KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 17 - 22 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji w Kamienu Śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.Wynagrodzenie do uzgodnienia
Data publikacji: 2020-11-18
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji w Kamienu Śląskim, umiejętność pracy w zespole, kierowanie zespołem.Wynagrodzenie do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17 - 22 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 16
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1605
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17 - 22 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: wymagane doświadczenie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła
danePracodawcy_nip: 7561744871
danePracodawcy_regon: 532375567
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 16
Powiat pracodawcy: krapkowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1605
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0494947
Ulica pracodawcy: Pl. Myśliwca
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 18.11.2020
Oferta pracy ważna do: 31.12.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 18.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 18.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?47534f531394da9e9b4c0bda606d75af
Podobne oferty pracy
praca przy stole garmażeryjnym
Firma Handlowo-Usługowa GIEŁDA Ewa Chyra - 2018-02-06 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs i półproduktów. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianow: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2016-02-15 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Browary Toruńskie OLMAR - 2016-02-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-04-05 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
oferta pracy subsydiowana skierowana do osób bezrobotnych, które nie ukończyły 30 roku życia: obieranie, krojenie, przygotowanie miejsca pracy, gotowanie, przygotowanie pizzy, wypiekanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
szalowanie stropów, wykonywanie szalunków, szalowanie systemowe, tradycyjne, wykonywanie schodów, gzymsów
Firma Architektoniczno-Budowlana B-PROJECT - 2015-11-26 - Ruda Śląska (śląskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków, wydawanie, organizacja pracy na kuchni, przygotowanie cateringów i imprez okolicznościowych
Bar LIPOWIEC Ewelina Kopiejka - 2016-01-18 - Wygiełzów (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków- Nadzór nad pracami w kuchniKontakt telefoniczny 505-029-786
PRZDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE SMART MIŁOSŁAWA FURMANEK - 2019-04-09 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAWUSTALANIE KARTY DAŃNADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAKUPIONEJ ŻYWNOŚCIWYBÓR SPRZĘTÓW DO PRZYGOTOWANIA DAŃPRACA W GODZINACH OD 16.00 DO 20.00
kontakt przez PUP - 2020-02-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
kucharzPraca od poniedziałku do piątku na I zmianę 8:00-16:00, w soboty 12:00-20:00, niedziele wolne
KARDAMON Ewa Kopera - 2018-12-03 - Mielec (podkarpackie)
- nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie posiłków zgodnie z recepturami i normami obowiązującymi w żywieniu zbiorowym
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-08-10 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, układanie menu, składanie zamówień
ISABELLA Sp. z o.o. - 2018-09-13 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej z ukierunkowaniem na kuchnię egipską.
kontakt przez PUP - 2019-12-02 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2018-07-25 - Irlandia (Irlandia)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej na potrzeby restauracji i cateringu.
L&P Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Kietrz (opolskie)
Wymagane doświadczenie.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2017-04-20 - Rudy (śląskie)
- układanie towaru, - obsługa kasy fiskalnej,- obsługa kupujących,- dbanie o estetykę sklepu.
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Mońki (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Strużki (świętokrzyskie)
wykształcenie zawodowezawód kucharzdoświadczenie mile widziane
Dom Restauracyjny A.Z. Walczaków Restauracja Hotel-Komeda s.c. - 2016-04-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 6 - 2018-06-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2016-09-07 - Gołąb (lubelskie)
- przygotowanie posiłków a’la carte według receptury, - dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, - racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, - obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych. Godziny pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-02-22 - Zajączkowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, znajomość techniki obróbki kulinarnej, umiejętność pracy w grupie, dostosowanie się do panującego harmonogramu prac, umowa zlecenie min. rok, ilość godzin w miesiącu około 160miejsce pracy: ul. Zemska 16C Wrocławul. Fińska 1 Biskupice Podgórne
kontakt przez PUP - 2019-08-22 - Wrocław (dolnośląskie)