KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Wynagrodzenie: od 19,53 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w kuchni indyjskiejpraca w godz. 6.00-02.00
Data publikacji: 2019-05-28
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w kuchni indyjskiejpraca w godz. 6.00-02.00
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 168
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 19,53 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: umowa zlecenie168 godz./m-c x 19,53 z艂/godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA INDYJSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 19,53 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.06.2019
Data zako艅czenia pracy: 07.06.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
hindi, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Kuchnia indyjska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; znajomo艣膰 kuchni indyjskiej; 18 miesi臋cy do艣wiadczenia na stanowisku kucharza; dobra znajomo艣c j臋zyka hindi w mowie i w pi艣mie
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 28.05.2019
Oferta pracy wa偶na do: 11.06.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.05.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a4aef5bbb289032e967773cd6c08f442
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z potraw z p贸艂produkt贸w, organizacja pracy na stanowisku pracy.
P.P.U. SU艁TAN KEBAP MEHMET ARSEVEN - 2019-05-17 - Strzelce Opolskie (opolskie)
PRACA NA STANOWISKU KUCHARZ
FIRMA KATERINGOWA Dorota Siemaszko - 2016-05-09 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej polskiej.
DOROTA MADEJSKA - 2019-01-04 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami restauracji, sta艂a kontrola czysto艣ci sprz臋tu kuchennego jak i jego odpowiedniego przechowywania, zachowanie 艂adu, czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy. Wymagania: dok艂adno艣膰, odpowiedzialno艣膰, umiej臋tno艣膰 szybkiej i dobrej organizacji pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰 i zaanga偶owanie, mile widziane do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Miejsce wykonywania pracy Jastrz臋bia G贸ra.
Firma "WITA" S.C. Ireneusz Cechosz, Agata Cechosz - 2017-09-18 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz- kelner
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Dbanie o bezpiecze艅stwo klient贸w i pracownik贸w firmy.
Auchan Polska Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Marki (mazowieckie)
produkcja, przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta w barze, dostawa posi艂k贸w do domu klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug receptur. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-08 - Leoncin (mazowieckie)
Praca w barze szybkiej obs艂ugi. Przygotowanie pizzy, posi艂ki.
FIRMA HERO ROMAN KWIATKOWSKI - 2017-09-07 - Ka艂uszyn (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESP脫艁 ZAK艁AD脫W OPIEKI ZDROWOTNEJ "SANATORIUM" IM.JANA PAW艁A II W G脫RNIE - 2017-05-10 - G贸rno (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z tradycjami ajurwedyjskimi i standardami hotelu pi臋ciogwiazdkowego.Przygotowywanie zapotrzebowania i zam贸wienia spo偶ywczego.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Sulis艂aw (opolskie)
Przygotowywanie potraw znajduj膮cych si臋 w ofercie (menu) restauracji
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Sieradz (艂贸dzkie)
-
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Os贸b z Niepe艂nosprawno艣ci膮 Intelektualn膮 Ko艂o w Kamieniu Pomorskim - 2017-08-04 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe; tradycyjna polska kuchnia; praca co drugi dzie艅 po 12 godzin; miejsce pracy: Toszek
CUKIERNIA RESTAURACJA "GRZYBEK" mgr DOROTA GRZYBEK - 2016-05-13 - Boguszyce (艣l膮skie)
przyrz膮dzanie potrwa wed艂ug tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z kucharzami i szefem kuchni chi艅skiej
KANG KAI Sp. z o.o. - 2018-10-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Sporz膮dzenie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi , maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych. Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕niczych i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie pracy; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gospodarczej. Nadzorowanie bie偶膮cego zu偶ycia surowc贸w i p贸艂produkt贸w potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bie偶膮ce uzupe艂nianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
-dbanie o czysto艣c zak艂adu -przygotowanie produktu do PIZZERI -obr贸bka warzyw-pieczenie i podanie produkt贸w gotowych do spo偶ycia-sprz膮tanie po wykonanej pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Czy偶owice (艣l膮skie)
Wykonywanie potraw kuchni gruzi艅skiej, uk艂adanie menu.
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie da艅 kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2019-05-20 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICHWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00
kontakt przez PUP - 2018-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obs艂uga 艂upiarki
LUKSTONE - 2016-07-28 - Strzegom (dolno艣l膮skie)
Pomoc w wykonywaniu rob贸t og贸lnobudowlanych.
Dan - Rem Daniel Michalski - 2018-09-07 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w (pizza, makarony, sa艂atki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzie艅 pracy, dzie艅 wolny);
"RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA - 2018-09-21 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2016-05-04 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i artyku艂贸w prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymog贸w sanitarnychi receptur. Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug. Dba艂o艣膰 o estetyk臋 potraw. Dba艂o艣膰 o porz膮dek i w艂a艣ciwy stan sanitarny miejsca pracy. Ci膮g艂e podnoszenie swoich kwalifikacjiDba艂o艣膰 o w艂a艣ciwy stan techniczny i sanitarny urz膮dze艅 i sprz臋t贸w kuchennych
GHT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2019-02-21 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)