KUCHARZ (NR 6710) Bydgoszcz oferta pracy PRNC Antonina Pavliuk
Stanowisko: KUCHARZ (NR 6710)
Wynagrodzenie: od 1 800 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Data publikacji: 2018-10-17
Lokalizacja: Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: PRNC Antonina Pavliuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Poznańska 12, 85-129 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wschodniej
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 120
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 800 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 6710)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bydgoszcz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bydgoszcz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: kucharz kuchni ukraińskiej
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy: PRNC Antonina Pavliuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Adres pracodawcy:
Darłowska 8 lok. 14, 85-723 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: tel. kontaktowy: 577-103-211
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Bydgoszcz
Gmina pracodawcy: Bydgoszcz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bydgoszcz
Ulica pracodawcy: Darłowska
Numer budynku pracodawcy: 8 lok. 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bydgoszczy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.10.2018
Oferta pracy ważna do: 31.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 18.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
W przypadku kuchrza : przygotowywanie posiłków.W przypadku pomocy kuchennej : pomaganie w pracach przygotowawczych do obiadu, utrzymywanie pomieszczeń kuchni i jadalni w należytej czystości, pomoc przy wydawaniu obiadu, systematyczne mycie i wyparzanie naczyń kuchennych, talerzy, kubków i przyborów.Godziny pracy do uzgodnienia.
Szkoła Podstawowa Nr 17 im. Bohaterów Westerplatte - 2018-07-04 - Zabrze (śląskie)
monitorowanie stanu technicznego, konserwowanie i pomoc w naprawianiu instalacji elektrycznej budynku, naprawianie instalacji wod-kan. budynku, napraiwnaie instalacji wentylacyjno-klimatyzacyjnej budynku, naprawa elementów budynku np: dachu elewacji, podłóg, konserwowanie i naprawianie terenów w otoczeniu budynku
MCD Electronics Sp. z o.o. - 2016-08-22 - Żywiec (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Skarszewy (pomorskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
wykonywanie podstawowych czynnośći związanych z przygotowaniem posiłków dla różnych grup osób przebywających w Sanatorium: pobieranie suroców i półproduktów i wyrobów gotowych, zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przytowoaniu potraw i napojów. wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy. Przestrzeganie BHP i PPOŻ. Dbałość o dobry wizerunek firmy.
kontakt przez PUP - 2018-02-18 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT PRAKTYKI ZAWODOWEJ
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań garmażeryjnych. Rodzaj zatrudnienia - umowa zlecenie.
ZAGRODA SMAKÓW STENCEL DARIUSZ - 2018-03-22 - Rumia (pomorskie)
Praca na kuchni.
K&D PIZZA WORLD S.C. Jakub Goryl, Dawid Nieckarz - 2017-02-22 - Racibórz (śląskie)
• Otwartość i komunikatywność• Pozytywna energia i pomysłowość• Dokładność, odpowiedzialność, zaangażowanie• Wyznaczanie ambitnych celów• Umiejętność pracy w zespole• Książeczka sanitarno-epidemiologiczna będzie mile widziana
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Olszowiec (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków zgodnie z wypracowanymi recepturami, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
PAKOWANIE POSIŁKÓW, PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, SPRZĄTANIE STANOWISKA PRACY. SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ NA TOWAR, WYKONYWANIE POLECEŃ SZEFA KUCHNI WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ, MINIMUM 5 LAT STAŻU PRACY NA KUCHNI
J.B. PARTNERS ANNA TOPA - 2016-09-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wyrób pizzy
DAVULALAN sp. z o.o. - 2015-12-02 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie min. gimnazjalne, doświadczenie: mile widziane; ks. sanepidowska; zakres obowiązków: obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, obsługa stanowiska mięso i wędliny, zarządzanie towarem, dbanie o czystość, obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy; dwie zmiany, miejsce pracy: Rudziniec; oferta także dla osób z orzeczonym st. niepełnosprawności;
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-10-26 - Rudziniec (śląskie)
gotowanie potraw, utrzymywanie czystości
Europejska Akademia Medycyny Ludowej Aleksander Haretski - 2016-08-31 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowywania potraw kuchni orientalnej oraz organizacja pracy w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (śląskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Tuczempy (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni khmerskiej z oryginalnych przepisów.
TAMARYND S.C. - 2016-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-02-23 - Namysłów (opolskie)
Brak danych
AJP S.C. - 2016-04-05 - Rzeszów (podkarpackie)
znajomość podstaw rozliczeń z ZUS, ksiąg rachunkowych, książki przychodów i rozchodów
FIRMA CONSULTINGOWA VADEMECUM URSZULA SZMYTKOWSKA - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zapewnienie ciągłości procesu produkcji poprzez prawidłową obsługę maszyn i aparatów na instalacji produkcyjnej, przygotowanie urzadzeń i aparatów do prac remontowych, modernizacyjnych, czyszczących lub naprawczych, likwidowanie niewielkich usterek mechanicznych
CIECH Soda Polska s.a. - 2018-03-29 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Kucharz, przygotowywanie posiłków indyjskich.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
kucharz
MK Magdalena Kasperczak /Restauracja Włoski Pomidor/ - 2016-02-26 - Gruszczyn (wielkopolskie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)