KUCHARZ/KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 2 900 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni, itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 900 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 900 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 30.06.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
dobra organizacja pracy, elastyczność, bez nałogów, mile widziani emeryci
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: praca w godz. 7:00 -19:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: poniedziałek - piątek , Godziny : 7:30 -15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.03.2019
Data dodania oferty pracy: 11.03.2019
Oferta pracy ważna do: 25.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
BZ SYSTEM Andrzej Bożko - 2016-04-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
- organizacja pracy w sposób umożliwiający zachowanie terminowości wydawania i jakości serwowanych dań,- dbanie o estetykę podawanych potraw nadzór nad jakością produktów spożywczych,- utrzymywanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy,- przestrzeganie zasad higieny w kuchni,- składanie zamówień na podstawie aktualnego zapotrzebowania,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- właściwe zastosowanie sprzętu kuchennego,- dbanie o sprzęt i narzędzia używane w kuchni.Wymagania:- doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, - umiejętność pracy w zespole,- zaangażowanie,- kreatywność,- wysoka kultura osobista,- chęć do pracy,- aktualna książeczka sanepidowska,- dyspozycyjnośći najważniejsze: PASJA DO GOTOWANIA I POCZUCIE SMAKU.
Kinga Śliwska - 2018-12-13 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
planuje i układa jadłospis, przyrządza potrawy zgodnie z jadłospisem i zasadami technologii, punktualne wydawanie posiłków, przestrzega receptur przygotowanych potraw, przygotowuje i przechowuje próbki żywności, podawanie dzieciom w ciągu dnia napojów
Zespół Szkół w Lubostroniu - 2018-06-21 - Lubostroń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań typu fast food
Dorota Gębicka - 2017-06-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Kucharz - sprzedawca, miejsce wykonywania pracy: Przy autostradzie A4 LSSE - Krzywa, pierwsza umowa w ramach umowy zlecenie
Alania Kebap - 2017-05-25 - Bolesławiec (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, potraw, utrzymanie zakładu pracy w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (śląskie)
projektowanie budynków mieszkalnych, gospodarczych, usługowych, inwentaryzacje budowlane, opisy techniczne
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mława (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Ogólnokształcących Nr 16 - 2017-09-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowanie posiłków w zamówień
kontakt przez OHP - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA TRAPER LESZEK DUBIK - 2017-08-31 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
prowadzenie biura, udzielanie informacji klientom, sporządzanie sprawozdań, obsługa urządzeń biurowych
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Starachowice (świętokrzyskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Krotoszyn (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
Samodzielne sporządzanie posiłków według zasad kuchni orientalnej i azjatyckiej bez używania półproduktów. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy i po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Legionowo (mazowieckie)
GOTOWANIE DAŃ TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
MUSHAR MUSTAFA YILDIRIM - 2016-10-10 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Głogówek (opolskie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Grodków (opolskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie i obsługa klientów. Dbanie o czystość i wizerunek firmy. Język arabski potrzebny w celu komunikowania sie z właścicielem firmy.
kontakt przez PUP - 2019-03-05 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturą, sporządzanie listy zakupów, odbiór oraz sprawdzanie dostaw, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, wykonywanie prac zleconych przez kucharza/właściciela
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czeladź (śląskie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Murów (opolskie)
- przygotowanie posiłków wg receptur- wydawanie posiłków- pobieranie, opisywanie prób pokarmowych- wstępna obróbka jarzyn- przygotowanie jadłospisu- utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Ropica Polska (małopolskie)
Kucharz kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Gotowanie całodziennych posiłków dla gości ośrodka
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Hel (pomorskie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)