KUCHARZ/KA Kielce oferta pracy Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 2 250 - 4 000 PLN
Zakres obowiązków: w/g potrzeb
Data publikacji: 2019-04-05
Lokalizacja: Kielce (świętokrzyskie)
Pracodawca: Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 5, 25-303 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: w/g potrzeb
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kielce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kielce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kielce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Samodzielne stanowisko, motywacja do pracy , doświadczenie na podobnym stanowisku.
Nazwa pracodawcy: Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Adres pracodawcy:
Szydłówek Górny 14d/5, 25-411 Kielce, powiat: m. Kielce, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: inny - WSKAZANY KONTAKT TEL; 517 047 119 LUB OSOBISTY WRAZ Z CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: m. Kielce
Gmina pracodawcy: Kielce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kielce
Ulica pracodawcy: Szydłówek Górny
Numer budynku pracodawcy: 14d
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w pizzerni – kompleksowe przygotowywanie pizzy (przygotowywanie ciasta, warzyw, mięsa, sosu, sera), wypiek pizzy w piecu opalanym drewnem.
Papas Restaurant AS - 2019-03-21 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie surowca do produkcji artykułów mleczarskich
SOBIK Zaklad Produkcyjny - 2016-07-19 - Skoczów (śląskie)
- przygotowywanie menu i posiłków według potrzeb i karty- dbanie o porządek na stanowisku pracy
ST INVESTMENTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-08 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Realizacja zamówień, przygotowywanie imprez, przygotowywanie potraw dostępnych w menu lokalu
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szczęsna - 2017-03-24 - Wyrzysk (wielkopolskie)
sprzedaż produktów oferowanych przez Firmę
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni europejskiej.
CENTRUM IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH S.C. JOANNA TUCHANOWSKA, EWA PYTEL - 2018-04-12 - Sopot (pomorskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków z karty dań
J.P. Matras s.c. Jarosław Matras i Piotr Matras - 2016-02-22 - Limanowa (małopolskie)
• prawidłowe podłączenie paneli fotowoltaicznych, • ułożenie stringów DC, • wykonanie kompletnej instalacji DC oraz AC, • podłączenie oraz skonfigurowanie falownika, • pomoc przy montażu konstrukcji pod panele fotowoltaiczne.
OZE - Biomar Sp. z o.o. - 2019-03-22 - Gdynia (pomorskie)
Sporządzanie listy zakupów, sporządzanie menu, przygotowywanie posiłków dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
organizacja oraz realizacja produkcji gastronomicznej różnymi metodami i technikami w oparciu o normy surowcowe różnego rodzaju asortymentu potraw oraz produktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu gastronomicznego, organizacja wydawki oraz jej koordynacja. Postępowanie zgodne z HACCP.
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2018-09-18 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków wg wskazań dietetyka, podawanie posiłków, dobór diety, żywienie osób obłożnie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (śląskie)
montaż drzwi
AUTORYZOWANA GRUPA TECHNIKI ZABEZPIECZEŃ Sp. z o.o. - 2016-03-30 - Świętochłowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Księgowość i kadry placówek oświatowych prowadzonych przez fundację. Wykształcenie wyższe; Znajomość programu komputerowego SYMFONIA.Znajomość programu komputerowego Kadrowego R2 PŁATNIK. Doświadczenie min. 1 rok na podobnym stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Lublin (lubelskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Radom (mazowieckie)
Obróbka produktów, przyrządzanie potraw, dekoracja półmisków, porcjowanie obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Włodawa (lubelskie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokumentów potwierdzających kwalifikacje oraz staż pracyTermin i miejsce składania dokumentów aplikacyjnych :Dokumenty należy składać w zamkniętych kopertach do 31.05.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gdańsk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesyłać pocztą tradycyjną na wskazany powyżej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko będzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odbędzie się weryfikacja nadesłanych dokumentów pod względem formalnym ,dokumenty zawierające braki formalne zostaną odrzucone a pozostałe osoby które przejdą pozytywnie wstępną weryfikację dokumentów aplikacyjnych zostaną zaproszone na test sprawdzający ich wiedzę .W drugim etapie z kandydatami ,których wynik testu będzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udziałem Wojewódzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Złożonych dokumentów nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji następującej klauzuli:Zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorską Wojewódzką Komendę Ochotniczych Hufców Pracy. Administratorem Państwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców pracy ul. Uphagena 27. Państwa dane osobowe zbierane są na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mogą być udostępniane wyłącznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przysługuje Państwu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach określonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne i niezbędne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostaną protokolarnie zniszczone po zakończonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEWÓDZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFCÓW PRACY W GDAŃSKU - 2016-05-24 - Tczew (pomorskie)
- przygotowanie dań (głównie pizzy)
"NOVELLUS" D.Kosztyła, M. Stanisławczyk Sp.J. - 2016-01-12 - Miejsce Piastowe (podkarpackie)
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni itp.
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-18 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań mżcznych, mięsnych z kuchni ukraińskiej, obróbka termiczna uprzednio przygotowanych dań, po skończonej pracy czyszczenie sprzętu kuchennego, mycie podłóg, stołów
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
* realizacja produkcji dań a’la carte oraz bankietowych,* dbałość o najwyższą jakość serwowanych dań,* dbałość o procedury ustawowe i HACCP,* dbałość o czystość i porządek w kuchni,* stała współpraca z personelem kelnerskim
P.T.U "Valg-Podhale" Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Nowy Targ (małopolskie)
sprzedaż towarów i produktów, przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-03-14 - Głuchołazy (opolskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
gotowanie
SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT DWORAKOWSKI ZYGMUNT I GRAŻYNA JADWIGA DWORAKOWSKA - SPÓŁKA CYWILNA - 2017-10-10 - Radysy (warmińsko-mazurskie)
W ZWIĄZKU Z DYNAMICZNYM ROZWOJEM, RESTAURACJA SPORT'S BAR-B-Q ZATRUDNI OSOBY NA STANOWISKO KUCHARZOFERUJEMY:-PRACĘ W DOŚWIADCZONYM ZESPOLE,-PRACĘ ZMIANOWĄ,-PAKIET PRZYWILEJÓW PRACOWNICZYCH,-MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.PROSIMY O DOPISANIE W DOKUMENTACJI APLIKACYJNEJ NASTĘPUJĄCEJ KLAUZULI: WYRAŻAM ZGODĘ NA PRZETWARZANIE MOICH DANYCH OSOBOWYCH DLA POTRZEB NIEZBĘDNYCH DO REALIZACJI PROCESU REKRUTACJI (ZGODNIE Z USTAWĄ Z DNIA 29.08.1997 ROKU O OCHRONIE DANYCH OSOBOWYCH; (TEKST JEDNOLITY: DZ. U. 2016 R. POZ. 922).
RAMP-REST - 2018-03-24 - Rzeszów (podkarpackie)
smażenie i przygotowanie ryb
SMAŻALNIA RYB ATOL Łukasz Grabowski Darłowo - 2016-03-08 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla gości restauracji
RESTAURACJA "10-tka" Ewa Karwaszewska - 2018-07-18 - Obrowo (kujawsko-pomorskie)