KUCHARZ Gruszczyn oferta pracy MK Magdalena Kasperczak /Restauracja W艂oski Pomidor/
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Data publikacji: 2016-02-26
Lokalizacja: Gruszczyn (wielkopolskie)
Pracodawca: MK Magdalena Kasperczak /Restauracja W艂oski Pomidor/
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Swarz臋dzka 21, 62-006 Gruszczyn, powiat: pozna艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/godzin臋
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gruszczyn
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pozna艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Swarz臋dz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 16.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Prawo jazdy kat.B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: KSI膭呕ECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: ch臋膰 do pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: zaanga偶owanie
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie w gatronomii, przygotowywanie obiad贸w praca od poniedzia艂ku do pi膮tku
Nazwa pracodawcy:
MK Magdalena Kasperczak /Restauracja W艂oski Pomidor/
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
Swarz臋dzka 21, 62-006 Gruszczyn, powiat: pozna艅ski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: telefoniczne um贸wienie spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pozna艅ski
Gmina pracodawcy: Swarz臋dz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gruszczyn
Ulica pracodawcy: Swarz臋dzka
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja zup, sos贸w, sur贸wek, deser贸w; produkcja da艅 mi臋snych r贸偶nymi technikami; obs艂uga catering贸w zewn臋trznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zgodny
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-02-06 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
CYGAN ANDRZEJ Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo Handlowe - 2015-11-09 - Kozieg艂贸wki (艣l膮skie)
przygotowywanie i dba艂o艣膰 o wygl膮d i smak przygotowywanych potraw, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprzetu, dzia艂ania zfgodne ze standardami HACCD, wsp贸艂praca z zespo艂em
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie i przygotowywanie potraw indyjskich tradycyjnej kuchni indyjskiej- kebab.
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Kutno (艂贸dzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Lubachowy (艣wi臋tokrzyskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obs艂uga imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Pu艂awy (lubelskie)
- Realizacja zam贸wie艅. Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tradycyjnej polskiej. Przygotowanie posi艂k贸w na m.in cateringi, uroczysto艣ci. - Wynagrodzenie: 3000 - 4000 z艂/brutto+ premia uznaniowa. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na sta艂e.- Praca: 11:00-19:00, 13:00-21:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wykszta艂cenie min. zawodowe, mile widziane gastronomiczne. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi pracodawca). Mile widziana pasja do gotowania. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (10:00-18:00) (Tel. 601-423-061) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Radoszowska 72, 41-707 Ruda 艢l膮艣ka) lub e-mail: jola (at) piwniczka.com.pl
FIRMA "SZARLOTKA" GRYMEL JOLANTA - 2018-01-03 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Pomoc przy dociepleniach oraz przy wyko艅czniu wn臋trz
STEF - BUD S.C. - 2017-03-02 - Jaworzno (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BAR "SMACZEK" KATARZYNA SZTURGULEWSKA - 2017-05-30 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - Chorz贸w (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, PLANOWANIE PRODUKCJI,SPORZ膭DZANIE LISTY ZAPOTRZEBOWANIA,OCENIANIE POTRAW, NADZOROWANIE PROCESU PRODUKCJI,NADZOROWANIE WYDAWANIA I PAKOWANIA GOTOWYCH POTRAW; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto +premia uznaniowa; praca w godz. 6-14; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 7-15;
Eden Catering Kamila 呕ywiecka - 2016-03-23 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂贸w w 偶ywieniu zbiorowym
43 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w 艢wi臋toszowie - 2016-12-13 - 艢wi臋tosz贸w (dolno艣l膮skie)
Ochrona obiektu w Kaliszu.
CLAR SYSTEM S.A. - 2017-05-26 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
BROWAR LUBICZ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-11-04 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, praca w godz. 7-15, 15-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-15, telefoniczny w godz. 8-20
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe DAGMOR - 2016-03-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅, wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowywania da艅, dopilnowanie, przestrzeganie przepis贸w BHP w kuchni, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci.
Emily Ewa Geras - 2017-03-01 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
GK-LIS sp. z o.o. sp. k. - 2017-11-13 - Mielec (podkarpackie)
Pomoc przy produkcji lod贸w. Czynno艣ci porz膮dkowe. Sprzeda偶 lod贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - P艂ock (mazowieckie)
- przygotowywanie oraz nadz贸r nad produkcj膮 galaret, zalew, sa艂atek, sos贸w, k膮pieli solankowych, sos贸w zasma偶onych ( gotowanie) - prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotycz膮cych proces贸w wy偶ej wymienionych- nadz贸r nad wydawaniem przez magazyn surowc贸w do produkcji, kontrola partii- kontrola temperatury surowc贸w, dodatk贸w; godz. pracy 7-15; okres pr贸bny 3 m-ce, nast臋pnie na czas okre艣lony; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-12
MIRKO Sp贸艂ka z o.o. - 2017-03-10 - G艂obino (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka. Praca w r贸wnowa偶nym systemie pracy w godz. 8-18.
O艣rodek "BURSZTYN" - Zak艂ad Us艂ug Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE OBIAD脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI,-PROWADZENIE PRODUKCJI,-DBANIE O JAKO艢膯 SERWOWANYCH POTRAW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-05-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
praca w pizzerii
PIZZERIA "ITALIANA & GRILL" - O呕脫G MA艁GORZATA - 2018-03-28 - Trzebuska (podkarpackie)
do uzgodnienia
FIRMA CATERINGOWA SOWRAD KONRAD SOWA - 2016-06-03 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w, przygotowanie cateringu, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣cipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca wed艂ug grafiku w przedziale godzinowym 7:00-19:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji ( ok.35-40 os贸b ) w pensjonacie "Henczel".
Willa "Henczel" Beata Henczel w Busku-Zdroju - 2018-03-08 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycj膮 i wed艂ug oryginalnych przepis贸w, przygotowywanie napoj贸w kuchni hinduskiej zgodnie z tradycj膮 z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mi臋s na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)