
wykonywanie różnego rodzaju potraw w oparciu o sprawdzone recepturytworzenie własnych przepisówporcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnychzabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowychprzestrzeganie przepisów bhp i przeciwpożarowych, dbanie o czystość w miejscu pracydbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywnościprzygotowywanie menu na specjalne uroczystości/ imprezyścisła współpraca z innymi pracownikamiPraca na dwie zmiany w godz. 6-14, 14-22
Begg Sp. z o.o. - 2019-11-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)
- przygotowanie potraw- ustalanie karty dań- wybór naczyń do podawania dań- wybór sprzętów do przygotowania dań- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni- rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni- wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania- nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni
Miniorczyk Barbara - 2018-10-02 - Chorzów (śląskie)
w/g stanowiska
GRADER Grażyna Dereń - 2019-08-19 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Zakopane (małopolskie)
sortowanie pustych pojemników wg rodzajów i ich przechowywanie we właściwych miejscachna magazynie, zabezpieczenie produkcjipoprzez podstawianie pojenmników i wózków, transportowanie skontrolowanych produktów na odpowiednie miejsca w magazynie, odpowiedzialność za kontrolowanie stanów magazynowych, obsługa progromu magazynowego
kontakt przez PUP - 2020-01-07 - Bażanowice (śląskie)
przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
Arkadiusz Muszyński RESTAURACJA EXTRIMM - 2017-06-29 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
Leśne Skrzaty PBP Paweł Bednarski - 2018-01-03 - Sochaczew (mazowieckie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2018-08-28 - Łuków (lubelskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Łapy (podlaskie)
pobiera surowce,towary,narzędzia, przyrządza i przygotowuje potrawy na zamówienia , bankiety i inne, na bieżąco zabezpiecza surowce, półprodukty i wyroby gotowe przed zepsuciem i zniszczeniem,przestrzega norw wagi deklarowanej potrawy, ich temperatury, dekoracji
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2017-01-20 - Michałowice (mazowieckie)
- Szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek. Następnie nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego. Ostatnia faza to kontrolowanie procesu wypieku aż do momentu wyciągnięcia z pieca.- Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 12:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane przynajmniej 6 miesięczne doświadczenie w przeciągu ostatnich 24 miesięcy na tym samym stanowisku. Wymagane umiejętności: szybkie, ręczne rozkręcanie cienkich placków do pizzy z wcześniej przygotowanych kulek; nałożenie na łopatę placka z odpowiednimi składnikami oraz jego zsunięcie bezpośrednio na kamień szamotowy pieca elektrycznego; kontrola wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-04-30 - Katowice (śląskie)