KUCHARZ POTRAW KUCHNI P脫艁NOCNO-INDYJSKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ POTRAW KUCHNI P脫艁NOCNO-INDYJSKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-09-10
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-22, 14-2
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ POTRAW KUCHNI P脫艁NOCNO-INDYJSKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A1 - pocz膮tkuj膮cy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - A2 - ni偶szy 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe- kucharz; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 tradycyjnych metod przyrz膮dzania potraw kuchni p贸艂nocno-indyjskiej; 艣rednio zaawansowana znajomo艣膰 j臋zyka hindi + s艂ownictwo bran偶owe; podstawowa znajomo艣膰 w mowie znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego + s艂ownictwo bran偶owe. Obowi膮zki: Sporz膮dzenie potraw, ciast, deser贸w i napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, w tym potraw regionalnej kuchni p贸艂nocno-indyjskiej w oparciu o tradycyjne receptury w j臋zyku hindi; Ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; Obr贸bka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna oraz termiczna; Gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa; Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie potraw; Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy. Food truck na terenie Warszawy.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 21.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
pozyskiwanie nowych klient贸w, negocjacje cen, sprzeda偶 towar贸w, kontakt z klientami i chi艅skoj臋zycznymi producentami i dostawcami towar贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
praca sezonowa, mo偶e by膰 emeryt lub rencista
U KAROLA- MAGDALENA WECHTEROWICZ - 2018-03-01 - Karpicko (wielkopolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w typu fast-food
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TW脫RCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2017-03-31 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowego w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzania posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-09-26 - Mielno (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie/kompletacja towar贸w do wysy艂ki- przyjmowanie i wydawanie towar贸w- za艂adunek i roz艂adunek towar贸w- utrzymywanie porz膮dku w magazynie
Fhu Herkules - 2018-07-18 - D臋bica (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2017-08-30 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie zestaw贸w obiadowych, wyr贸b pizzy i fast-food.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szcz臋szek - 2018-09-06 - Nisko (podkarpackie)
Zaopatrywanie lokalu w produkty 偶ywno艣cioweSk艂adanie zam贸wie艅 na materia艂y u bengalskich dostawc贸w na obecn膮 chwil臋 , bior膮c pod uwag臋 zapotrzebowanie i mo偶liwo艣ci firmy, potrzebuje pracownika jedynie na umow臋 zlecenie, wraz ze wzrostem firmy b臋dzie mo偶liwa w przysz艂o艣ci zmiana na umow臋 o prac臋
AMIN SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-03 - B艂onie (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Siewierz (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Go艂a艅cz (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Przasnysz (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Kazimierzowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
AGRO-TURYSTYKA Handel Art.Spo偶. i Przemys艂. M.Niegowska - 2017-09-04 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
Zgonie ze stanowiskiem
BTS SOLUTION Sp. z o.o. - 2016-06-30 - 艁臋gowo (pomorskie)
POBIERANIE SUROWC脫W I P脫艁PRODUKT脫W DO PRODUKCJI KULINARNYCH;ZABEZPIECZANIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W I WYROB脫W GOTOWYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW I NAPOJ脫W;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECKZA ZDROWIA DO CEL脫W SANITRANO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, PRZED SPOTKANIEM Z PRACODAWC膭 KONTAKT TELEFONICZNY
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz - przygotowywanie posi艂k贸w na sto艂贸wce zak艂adowej (Kuchnia Polska) oraz dow贸z posi艂k贸w na terenie zak艂adu SGL Carbon S.A. Praca w systemie dwu zmianowym na 5/8 etatu.
"Korund" sp. z o.o. - 2017-06-12 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
kucharz zmianowy - przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych i grup, zgodnie ze standardami firmy, bierz膮ce prace porz膮dkowe,
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ALPOL - 2017-03-16 - Wieliczka (ma艂opolskie)
kucharz
WY呕SZA SZKO艁A HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci baru i restauracji, pieczenie ciast, dekorowanie potraw, organizacjia pracy w kuchni.
HANTOL SERWIS Robert Babicz - 2016-07-06 - Dreglin (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Charakterystyka pracy: przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. Praca w Wojewodzkim Szpitalu Specjalistycznym Nr 3 w Rybniku w godzinach od 6.00-14.00 oraz od 13.00-21.00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu lub telefoniczny.
KAMA JOB SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-29 - Rybnik (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie gotowych posi艂k贸w (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od pa藕dziernika 2016r.
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2016-09-23 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
gotowanie w 偶ywieniu zbiorowym
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Prowadzenie kuchni ukrai艅skiej - wsp贸艂praca w przygotowaniu menu, szkolenie pracownik贸w w sprawch dot. kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2016-08-19 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)