KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-12-12
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 10-22
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.02.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia polska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe-kucharz; 3 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego; znajomo艣膰 kuchni polskiej. Obowi膮zki: przygotowywanie potraw wed艂ug standard贸w, zlecanie produkcji pomocnikom. Wymagana pe艂na dyspozycyjno艣膰.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Warka (mazowieckie)
- nauka utrzymania lokalu gastronomicznego w czysto艣ci;- przygotowywanie sa艂atek;- przygotowywanie produktu finalnego;- obs艂uga klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Brzeszcze (ma艂opolskie)
przygotowywanie ca艂odziennych posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje) dla podopiecznych SOSW
Specjalny O艣rodek Szkolno - Wychowawczy - 2018-08-29 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
rozbrojenia pojazd贸w, prostowanie, spawanie
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - 呕uk贸wka (mazowieckie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe - 2016-02-12 - Tczew (pomorskie)
zamawianie/przyjmowanie towaru, przygotowywanie da艅 w/g receptur, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, remanenty
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - 艁omianki (mazowieckie)
obs艂uga maszyn stolarskich
FABRYKA MEBLI SZYNAKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-11-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - 呕aga艅 (lubuskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dokonywanie zakup贸w, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga klienta
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "POWR脫CISZ TU" - 2016-09-16 - Turek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
WAGANT PAWE艁 MIERZEJEWSKI - 2016-06-08 - Michalin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukrai艅skiej, sporz膮dzanie raport贸w 偶ywno艣ciowych, prowadzenie dokumentacji 偶ywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe - kucharz, znajomo艣膰 obs艂ugi komputera. Charakterystyka pracy: przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Miejskiego Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rybniku. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
MIEJSKI DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RYBNIKU - 2018-02-12 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie mi臋sa
"AMICUS" Sp贸艂ka Cywilna - 2018-08-01 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
przyjmowanie dostaw,przygotowywanie kurczaka, marynowanie produkt贸w, otwieranie i zamykanie stanowiska, sma偶enie kurczaka
AMREST SP Z O.O - 2018-11-16 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Zadaniem kucharza jest zapewnienie sprawnej organizacji funkcjonowania kuchni oraz odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw. Kucharz zajmuje si臋 przyrz膮dzaniem r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek zgodnie z zam贸wieniem.
Tango Cecylia Pociej - 2017-03-21 - P艂ock (mazowieckie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-09-26 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
SPRZ膭TANIE, TEREN脫W ZIELENI, GRABANIE, CI臉CIE KRZEW脫W, ODCHWASZCZANIE, KOSZENIE TRAWNIK脫W, PIEL臉GNACJA ZIELENI.
PRO-INFRA Sp. z o.o. - 2017-11-30 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-01-04 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Bia艂ystok (podlaskie)
..
kontakt przez PUP - 2018-05-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
-
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2017-09-14 - Czarna Bia艂ostocka (podlaskie)
przygotowywanie potraw
Szko艂a Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczestnik贸w oraz organizacja imprez komercyjnych. Mo偶liwo艣膰 zatrudnienia osoby niepe艂nosprawnej. Praca na dwie zmiany w przedzaile od godz. 5.00 do 20.00
Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda OHP - 2017-07-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UNIVERSUM Pawe艂 Berent - 2017-05-25 - Wykrot (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji wg okre艣lonych standard贸w, estetyczne i eleganckie prezentowanie da艅, dba艂o艣膰 o najwy偶szy poziom 艣wiadczonych us艂ug, nadzorowanie serwowanych da艅.
Auto-Centrum M.Z. Kierat Sp. Jawna - 2018-08-21 - Tychy (艣l膮skie)
praca na stanowisku kucharz
Bar Mleczny "S艂onecznik" Aneta Ko艂odzi艅ska-Serafin - 2017-01-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami i recepturami, estetyczne i prawid艂owe prezentowanie potraw i da艅, przestrzeganie norm i standard贸w HACCP, dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorz贸w (艣l膮skie)
praca w snack barze
Ewa Augustyn Agencja Ubezpieczeniowo-Finansowa "AUGUSTYN" - 2017-02-15 - Lubcza (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅,dbanie o prawid艂owe magazynowanie produkt贸w,zapewnienie w艂a艣ciwego zastosowania sprz臋tu kuchennego,zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w
Gospoda pod Kogutem G膮siorek Milena - 2017-03-07 - Zawonia (dolno艣l膮skie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jad艂ospis贸w i przygotowywanie wed艂ug niego posi艂k贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcjowanie, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak, estetyk臋 wydawania posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮, dbanie o utrzymywanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych, utrzymywanie w stanie u偶ywalno艣ci powierzony sprz臋t kuchenny, znajomo艣膰 i stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez w艂a艣ciciela restauracji wp艂ywaj膮cych na podniesienie jako艣ci jego pracy
Wioska India艅ska - 2017-01-13 - Grala-D膮browizna (mazowieckie)