KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: - nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
Data publikacji: 2020-01-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- nadzór nad jakością serwowanych dań- obsługa kasy fiskalnej- dbanie o właściwy stan techniczny- przygotowywanie sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw- miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. Pabianicka 243, al. Piłsudskiego 15/23, ul. Ogrodowa 19A, ul. Brzezińska 27/29, al. Jana Pawła II 30, ul. Kolumny 6/36
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /godz.
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.01.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania sushi, roly, maki, nigiri według oryginalnych przepisów kuchni japońskiej- umiejętność zapewnienia właściwego przygotowywania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według przepisów kuchni japońskiej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.01.2020
Oferta pracy ważna do: 03.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 20.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 20.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f16c6a9fd72b491a4d540d1dcfcfd000
Podobne oferty pracy
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE DANIELEWSKI KRZYSZTOF - 2017-04-07 - Radziłów (podlaskie)
Odpowiedzialnośc za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami. Zapewnienie najwyższej jakości potraw i usług.
"DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-07 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Gotowanie w restauracji Kurhaus Zingst
Kur - und Tourismus GmbH Zingst, Herr Alexander Wegner - 2015-03-11 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisami dietetyka.
Zakład Gastronomiczny MAGI Teresa Szadkowska - 2019-06-27 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, różnorodnego asortymentu potraw, napojów i półproduktów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jakościowe surowców, półproduktów i gotowych potraw, dobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej, przechowywanie środków spożywczych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsumentów oraz przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - spółka cywilna" - 2020-09-25 - Łuków (lubelskie)
-
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE USŁUGOWE I PRODUKCYJNE "TARA" IRENA TARNOWSKA - 2017-10-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
obsługa urządzeń i narzędzi dostępnych w kuchni,przygotowywanie deserów i ciast,porcjowanie wyrobów kulinarnych,dekorowanie i estetyczne wydawanie posiłków i wyrobów kulinarnych,obsługa gości indywidualnych oraz grupowych - przyjęć okolicznościowych,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
kontakt przez PUP - 2019-03-13 - Boszkowo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW (ŚNIADAŃ, OBIADÓW, KOLACJI)WYMAGANE WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE LUB ŚREDNIE KIERUNKOWE; UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW ŻYWIENIA ZBIOROWEGO, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGOCV NA ADRES EMAIL : GPMOS5 (at) WP.PLczas pracy równowazny w godzinach od 6.30 do 14.30 oraz 11.30 do 19.30praca w wolne dniwynagrodzenie 2.400,00 zł+wysługa lat
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK SOCJOTERAPII NR 2 - 2018-09-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Według umowy (Przeprowadzenie degustacji i sprzedaż produktów firmy Jogobella)
kontakt przez OHP - 2019-06-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Robienie makaronów, klejenie pierogów, cepelinów, pelmieni, regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prace kucharza
CHATKA KASZUBSKA - 2016-04-13 - Puck (pomorskie)
Gotowanie posiłków obiadowych- catering. Praca od pon-pt w godz. 8:00-16:00,
BOŻENA PAZIK BAR NA OSIEDLU - 2019-04-09 - Nadarzyn (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z opracowanymi recepturami;praca w godz.9.00-17.00
Ustica PIOTR STRONG - 2020-05-18 - Ustka (pomorskie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2020-04-30 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków
EVER CATERING Sp. zoo - 2017-06-28 - Garwolin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych z kart dań, posiłki dla przedszkoli; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto + premia; kontakt wstępnie telefoniczny w godz. 10.00- 20.00
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2017-01-13 - Słupsk (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW, WYKONYWANIE RÓŻNYMI METODAMI POTRAW Z WARZYW, OWOCÓW I GRZYBÓW, JAJ I MIĘSA
P.H.U. ALEKSANDRA Aleksandra Kulawiak - 2017-02-14 - Wróblew (łódzkie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie średnie lub zasadnicze zawodowe; odpowiednie wyszkolenie w zawodzie; umiejętność pracy w zespole; Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, napojów dla mieszkańców domu pomocy społecznej: pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna surowców, wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie czystości na stanowisku; miejsce pracy: Kuźnia Nieborowska
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Kuźnia Nieborowska (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z przepisem
Dom Pomocy Społecznej - 2019-06-03 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowywanie potraw od podstaw, utrzymanie czystości na terenie kuchni, jedna zmiana 9.00-21.00, praca co drugi dzień także w soboty i niedziele
"RESTAURACJA POPULARNA" JAN SADOWSKI I KATARZYNA SADOWSKA - 2016-10-07 - Działoszyn (dolnośląskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)
gotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRAŻYNA SZPILA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Praca w Kołobrzegu w godz. 10-22, również w soboty i niedziele. Pracodawca oferuje zakwaterowanie.
MIGALOO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2020-06-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace kuchenne
BIURO PODRÓŻY ,,SKONTO" - 2017-10-18 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-01-04 - Słupsk (pomorskie)
.
Zakład Zielarski " KAWON - HURT " Nowak Sp.j. - 2016-10-19 - Gostyń (wielkopolskie)
PRACA W BARZE FAST FOOD-KEBAB, PRZYGOTOWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Chorzów (śląskie)
raportowanie do Głównego Księgowegoudział w procesie zmiany i wdrażaniu oprogramowania finansowo-księgowegoorganizacja pracy w zespole, delegowanie zadań podległym pracownikomnadzór i koordynowanie pracy Działu Księgowości - kontrolowanie, ocenianie, analizowanie pracy podległych pracowników oraz dokumentacji w zakresie prowadzenia gospodarki finansowej, magazynowej i gospodarki środkami trwałymiwnioskowanie w zakresie prawidłowej organizacji i realizacji działalności Ośrodka Doradztwa w obszarze działalności finansowo-księgowej. Miejsce pracy: ul. Zwycięska 8, 53-033 WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą: 713398656 lub elektroniczny: rekrutacja (at) dodr.plPraca na jedną zmianę w godzinach od 7-15 Oferta w sali: E
Dolnośląski Ośrodek Doradztwa Rolniczego - 2019-11-22 - Wrocław (dolnośląskie)