KUCHARZ Gdynia oferta pracy DOROTA MADEJSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽500 - 4聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej polskiej.
Data publikacji: 2019-01-04
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: DOROTA MADEJSKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Narcyzowa 1/8, 81-653 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽500 - 4聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽500 - 4聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.01.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenie w zawodzie. Kontakt z Pracodawc膮 wy艂膮cznie telefoniczny. Praca w Restauracji JEDYNA, Gdynia Witomino 1/8 ..
Nazwa pracodawcy: DOROTA MADEJSKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Narcyzowa 1/8, 81-653 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: aktualna ksi膮偶eczka zdrowia
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Narcyzowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.01.2019
Data dodania oferty pracy: 04.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 03.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 04.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharzpraca w godz 10-21- w systemie r贸wnowa偶nym
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Us艂ugowe "KOGA" Osiecki Wies艂aw, Osiecka Danuta - 2017-11-06 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca biurowa
POMORSKI BANK SP脫艁DZIELCZY - 2018-09-07 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie kanapek, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, dbanie o czysto艣膰
SERENISSIMA POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-30 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: zawodowe; mile widziane do艣wiadczenie, ksi膮偶eczka sanepidowska; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, praca w barze mlecznym; jedna zmiana od pn-pt; miejsce pracy: Knur贸w;
FRANEK ADAM "ADAM" - 2018-07-27 - Knur贸w (艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie towar贸w, zakup towar贸w, catering - rozw贸z przygotowanych posi艂k贸w, obs艂uga imprez oraz obs艂uga imprez cateringowych na miejscu zamawiaj膮cego z obs艂ug膮 kelnersk膮; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczner-kucharz, minimum 5 lat do艣wiadczenia na stanowisku kucharza, mile widziane do艣wiadczenie na stanowisku kelner, prawo jazdy kat. B, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, dobra-komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego potrzebna do porozumiewania si臋 z go艣膰mi zagranicznymi przy obs艂udze imprez cateringowych
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Wo藕niki (艣l膮skie)
- nadz贸r nad komunikacj膮, - obs艂uga komunikacji oraz zabezpieczenie przewoz贸w, - zapewnienie pasa偶erom informacji o realizowanych po艂膮czeniach, - wst臋pna kwalifikacja kart drogowych, - wydawanie dokument贸w od autobus贸w kierowcom. Praca trzyzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, 22-6. Oferta dost臋pna w sali F, E, C. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 333 05 40, 71 333 05 49, 519 539 703.
POLBUS-PKS Sp. z o.o. - 2016-08-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pu艂awy (lubelskie)
wg zakresu obowi膮zk贸w
LeBOS Sp. zo.o. - 2016-09-06 - Cz艂uch贸w (pomorskie)
Do艣wiadczenie na stanowisku kucharz, praca w godzinach 06:00 - 14:00
APRO Sp z o.o. Zdzieszowice - 2018-11-21 - Zdzieszowice (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (obiady), praca w systemie 1 zmianowym, proponowane wynagroszenie od 2100 z艂 brutto.
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe Agma A.Mancewicz - 2018-10-03 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE KALAFA KATARZYNA FALKOWSKA - 2016-07-07 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
"GRAJAN" Sp. z o.o. Ogonki, 11-600 W臋gorzewo - 2017-03-17 - Ogonki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Rytro (ma艂opolskie)
sprzeda偶 artyku艂贸w technicznych ( elektronarz臋dzia, asortyment metalowy)
DEFLEKTOR Sp贸艂ka Jawna Adamski, M膮czewski i Wsp贸lnicy - 2018-07-21 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6-18 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu.
Niepubliczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej O艣rodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PERE艁KA Z. i H. Iwaszko - 2016-04-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sprz膮tanie obiektu - Aquapark w Pile. Godziny pracy: pn. - ndz. 06.00 - 14.00, 14.00 - 22.00, 22.00 - 06.00. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-ce.
ZAK艁AD US艁UGOWO-HANDLOWY EKSPORT-IMPORT "BODY" BOTWID CHMARZY艃SKI - 2017-06-09 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw
"ARATEUSZ" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-11 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARA艃SKA - 2017-06-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Odbieranie i wykonywanie telefon贸w, ekspediowanie poczty, obs艂uga komputera i faxu.
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 kuchni azjatyckiej, dow贸z posi艂k贸w do klienta. Praca na dwie zmiany na 1/2 etatu w godzinach: 10:00-21.00
"JANTAR" M. TARASZKIEWICZ K-KO殴LE - 2016-02-25 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Obs艂uga maszyn produkcyjnych (produkcja p艂yt silikatowych); Realizacja za艂o偶e艅 produkcyjnych;
Work Service S.A - 2018-01-10 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posik贸w
Restauracja Awangarda Anna Jaglarz- Kietrz - 2016-11-18 - Kietrz (opolskie)
Sporzadzanie r贸偶nych grup i asortyment贸w potraw, ciast,napoj贸w i deser贸w w/g ustalonych norm i receptur gastronomicznych, z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urzadze艅 w pomieszczeniach produkcyjnych otwartych i zamkni臋tych zak艂ad贸w 偶ywienia zbiorowego.Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe, wynagrodzenie brutto 3500z艂 miesi臋cznie.
Miko艂ajki Resort Sp贸艂dzielnia W艂a艣cicieli - 2018-02-05 - Jora Wielka (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Karczma Pod Topolami Catering Garma偶eria Krzysztof Jankowski - 2016-06-21 - Konopki M艂ode (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz sk艂adanie zam贸wie艅.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
- organizacja pracy w spos贸b umo偶liwiaj膮cy zachowanie terminowo艣ci wydawania i jako艣ci serwowanych da艅,- dbanie o estetyk臋 podawanych potraw nadz贸r nad jako艣ci膮 produkt贸w spo偶ywczych,- utrzymywanie 艂adu, porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy,- przestrzeganie zasad higieny w kuchni,- sk艂adanie zam贸wie艅 na podstawie aktualnego zapotrzebowania,- dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci- w艂a艣ciwe zastosowanie sprz臋tu kuchennego,- dbanie o sprz臋t i narz臋dzia u偶ywane w kuchni.Wymagania:- do艣wiadczenie zawodowe na stanowisku kucharz, - umiej臋tno艣膰 pracy w zespole,- zaanga偶owanie,- kreatywno艣膰,- wysoka kultura osobista,- ch臋膰 do pracy,- aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska,- dyspozycyjno艣膰i najwa偶niejsze: PASJA DO GOTOWANIA I POCZUCIE SMAKU.
Kinga 艢liwska - 2018-12-13 - Radom (mazowieckie)
Obs艂uga maszyn, kontrola mieszania substancji, wykonywania mieszania wed艂ug ustalonych procedur
Randstad Polska Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
F.P.H. "PAOLA" EKSPORT- IMPORT PAULINA GOLEC W KRACZKOWEJ - 2017-07-12 - Kraczkowa (podkarpackie)