KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie produkcji gastronomicznej, opracowywanie ofert kulinarnych zgodnie z oczekiwaniami klient贸w, gospodarowanie powierzonym surowcem.
Data publikacji: 2019-03-14
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie produkcji gastronomicznej, opracowywanie ofert kulinarnych zgodnie z oczekiwaniami klient贸w, gospodarowanie powierzonym surowcem.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: po偶膮dane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne), po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepid, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe w kuchni hotelowej. Obowi膮zki: przygotowywanie produkcji gastronomicznej, opracowywanie ofert kulinarnych zgodnie z oczekiwaniami klient贸w, gospodarowanie powierzonym surowcem. Wynagrodzenie do negocjacji, ustalane indywidualnie w zale偶no艣ci od kwalifikacji kandydata. Wa偶ne: pracodawca umo偶liwia zakwaterowanie w Hotelu. [Spos贸b aplikowania: sekretariat.centrum (at) gromada.pl, telefonicznie: 510 006 714]
Nazwa pracodawcy: HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawc膮
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2019
Oferta pracy wa偶na do: 14.04.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.03.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel TARNOVIA S.A. - 2016-04-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)
praca na kuchni
BAR BOLERO ANNA 艁UCZAK - 2018-08-07 - Rzesz贸w (podkarpackie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-11-29 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
wed艂ug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Paj臋czno (艂贸dzkie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;PRACA OD PON. DO PT.GODZINY PRACY: 07.00-15.00; 08:00-16:00MIEJSCE PRACY: PRZYLEP/ ZA GUMIE艃CAMI PRZED SPOTKANIEM KONTKAT TEL. Z PRACODAWC膭
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2017-11-28 - Przylep (zachodniopomorskie)
Wykonywanie prac zwi膮zanych z produkcj膮 oraz za艂adynkiem pasz.
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - S艂awoszowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z rozszerzon膮 specjalno艣cia kuchni ukrai艅skiej, obs艂uga go艣ci z Ukrainy na 艣niadaniach hotelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Z艂otoria (podlaskie)
konserwacja i naprawa pojazd贸w samochodowych
K&K Motor Kamil Posiewka - 2017-10-13 - 艁opianka (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-02 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 m.in. przystawek, da艅 g艂贸wnych oraz deser贸w. Organizacja proces贸w pracy kuchni. Dba艂o艣膰 o odpowiednie magazynowanie produkt贸w oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie da艅 dla go艣ci hotelowych,- obs艂uga bufetu,- przygotowanie oraz sprz膮tanie kuchni.
kontakt przez WUP - 2017-08-10 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz (BAR SMAK)praca w godz. 6-14, 11-19
"SPO艁EM" Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w w Tarnobrzegu - 2018-11-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Prace og贸lnobudowlane, wykonywanie zbroje艅, fundament贸w, do艣wiadczenie na ww. stanowisku, praca w delegacji
EKOSERW S.J. - 2016-08-11 - Rososzyca (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o wizerunek wyrob贸w gastronomicznych
PE艁NIA ROZKOSZY ROBERT GRZENKOWICZ - 2018-03-13 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy. Pracodawca zapewnia wy偶ywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-08-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2017-08-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Ropica Polska (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw, obs艂uga sprz臋tu w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Tczew (pomorskie)
- kuchnia gruzi艅ska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posi艂k贸w. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2017-04-27 - Stare Babice (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, da艅. Wykszta艂cenie 艣radnie og贸lne. Do艣wiadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego potrzebna do t艂umaczenia przepis贸w. Przyrz膮dznie potraw wg przepis贸w wietnamskich. Wsp贸艂praca z innymi wietnamskimi kucharzami.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Koby艂ka (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-11-02 - Dych贸w (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w , praca w barze. Pracodawca planuje rozszerzyc oferty o dania kuchni ukrai艅skiej. Zmianowo艣c 12/12.
Us艂ugi Gastronomiczne Andrzej Jastrz臋bski - 2018-09-11 - Wejherowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i inne prace z tym zwi膮zane
Firma Handlowo-Us艂ugowa Tomasz Bartnicki - 2018-04-25 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Bezposrednia obs艂uga klienta, imprez zorganizowanych, dba艂o艣c o powierzone mienie, przyjmowanie zam贸wie艅 telefonicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Konin (wielkopolskie)
prace w kuchni
RZEMIE艢LNICZY ZAK艁AD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALE艃KU膯 - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Do obowi膮zk贸w kucharza nale偶y: przygotowanie 艣wie偶ych potraw regionalnych a'la carte, organizacja pracy w kuchni, gotowanie na imprezach.
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Niemcy (Niemcy)