KUCHARZ Kudowa-Zdrój oferta pracy "ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw
Data publikacji: 2016-08-11
Lokalizacja: Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 8, 57-350 Kudowa-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.08.2016
Nazwa pracodawcy:
"ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Słowackiego 8, 57-350 Kudowa-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.08.2016
Data dodania oferty pracy: 10.08.2016
Oferta pracy ważna do: 31.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków - kebab, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, krojenie kebaba.
Hüseyin Demir - 2018-05-11 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
umiejętność przygotowywania dań kuchni włoskiej, polskiej i europejskiejWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, CHĘCI DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Poprawa sprawności ruchowej podopiecznych Domu Seniora
Kaszubska Spółdzielnia Socjalna "Przystań" - 2015-11-20 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wrocław, ul. Mydlana,Oferta dostępna w sali G,Kontakt z pracodawcą - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Rozwożenie pieczywa
Usługi Transportowe - 2018-04-11 - Ozorków (łódzkie)
Przyrządzanie dań gorących, zapiekanek, hamburgerów, sałatek itp.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Grybów (małopolskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
- przygotowanie potraw zgodnie z kartą- menu restauracji hotelowej
Hotel MERIDIAN - 2017-09-13 - Chałupy (pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowców i półproduktów.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-06-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2017-11-08 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o miejsce pracy, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni. Praca w godzinach 10.00 - 20.00.
Firma Handlowo - Usługowa Janusz Adamski - 2018-04-20 - Brzesko (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
Ustalanie harmonogramu wykonywania prac, podział zadań merytorycznych dla podległych pracowników, rozwiązywanie zaistniałych problemów, odpowiedzialność za realizacje projektów, realizacja dostaw potrzebnych materiałów dla pracowników, nadzór nad realizacja reklamacji, rozliczanie końcowych rezultatów projektu. Kontakt z kontrahentami zagranicznymi w j. ukraińskim i rosyjskim.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków w bursie w Smolajnach dla uczniów
Zespół Szkół Rolniczych w Smolajnach - 2017-02-08 - Smolajny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków z wybranych produktówUmowa zlecenie+ZUS / 20godzin tygodniowo
ARKADIA ALEKSANDRA GŁÓWKA - 2017-09-14 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
wyrób pizzy
RANCZO MARCIN RUTECKI - 2017-12-13 - Prabuty (pomorskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami głównie z Ukrainy
BOGUSŁAW WARCHOLAK "KAJA" - 2016-12-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
kucharz w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie 5 posiłków dziennie, gotowanie, przestrzeganie norm sanepidowskich.
"SENIOR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-19 - Rumia (pomorskie)
-
BAR BISTRO KLIF WIOLETTA PECZYŃSKA - 2016-06-14 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
1. P.P.H.U. "Centrum" w Barcinie 2. Hotel-Restauracja, Pałac Młodocin w Młodocinie - 2016-01-21 - Młodocin (kujawsko-pomorskie)
Konieczna kreatywność i doświadczenie w branży gastronomicznej. Praca co drugi dzień 12/12
MARIE RESTAURACJA - 2017-09-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o jakość i smak przygotowywanych posiłków
Przedsiębiorstwo Innowacyjno-Produkcyjne "INKOM" sp. z o.o. - 2018-09-21 - Bełchatów (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel "ATENA" Aneta Maria Młyńska w Ciechanowie - 2018-08-07 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw, przygotowywanie potraw na przyjęcia okolicznościowe
Hotel Delfin Sp z o.o 76-156 Dąbki ul. Darłowska 15 - 2017-12-14 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-11-20 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; wymagane roczne doświadczenie; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; dzień pracy/ dzień wolnego; praca od 11:00 w Knurowie;
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" JÓZEFA JURCZYGA - 2017-06-05 - Knurów (śląskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)