KUCHARZ-PIZZER Bogatynia oferta pracy "RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: do 16 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w (pizza, makarony, sa艂atki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzie艅 pracy, dzie艅 wolny);
Data publikacji: 2018-09-21
Lokalizacja: Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: "RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Ko艣ciuszki 5a/1, 59-920 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w (pizza, makarony, sa艂atki) godziny pracy 11.00-22.00, pt.-sob. 11.00-23.00 ( dzie艅 pracy, dzie艅 wolny);
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 16 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bogatynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zgorzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Bogatynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 16 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia; mile widziane do艣wiadczenie; mo偶liwo艣膰 przyuczenia do stanowiska pracy;
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "RUCOLA PIZZA E PASTA" EWELINA SZATKOWSKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Adres pracodawcy:
Tadeusza Ko艣ciuszki 5a/1, 59-920 Bogatynia, powiat: zgorzelecki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: (prosz臋 umawia膰 si臋 telefonicznie)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Bogatynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Bogatynia
Ulica pracodawcy: Tadeusza Ko艣ciuszki
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zgorzelcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.09.2018
Data dodania oferty pracy: 18.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 17.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
KUCHARZ
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA - 2017-03-02 - Raszowa (opolskie)
Zatrudni臋 kucharza/kuchark臋 do pracy w restauracji i przy przyj臋ciach bankietowych. Wymagana jest kreatywno艣膰 w tworzeniu nowych potraw i u偶ywaniu orientalnych przypraw oraz dobra znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni polskiej.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmo艂a - 2016-11-29 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okoliczno艣ciowe
Czaja Henryk Restauracja - Go艣ciniec LA MIRAGE Centrum Sportu i Rekreacji - 2018-08-29 - Zebrzydowice G贸rne (艣l膮skie)
Prowadzneie kuchni. Przygotowywanie da艅 艣niadaniowych, obiadowych oraz kolacji. Praca co drugi dzie艅 w godz. 7:00-19:00, umowa na czas okre艣lony.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty w tym dan kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Potrzebujemy osoby do sma偶enia ryby na patelni (!) do艣wiadczenie mile widziane,ale g艂贸wnie licz膮 si臋 ch臋ci .Gwarantujemy prac臋 w mi艂ym i dynamicznym zespole .Co do wynagrodzenia, prosimy nie bra膰 pod uwag臋 kwoty podanej w og艂oszeniu, bo stawka jest godzinowa wi臋c je艣li kto艣 jest naprawd臋 zainteresowany prosimy o dowiadywanie si臋 indywidualnie.
Sma偶alnia Kapita艅ska Tomasz Kopa艅ski - 2016-06-21 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
planowanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o jakosc potraw, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne,mo偶e by膰 osoba do przyuczenia,ksi膮偶eczka sanepidowska,
MARIA DUCZMAL US艁UGI KUCHARSKIE U KLIENTA - 2016-06-22 - Wierzbno (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Burkat (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie potraw wed艂ug karty da艅, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w, praca na kuchni w szpitalu
IMPEL CATERING "COMPANY" Sp. z o.o. - 2016-10-04 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Kucharz: przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wgustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, wsp贸艂praca ze specjalist膮 do spraw zaopatrzenia w zakresie sporz膮dzania dekadowych jad艂ospis贸w, przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i nale偶yte ich zabezpieczenie, wydawanieposi艂k贸w zgodnie z normami, kierowanie prac膮 kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepis贸w BHP i wymog贸w sanitarnych, wykonywanie czynno艣ci zwi膮z. z HACCP.
RAFA艁 LE艢NIAK ,"MA艁OPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, mycie naczy艅, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brenna (艣l膮skie)
nauka i pomoc: przygotowywanie posi艂k贸w, imprez okoliczno艣ciowych
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Pi艂a (wielkopolskie)
Praca przy produkcji art. motoryzacyjnych z tworzyw sztucznych, obs艂uga maszyn: frezarek, termoformiarek,m艂yna do mielenia odpadu, jazda w贸zkiem wid艂owym
REZAW-PLAST Ryszard Zaw贸艂 - 2017-07-07 - Karczew (mazowieckie)
przyjmowanie dostaw artyku艂贸w spo偶ywczych ich eksponowanie, oznaczanie, prawid艂owe sk艂adowanie oraz kontrolowanie ich jako艣ci, obs艂uga klienta zgodnie ze standardami zapewniaj膮cymi jako艣膰, organizowanie stanowiska pracy zgodnie z zasadami firmy,
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Terespol (lubelskie)
w/g potrzeb
JJ TRADE JAROS艁AW JAS - 2016-06-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 dla klient贸w pizzerii Quattro.
"SZWEJK" S.C. CISZEK KATARZYNA, KOSIBA MIROS艁AW - 2018-02-14 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg. menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych, ciast, deser贸w oraz napoj贸w; praca na terenie Elektrowni lub KWB TUR脫W;
MEGASERWIS Sp. z o. o - 2017-10-10 - Bogatynia (dolno艣l膮skie)
Wymagana praktyka oraz samodzielno艣膰. Obiady domowe. Zg艂oszenia telefoniczne do pracodawcy.
AGMAR Agnieszka Wojna - 2015-11-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Irshad Malek Foodstuff - 2017-11-27 - Radom (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w
Sp贸艂dzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddzia艂 ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, potraw i napoj贸w, utrzymanie czysto艣ci
CATERMED SA - 2015-12-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej. Zamawianie produkt贸w od firmy tureckiej (w j臋zyku tureckim).
Akkaya Dominika - 2016-08-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
WYSPA WIS艁A TOWARZYSTWO PRZYJACI脫艁 ST臉呕YCY - 2018-01-08 - St臋偶yca (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skocz贸w (艣l膮skie)
prezentacja potraw w formie bufetowej - zgodnej ze standardami firmy,przygotowanie da艅 zgodnie z obowi膮zuj膮cymi standardami,racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw,utrzymywanie porz膮dku i higieny w miejscu pracy,dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅 kuchennych,prawid艂owe i terminowe wykonywanie zada艅 wynikaj膮cych ze specyfiki zajmowanego stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)