KUCHARZ- SZEF KUCHNI Rzeszów oferta pracy FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Stanowisko: KUCHARZ- SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2016-11-17
Lokalizacja: Rzeszów (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ- SZEF KUCHNI
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rzeszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rzeszów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rzeszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
chęci do pracy, uczciwość , aktualna książeczka SANEPID, mile widziane doświadczenie w samodzilnej pracy kuchennej
Nazwa pracodawcy:
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: BP.J.PELCZARA
Numer budynku pracodawcy: 6/C/4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.11.2016
Oferta pracy ważna do: 16.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 17.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 17.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
Piekarnia ZIARNO Jan Winiarski Spółka Jawna - 2018-02-27 - Tarnów (małopolskie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw garmażeryjnych
Marcin Kwiatkowski Usługi Gastronomiczne - 2018-05-07 - Lębork (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Prace i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2015-11-27 - Gielniów (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw orientalnych w szczególności wietnamskiech i tajskich;Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul.Czekoladowa 7-9;Praca w godzinach 9:00-17:00;Później możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę;Nie mniej niej niz 20h/ miesiąc;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Kobierzyce (dolnośląskie)
Samodzielna obsługa rejonu, dostarczanie i odbiór przesyłek
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Siedlce (mazowieckie)
koordynacja pracy pracowników w kuchni, dbanie o jakość produktów, dobra organizacja pracy własnej i podległego personelu, obowiązkowść, sumienność, dyspozycyjność.
DASK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-12 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obsługa prasy krawędziowej CNC.
ZAKŁAD BLACHARSKO-IZOLACYJNY Jan Witkowski - 2018-03-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
koontakt z klientem, obsługa KPIR, obsługa urzadzeń biurowych, obsługa programów kadrowo-płacowych, obsluga programów płacowych, obsługa programów księgowych, odbieranie telefonów od klientów, odbieranie poczty elektronicznej, sporzadzanie deklaracji rozliczeniowych, księgowanie faktur, wyciagów, obsluga kserokopiarki
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Oleśnica (dolnośląskie)
Przygotowuje posiłki, asystuje przy przygotowaniu posiłków. Utrzymuje w należytej czystości naczynia, sprzęt kuchenny oraz pomieszczenia kuchenne bloku żywienia. Dba o najwyższą jakość przygotowanych posiłków. Wydaje posiłki zgodnie z ustalonym na dany dzień jadłospisem. Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia. Równoważny system czasu pracy; godziny pracy: 7.00- 19.00
Dom Pomocy Społecznej "Leśna Oaza" w Słupsku - 2018-06-20 - Słupsk (pomorskie)
wyksz. zawodowe lub inne, min. 2 lata doświadczenia na ww stanowisku, orzeczenie o stopniu niepełnosprawności;przygotowywanie i dostarczanie żywności do odbiorców zewnętrznych- katering
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Wymagania: ukończone odpowiednie szkolenie, praktyka, wystarczająca znajomość języka niemieckiego dla zrozumienia problemu (przynajmniej B1)
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-09-29 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-08-27 - Lublin (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Szczucin (małopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych, deserów, przystawek.
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie zup, przygotowywanie dań głównych, przygotowywanie makaronu, zmywanie naczyń, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości. Dyspozycyjność od 7:30 do 24:00, praca w dni wolne, system wynagrodzenia godzinowy. 160-170 godzin pracy miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Wrocław (dolnośląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-12-13 - Świdnica (dolnośląskie)
- praca w kuchni hotelowej,- przygotowywanie potraw wg zamówień gości restauracji i na bankiety/konferencje
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Zmiana kół, wyważanie kół, montaż kół, praca jednozmianowa w godzinach 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Dobrzyca (wielkopolskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2017-05-10 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw wg. receptur kuchni indyjskiej; zatrudnienie na podstawie umowy o pracę na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Torzym (lubuskie)
Zgodnie z progarmem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Bielsko-Biała (śląskie)