KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 17 - 22 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji w Kamienu Śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.Wynagrodzenie do uzgodnienia
Data publikacji: 2020-05-07
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji w Kamienu Śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.Wynagrodzenie do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17 - 22 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1605
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17 - 22 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wymagane doświadczenie
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
danePracodawcy_nip: 7561744871
danePracodawcy_regon: 532375567
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: krapkowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1605
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0494947
Ulica pracodawcy: Pl. Myśliwca
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 07.05.2020
Oferta pracy ważna do: 07.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?cd71eede28562d3b375cf29b29567f27
Podobne oferty pracy
Praca w Restauracji Dębickiej. Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
FORTE Paweł Nykiel - 2020-08-14 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowanie posiłkow i napojów
P.P.H.U Ewa Zając - 2017-05-08 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-10-28 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-11-13 - Proszenie (łódzkie)
prace przy pakowaniu elementów lakierowanych, prace montażowe, praca stojąca
InterKadra Sp. z o.o. Agencja zatrudnienia nr. KRAZ 3372 - 2018-01-10 - Rusiec (mazowieckie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie pizzy
PIZZERIA "ZIELONA" S.C. WOJCIECH CHORZĘPA, KRYSTYNA JAWOR W ŁAŃCUCIE - 2016-05-11 - Łańcut (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Karwice (zachodniopomorskie)
Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia dla bezrobotnych do 30r.ż.Przygotowywanie i wypiekanie Pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków dla gości.
"KRAKOWSKA FUNDACJA CENTRUM INFORMACJI, SPOTKAŃ, DIALOGU, WYCHOWANIA I MODLITWY W OŚWIĘCIMIU" - 2019-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowanie dań wg przepisów i ustalonych gramatur. Analiza i wybór najkorzystniejszych dostawców produktów. Sporządzanie listy zakupów, składanie zamówień u dostawców. Dobór produktów odpowiedniej jakości. Szkolenie pracowników. Pilnowanie odpowiedniego zarządzania składnikami. Ustalenie karty menu, współpraca z menadżerem. Opracowanie organizacji pracy kuchni. Opracowanie grafiku czasu pracy na każdym stanowisku pracy w kuchni.Tworzenie i analiza zakresów obowiązków dla poszczególnych stanowisk pracy w kuchni. Kontrola jakości pracy podległych pracowników.Ustalenie standardów utrzymania porządku i ich bieżąca kontrola. Mycie naczyń. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni.Dobór pracowników do pracy na stanowiskach w kuchni.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-04-26 - Chełmek (małopolskie)
Rozporządzanie pracy między pracownikamiZarządzanie zespołemPrzygotowanie posiłkówNadzór jakości potrawNadzór nad estetyką podawanych dań
" GOŚCINIEC OAZA" Grzegorz Wierzchnicki - 2019-03-01 - Sorkwity (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DAŃ Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUPÓW, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZARZĄDZENIE KUCHNIĄ I ZAMÓWIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz
Transport Towarowy Mirosław Plebanek - 2017-10-30 - Radłów (małopolskie)
jw.
Schronisko dla Nieletnich w Warszawie - 2018-06-05 - Warszawa (mazowieckie)
Według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Lipinki (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu restauracji hotelowej, dbanie o utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych oraz dobrą organizację pracy pozwalającą na wydawanie posiłków na czas.
ZATOKA Sp. z o.o. spółka komandytowo - akcyjna - 2016-04-25 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków w stołówce studenckiej
FUNDACJA ZESPOŁU PIEŚNI I TAŃCA "KRAKUS" - 2019-04-16 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sałatek, pieczenie bułek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków profilaktycznych.
CZARNOCKA ALICJA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA - 2018-11-22 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (łódzkie)
Przygotowywanie potraw według wytycznych; umowa na okres próbny 3 miesiące; godziny pracy: 10.00- 23.00
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - CAFE BACCARAT - 2017-03-22 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań serwowanych w Zakładzie - pizza, kebab, dania mięsne
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej, dań z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk, przygotowywanie kanapek
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA Mariola Ignatowicz - 2018-03-14 - Lubin (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca pomiędzy godziną 6:00 a 24:00 do uzgodnienia, 40 godzin tygodniowo. Wynagrodzenie godzinowe. Spotkanie z pracodawcą podczas giełdy pracy w dniu 26.01.2017 r., godz. 10.00, sala 207.
RESTAURACJA - HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-01-09 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności. Praca w lokalu weselnym.
kontakt przez PUP - 2019-02-09 - Kąty (małopolskie)
przygotowywanie tureckich i indyjskich potraw, wydawanie posiłków, przygotowywanie miejsca pracy, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Zielona Góra (lubuskie)