KUCHARZ, K/M Warszawa oferta pracy "LIMBA" Us艂ugi Gastronomiczne Anna Speruda - 呕ytek
Stanowisko: KUCHARZ, K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2018-03-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: "LIMBA" Us艂ugi Gastronomiczne Anna Speruda - 呕ytek
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.03.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne. Do艣wiadczenie zawodowe: 1 rok. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni polskiej i w艂oskiej. praca w godz. 8.00-16.00, 10.00-18.00. Zg艂oszenia: ul. Nowoursynowska 161, Warszawa, tel. 603970765, e-mail: stolowkasggw (at) wp.pl
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
"LIMBA" Us艂ugi Gastronomiczne Anna Speruda - 呕ytek
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Nowoursynowska 161, 02-787 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Nowoursynowska
Numer budynku pracodawcy: 161
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.03.2018
Oferta pracy wa偶na do: 08.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.03.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
Bar Samoobs艂ugowy "J臉DREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2017-02-03 - August贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
"GREK RTC" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-04-17 - Zgierz (艂贸dzkie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- pakowanie, wa偶enie- opracowywanie receptur- dbalo艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
Nadz贸r nad sprawnym dzia艂aniem magazynu, odpowiednie gospodarowanie towarem, kontrolowanie prawid艂owego obiegu dokumentacji.Miejsce wykonywania pracy: Piekarnia KDSH Rypin.
Kujawsko-Dobrzy艅ska Sp贸艂dzielnia Handlowa w Rypinie - 2016-09-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie procesu technologicznego, utrzymanie ci膮g艂o艣ci ruchu maszyn i urz膮dze艅miejsce pracy: Bydgoszcz - Fordon
Miejskie Wodoci膮gi i Kanalizacja w Bydgoszczy Sp. z o.o. - 2016-04-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw,zabezpieczenie przed zepsuciem surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych,obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t,wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami-zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw,owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w,jaj,mi臋sa,zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny,drobiu,ryb oraz potraw z podrob贸w,potraw p贸艂mi臋snych ,jarskich,wyrob贸w garma偶eryjnych,pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Bedlno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w oraz sporz膮dzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2015-12-11 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie potraw egipskich, znajomo艣膰 cukiernictwa arabskiego
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w regionalnej kuchni ukrai艅skiej, planowanie menu, tworzenie listy zam贸wie艅 produkt贸w oparty o menu tygodniowe.
"Niebanalna Pracownia Kulinarna" Andrejs Stepanenko - 2017-09-27 - Gda艅sk (pomorskie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji Programu obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
Dubik Alicja FIRMA Alicja - 2016-12-16 - S艂o艅sk (lubuskie)
do uzgodnienia
ZESP脫艁 SZK脫艁 W B艁A呕OWEJ - 2018-09-07 - B艂a偶owa (podkarpackie)
realizacja zamowie艅 , zamawianie towaru , kontrola jako艣ci da艅
TIRSPED Sp z o. o. - 2016-10-14 - Godkowo (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz do bufetu
WIELKOPOLSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2016-08-18 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - W艂adys艂awowo (pomorskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do przetw贸rstwa owoc贸w i warzyw, konserwowanie owoc贸w i warzyw, przygotowywanie opakowa艅
PARTNER PRACA I EDUKACJA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-09-21 - D膮browa Che艂mi艅ska (kujawsko-pomorskie)
wykonywanie potraw dla klient贸w obiektu Kormoran: bufety szwedzkie oraz a'la carte, praca w godz. 6-10, 16-20; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-07 - Rowy (pomorskie)
Bezpo艣rednia wsp贸艂praca z szefem kuchni, kierownikiem dzia艂u 偶ywienia oraz dietetykiem, obr贸bka wst臋pna, wt贸rna i termiczna surowc贸w, przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportem 偶ywieniowym i jad艂ospisem, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, sprawdzanie towaru wydawanego z magazynu, sumienne wykonywanie obowi膮zk贸w s艂u偶bowych, przestrzeganie zasad Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej oraz systemu HACCAP. Praca od Pn do Nd, 6-14 lub 11-19.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ - 2017-01-03 - Piekary 艢l膮skie (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Chlebowo (kujawsko-pomorskie)
prace og贸lnobudowlane
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Ptaszk贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GASTROMAX S艁AWOMIR S艁ODZINKA - 2017-03-24 - Wolsztyn (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
monta偶 detali
"BYFUCH-PRODUCT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
robotnik gospodarczy
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Bobrowniki (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Pasym (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w na imprezy okoliczno艣ciowe.
Kompleks Gastronomiczno-Wypoczynkowy Agnieszka Siwik-Karwowska - 2017-04-19 - Bogusze (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie da艅 z kuchnii orientalnej wed艂ug przepisu po Wietnamsku
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Chylice-P贸lko (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie i przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Lublin (lubelskie)
gotowanie posi艂k贸w na sto艂贸wce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-01-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)