KUCHARZ Biskupice Podg贸rne oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Sporz膮dzanie potraw z zakresu kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Data publikacji: 2018-08-31
Lokalizacja: Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Biskupice Podg贸rne, powiat: wroc艂awski, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Sporz膮dzanie potraw z zakresu kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Biskupice Podg贸rne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wroc艂awski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Cu, sala Cwykszta艂cenie min. 艣rednie, sta偶 pracy: brak wymaga艅,znajomo艣膰 oraz sprawne przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, dyspozycyjno艣膰 i sprawna organizacja pracy w艂asnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.09.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw, znajomo艣c zasad dotycz膮cych potraw/偶ywienia
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Czemierniki (lubelskie)
prygotowywanie posi艂kow w kuchni zbiorowego 偶ywienia
LECH RESORT & SPA - 2016-03-18 - 艁eba (pomorskie)
przygotowywanie potraw
FUH "Mazur & Mazur" Janusz Mazur, Piotr Mazur Sp. c. - 2016-06-13 - Mielec (podkarpackie)
Pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Jab艂onna (mazowieckie)
obs艂uga maszyn sterowanyc numerycznie,praca przy produkcji form,praca przy frezarkach
kontakt przez OHP - 2018-07-05 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Prace na kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w
Bar - Restauracja "U Kazimierza" - 2016-09-15 - Czarna (艂贸dzkie)
gotowanie zup i drugich ada艅, wyroby garma偶eryjne, przekaski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2017-06-30 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie da艅. Organizacja czasu pracy na kuchni, zam贸wienia itp.
JRW Invest Podhale Sp. z o.o. Rest. Cristalpatio - 2017-10-09 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci
Przedszkole Niepubliczne KUBU艢 PUCHATEK Grzegorz Sza艂agan - 2016-06-01 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Gastronomia.Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej.Praca w godz: 10 - 18 lub 16 - 24
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wymagany rok do艣wiadczenia mna podobnym stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-08-13 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Papiernia (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Hotel "Krynica", Elbest sp. z o.o. - 2017-10-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie zapraw i beton贸w, monta偶 i demonta偶 rusztowa艅, wykonywanie ocieplenia budynk贸w, demonta偶 i monta偶 stolarki otworowej w budownictwie jednorodzinnym.
Zak艂ad Us艂ugowy Murarstwo Miros艂aw Borowicz - 2017-08-07 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga przychodz膮cych zam贸wie艅 (pakowanie towaru, wystawianie doument贸w sprzeda偶owych, etykiet, na przesy艂ki) przyjmowanie zam贸wie艅 przez telefon, doradzanie klientom, przyj臋cia towaru w systemie magazynowym
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Moszczenica (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2016-03-15 - Harsz (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAM脫WIE艃 NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, SPRAWNO艢膯 FIZYCZNA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA
ZIEMNIAK I SP脫艁KA MICHA艁 RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w.
Fundusz Wczas贸w Pracowniczych sp. z o.o. Odzia艂-Zesp贸艂 Dom贸w Wczasowych Krynica Zdr贸j - 2016-10-19 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie 艣wie偶ych produkt贸w - kuchni regionalnej i mi臋dzynarodowej w oparciu o system "脿 la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klient贸w restauracji, innowacyjne i tw贸rcze podej艣cie do pracy. Organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego zespo艂u. Zapewnienie przestrzegania norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w, inicjatywa w zakresie kreowania potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, przestrzeganie procedur HACCP. Praca w godzinach mi臋dzy 11.00 a 22.00.
DW脫R SIERAK脫W Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Sierak贸w (ma艂opolskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Niek艂a艅 Wielki (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
Stacja Paliw Granaccy Sp贸艂ka Jawna - 2017-10-10 - Barg艂贸w Ko艣cielny (podlaskie)
Zgodnie z umow膮.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY M艁YN" Mieczys艂aw i Piotr Kroczek w S臋dziszowie M艂p. - 2016-02-18 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"MIKO-TUR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-25 - Funka (pomorskie)
sporz膮dzanie potraw, da艅 i deser贸w, ocena surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-03-03 - Zawiercie (艣l膮skie)
do uzgodnienia
BARDENA Barbara Walc Us艂ugi Ogrodnicze - 2018-04-12 - Przewrotne (podkarpackie)
Kucharz na sto艂贸wce
WOJCIECH JAWORSKI FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA " TAWO " - 2016-09-07 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- obr贸bka, dekorowanie i porcjowanie r贸偶nymi technikami i metodami warzyw i owoc贸w- przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych- utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Gorlice (ma艂opolskie)