KUCHARZ Tarnobrzeg oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz (BAR SMAK)praca w godz. 6-14, 11-19
Data publikacji: 2018-11-19
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Bartosza Głowackiego 33, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz (BAR SMAK)praca w godz. 6-14, 11-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
doświadczenie w zawodzie (wymagany staż - lata: 1)
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy ważna do: 18.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deswrów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakladzie gastronomicznym; komleksowa obsługa konsumenta oraz prowadzenie dokumentacji sprzedaży i rozliczenia kelnerskie
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Krajnik Dolny (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Pomocniczy robotnik budowlany
DENSA - INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-03-28 - Człuchów (pomorskie)
przygotowywanie i wyrób pizzy
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "ANTARES" Borczyński Jacek - 2017-04-26 - Chojnice (pomorskie)
obsługa klienta
Firma Handlowo Usługowa Eugeniusz Kownacki - 2018-05-11 - Komornica (mazowieckie)
Gotowanie
SORENO Alina Maciejewska - 2016-07-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-01-08 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie potraw
AG INVEST Anna Witkowska - 2017-02-06 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food
FIRMA HANDLOWA MAX S. C. - 2017-03-13 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca w Villi Fortuna w godz. 6-18 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę, równiez w weekendy.
Food Investment S. A. - 2016-06-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, gotowanie i wydawanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-07-26 - Kluki (łódzkie)
Kucharz-pizzer, ( pizzeria Biesiadowo)
KLEPARSKIE SMAKI Sabina Bednarska - 2016-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw o charakterze garmażeryjnym, dbanie o czystość w miejscu pracy
P.H.U. "KOMA" Marek Komajda - 2017-04-27 - Uniejów (łódzkie)
e-mail: dremex (at) grupapsb.com.pl / Praca w markecie budowlanym
Przedsiębiorstwo Dremex - Lech Mularczyk - 2016-04-14 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowywanie śniadań i kolacji oraz wydawanie. Około 168 godzin miesięcznie, od 6:00-9:00, od 16:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Godziny oraz dni pracy do ustalenia z pracodawcą.
"POD GRUNWALDEM" Sp. z o.o. - 2018-06-14 - Brzesko (małopolskie)
do uzgodnienia
GALICJA PAWEŁ BOROWIEC - 2016-05-24 - Babica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-16 - Łódź (łódzkie)
w zawodzie
SANTÉ - RESTAURACJA I CATERING DIETETYCZNY SANDRA RYBNICKA - 2016-10-12 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-02-05 - Tczew (pomorskie)
wg stanowska
PPH MARCEL S.C. M.A. RAKIETA - 2018-08-03 - Namysłów (opolskie)
prace pielegnacyjne w hodowli lasu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Danków (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Nysa (opolskie)
Sporządzanie dań kuchni polskiej, regionalnej, z karty menu innych narodów (kuchnia ukraińska, białoruska)I zmiana 6-14II zmiana 14-22
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2017-07-03 - Mielec (podkarpackie)
przygotowanie posiłków kuchni tureckiej , gotowanie, obsługa klienta i kasy fiskalnej.
City Kebab Sp. z o.o. - 2017-10-26 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z menu restauracji, utrzymywanie kuchni w czystości, współpraca z pracownikami, właścicielem, klientami. Praca w godz.: 11-19. Umowa o pracę tymczasową. Przewidywany okres zatrudnienia: 18 miesięcy. Miejsce wykonywania pracy: VIS Sp. z o.o., ul. Ruska 47/48, 50-079 Wrocław.
kontakt przez PUP - 2018-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Umiejętność przyrzadzania potraw wietnamskich, pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym-kuchnia wietnamska, przyrzadzanie potraw azjatyckich, wietnamskich, praca w godz. 10..-22.00
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)