KUCHARZ/KA Kołodzieje oferta pracy WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Pewne i sprawdzone place zabaw.Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2016-02-10
Lokalizacja: Kołodzieje (pomorskie)
Pracodawca: WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:82-550 Kołodzieje 22 A, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołodzieje
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kwidzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Prabuty
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
WODNA FARMA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Adres pracodawcy:
82-550 Kołodzieje 22 A, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kwidzyński
Gmina pracodawcy: Prabuty
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołodzieje
Adres strony pracodawcy: http://www.wodnafarma.pl
Numer budynku pracodawcy: 22 A
Profil działalności pracodawcy:
Chów i hodowla ryb oraz pozostałych organizmów wodnychObiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania Wodna Farma - Inny Wymiar WypoczynkuPośród malowniczych wzgórz i lasów otaczających jeziora Grażymowskie na ich zachodnim brzegu powstało wyjątkowe miejsce. Wodna Farma to oaza dla wszystkich szukających ucieczki od zgiełku codziennego życia, miłośników błogiego i niewzruszonego wypoczynku, poszukiwaczy kontaktu z naturą.Nasza osada to sześć bogato wyposażonych i przytulnych domków, ponad 1 ha dla kampingu i pola namiotowego z pełną infrastrukturą. A to dopiero początek tego, co przygotowaliśmy .... Romantyczną ucieczkę z widokiem na wyspę albo niebo pełne gwiazd odnajdziecie w bali ulokowanej tuż nad brzegiem jeziora. Odskocznie od stresu i oczyszczenie da sauna wykonana z pachnącego sosnowego drzewa.Radość z chwil spędzonych razem odnajdziecie podczas wspólnych gier i zabaw na boisku do siatkówki, piłki plażowej albo szwedzkiej gry w Kubba. Najmłodsze pociechy mogą do woli harcować na placu zabaw, który jest tuż obok. A wieczory można spędzić urządzając spotkania w świetlicy gdzie jest stół do ping ponga i wiele przestrzeni na biesiadę.Krystaliczne wody jezior i nieskazitelna przyroda są naszym bogactwem dlatego, żeby w pełni z nich korzystać przygotowaliśmy wspaniałe kąpielisko z prawdziwym plażowym piaskiem. Na miłośników aktywnego wypoczynku i pasjonatów przyrody czeka przystań, z kajakami, łódkami i rowerami wodnymi. Przecież nie ma nic wspanialszego niż wspólna wyprawa w poszukiwaniu bobrowych żeremii lub obserwacji ptaków i okolicznej zwierzyny. Dla wędkarzy wody jezior zarybiliśmy ponad .... gatunkami ryb, zbudowaliśmy profesjonalne łowiska. Warto dodać, że złowione okazy na miejscu można oprawić i przyrządzić, a nawet uwędzić bowiem z myślą o kulinarnych doznaniach naszych Gości przygotowaliśmy wędzarnię. Trzy razy w tygodniu odwiedza nas także piekarz, który o poranku przywozi świeże i chrupiące pieczywo. Teren Wodnej Farmy jest monitorowany, a do dyspozycji nocujących Gości jest bezpłatny parking.Najbliższe miasto to Prabuty oddalone od Wodnej Farmy ok. 6 km. Interesująca historia, możliwość zwiedzania podziemi i ruin zamku to ciekawa odskocznia w czasie wypoczynku,a przy tym okazja do zrobienia większych zakupów.Wodna Farma to także ludzie bez, których nic nie byłoby możliwe. Swoją pracę wykonują z pasją i zaangażowaniem. Dla nich nie ma problemów są tylko wyzwania.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kwidzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.02.2016
Oferta pracy ważna do: 10.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, praca w tgodz. 8-16 lub 9-17
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Opole (mazowieckie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Piły.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Krępsko (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy z uwzględnieniem diet
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Rogóż (warmińsko-mazurskie)
kucharz w restauracji hotelowej
HEKON-HOTELE EKONOMICZNE SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2016-10-19 - Kalisz (wielkopolskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sałatki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porządek na stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowiązał się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wrocław (dolnośląskie)
do uzgodnienia
FIRMA BARTEK - 2016-12-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Odbiór towaru
"ANDMAR " A. Habrat, M. Wojtowicz Sp.J. - 2016-08-01 - Jasło (podkarpackie)
przetwarzanie owoców i warzyw, pakowanie w opakowania zbiorcze,przygotowywanie do transportu
EURO-PAPRYKA Paweł Myziak - 2018-02-28 - Potworów (mazowieckie)
Robienie pierogów
ZHU "AGATA" Zofia Olejnik - 2016-04-13 - Sosnowiec (śląskie)
wymagane min. 3 lata doświadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD DĘBAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2016-11-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
według stanowiska
Kanu Club Nowy Zyzdrój - 2016-03-21 - Nowy Zyzdrój (warmińsko-mazurskie)
Doręczanie przesyłek miejskich w obrębie wyznaczonego obszaru. Praca w godzinach: 06.30-14.30. Gwarantowane wynagrodzenie 2500 netto. W późniejszym czasie wynagrodzenie zależne od umiejętności i zaangażowania pracownika w powierzone zadania. Podstawa wykonywania pracy: przez 3 miesiące umowa na zlecenie (w celu sprawdzenia umiejętności pracownika), następnie umowa na czas nieokreślony. Pracodawca zapewnia szkolenie na powyższe stanowisko pracy.
Łukasz Siemaszko MENTOR - 2017-04-13 - Opole (opolskie)
Planowanie menu; kalkulacja surowców; korzystanie z maszyn i urządzeń; przygotowywanie potraw; wydawanie posiłków; prawidłowe gospodarowanie produktami, przechowywanie surowców i wyrobów gotowych; w zakresie cateringu planowanie produkcji i zakupów; organizacji produkcji i wydania; kalkulacja kosztów; współtworzenie ofert; negocjacje warunków. Wszystkie czynności jako pomoc oraz nauka.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.Wykszt. zawodowe.
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Bieńkowice (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni chińskiej
JUSTYNA JAZGARSKA ,, SIÓDEMKA" - 2016-04-13 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,utrzymanie na bieżąco czystościna stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych
BARBARA LADŻYŃSKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I USŁUG 90-426 ŁÓDŹ STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw, obsługa narzędzi kuchennych.
MAŁGORZATA SOBOŃ - LMS SUPER-SAM Sklep Spożywczo-Przemysłowy - 2017-04-27 - Złojec (lubelskie)
wymagane doświadczenie, osoba chętna do pracy,sumiennna, uczciwa,samodzielna,pracodawca zapewnia wyżywienia i zakwaterowanie;Kontakt tel.
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA - 2016-05-16 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracyjnych i hotelowych. Gotowanie na imprezach okolicznościowych.
P.P.H.U. OKMAR s.c. - 2017-09-13 - Słupia (łódzkie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej - indyjskiej/pakistańskiej z wykorzystaniem oryginalnych przepisów.
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Łódź (łódzkie)
Nauczanie języka polskiego.
Szkoła Podstawowa Nr 10 - 2016-11-14 - Gdynia (pomorskie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Świętochłowice (śląskie)
Zgodnie z umową.
FIRMA HANDLOWA - ANETA KĘPKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-07-08 - Ropczyce (podkarpackie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiednią estetykę potraw,utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy,dbanie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych,prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na kuchni , dbanie o czystość na kuchni, przestrzeganie zasad zakładu pracy, zamawianie towaru, komponowanie dan i kart menu
RAMP-REST - 2018-04-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
Mała Gastronomia - 2017-02-22 - Zamość (lubelskie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posiłków
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-08-02 - Czarna (łódzkie)