KUCHARZ/KA Mielno oferta pracy AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: 2 900 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni itp.
Data publikacji: 2019-01-18
Lokalizacja: Mielno (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 900 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Mielno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: koszaliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Mielno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 900 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 31.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dyspozycyjność
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
przygotowywanie i sporządzanie śniadań, obiadów, kolacji, prace porządkowe oraz inne zlecone przez szefa kuchni itp.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Suriana 24, 76-032 Mielno, powiat: koszaliński, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dodatkowe informacje: możliwość zakwaterowania
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: pn. - pt. , Godziny : 07:30 - 15:30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: koszaliński
Gmina pracodawcy: Mielno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Mielno
Ulica pracodawcy: Suriana
Numer budynku pracodawcy: 24
Profil działalności pracodawcy:
Obiekty noclegowe turystyczne i miejsca krótkotrwałego zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2019
Oferta pracy ważna do: 04.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz w kebabie
MagMar MAGDALENA NOWAK - 2017-08-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2019-02-01 - Jawor (dolnośląskie)
Prace pomocnicze w kuchni.
PESTKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-11-16 - Częstochowa (śląskie)
wSporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; obróbka surowcó.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Łódź (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-03-16 - Świętoszów (dolnośląskie)
praca w kuchni przy przyrządzaniu posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MICHAŁ TROCZYŃSKI - 2017-02-15 - Piaski Wielkie (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-04-14 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie i pieczenie potraw, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie listy zakupów, wprowadzanie nowych pozycji menu
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, potraw, dań
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Skoczów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
PRNC Antonina Pavliuk - 2018-10-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc w kuchni przy przygotowywaniu dań kuchni azjatyckiej. Równoważny sytem czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z poleceniami ustalonymi w punkcie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Władysławowo (mazowieckie)
kucharz
Usługi Hotelarsko Gastronomiczne Rewal - 2019-02-19 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami przyjętymi w restauracji, współpraca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymanie czystości stanowiska pracy.
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Bełchatów (łódzkie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni chińskiej pod nadzorem chińskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u chińskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
organizacja pracy w kuchni, sporządzanie i podawanie posiłków młodzieży mieszkającej w Bursie; okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia; I zmiana od 6:00 do 14:00, II zmiana od 12:30 do 20:30
Zespół Placówek Oświatowych w Słupsku - 2019-06-11 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-27 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Top Ten Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań głównych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posiłków na zamówienie
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Włoszakowice (wielkopolskie)
produkcja i przygotowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Świętochłowice (śląskie)
1) opracowywanie rocznych i wieloletnich planów audytu wewnętrznego w terminach określonych przepisami; 2) identyfikowanie i analizowanie ryzyka w zakresie niezbędnym w planowaniu długoterminowym, rocznym i na etapie planowania zadania autydowego; 3) badanie systemów zarządzania i kontroli w jednostce, w tym procedur kontroli finansowej, o którym mowa w art. 47 ust. 3 Ustawy o finansach publicznych, w wyniku którego Komendant Bazy uzyskuje obiektywną i niezależną ocenę adekwatności, efektywności i skuteczności tych systemów, ze szczególnym uwzględnieniem: 4) wykonywanie czynności doradczych, w tym składanie wniosków mających na celu usprawnienie funkcjonowania jednostki (audytowej komórki lub procesu); 5) poprzedzanie zadań audytowych przygotowaniem i opracowywaniem programu zadania audytowego w zakresie określonym postanowieniami Ustawy o finansach publicznych i rozporządzeniu Ministra Finansów w sprawie szczegółowego sposobu i trybu przeprowadzzania audytu wewnętrznego; 6) prowadzenie bieżących i stałych akt audytu wewnętrznego w celu dokumentowania jego przebiegu i uzyskiwanych wyników oraz gromadzenia informacji dot. obszarów, któe mogą być przedmiotem badania; 7) sporządzanie sprawozdań przedstawiających w sposób rzetelny i zwięzły wyniku audytu wewnętrznego, stosowanie standardów audytu wewnętrznego;8) stosowanie standratów autydu wewnętrznego w bieżącej działalności i podczas prowadzenia zadań audytowych. Pół etatu. Oferta dostępna w sali E. Kontakt z pracodawcą - tel.: 261 651 055.
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA - 2018-10-12 - Wrocław (dolnośląskie)
- znajomość kuchni wschodniej- umiejętność przygotowywania pielmieni, kartacze, czebureki, banosz, bliny itd.- sumienność- pilnowanie estetyki stanowiska pracy- praca w godz. 08:00 - 16:00 / 13:00 - 21:00
kontakt przez PUP - 2019-11-15 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
ALTER JMS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-04-27 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - 2 dni pracy/2 dni wolngo. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt WYŁĄCZNIE telefoniczny (Tel. 603-913-108) w godzinach: 9:00-18:00
ROKOSZ RESTAURACJE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI HOTELOWEJ
PURO HOTEL sp. z o.o. - 2017-09-22 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie produkcji, prasowanie elementów i całości odzieży
PPH "NATHAN JEANS" FRANCISZEK KUCIARA - 2018-04-12 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
wg programu stażu, srodki unijne POWER, do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Łask (łódzkie)
Znajomość kuchni regionalnej i ukraińskiej, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad żywnością.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Kraków (małopolskie)