KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Wólka Kosowska oferta pracy KANG KAI Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
Data publikacji: 2018-10-01
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: KANG KAI Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Krakowska 132/1, 05-552 Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie potrwa według tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem kuchni chińskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lesznowola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.01.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
chiński, w mowie - C1 - zaawansowany, w piśmie - C1 - zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Gastronomia - pracownik gastronomii
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż pracy: 2 lata
Nazwa pracodawcy: KANG KAI Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Aleja Krakowska 132/1, 05-552 Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Lesznowola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wólka Kosowska
Ulica pracodawcy: Aleja Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 132
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.10.2018
Oferta pracy ważna do: 15.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 01.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 01.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Realizacja na bieżąco zlecenia-przygotowuje potrwy.Uzupełnia brakujące półproduktyoraz wytwarza je na bieżąco.Przyjmuje dostawy i rozdysponowuje je do właściwych miejsc składowania. Przygotowuje bufet na dzień następny.Kontroluje stan lodówek i dostawy,rozdysponowuje je do właściwych miejsc składowania. Przygotowuje bufet na dzień następny.Kontroluje stan lodówek i jakość przechowywanych produktów,pomieszczeń magazynowych oraz maszyny i urządzenia znajdujące się w pomieszczeniach.
DA-KAR Anna Kubić - 2016-07-21 - Gdańsk (pomorskie)
obsługa kasy fiskalnej, obsuga klienta wydawanie gotowych dań, przygotowywanie dań, przyjmowanie towarów, rozliczanie na porcje na gotowe dania do wydania.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Jarogniewice (wielkopolskie)
Obróbka produktów, przyrządzanie potraw, dekoracja półmisków, porcjowanie obsługa urządzeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Włodawa (lubelskie)
kucharz
''TIFANY" HELENA GIELNIAK - 2018-03-01 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Prowadzenie samochodu służbowego, prace gospodarcze na obiektach.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Nowa Sól (lubuskie)
przygotowywanie dań i posiłków, praca w kuchni
MISTRAL CHOJNICE SPÓŁKA Z O.O. - 2018-07-10 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Tarnów (małopolskie)
obróbka elementów metalowych
JERZY RUSJAN "ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY" - 2016-10-07 - Węgrów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie śniadań, obiadów oraz kolacji dla dużej liczby osób, pomoc szefowi kuchni w przygotowywaniu wysokiej jakości dań, pomoc w zamawianiu i odbieraniu produktów od dostawców, odpowiedzialność za świeżość produktów oraz dań oraz przestrzeganie norm HS oraz COSHH.
kontakt przez OHP - 2017-10-13 - Wielka Brytania (Wielka Brytania)
Przygotowywanie prostych dań, np. typu fast food. Praca wyłącznie w piątki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zleceń w miesiącu: 500 -700 zł brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-06-23 - Bielsko-Biała (śląskie)
Kucharz
"PREMIUM" Zajazd Magyar - 2017-05-08 - Wyżne (podkarpackie)
praca w kuchn
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków Eeat-me wg. określonych receptur, udział w procesie tworzenia nowych dań
EAT ME Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań gastronomicznych.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowe JAROSŁAW KANIA - 2016-03-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie różnych dań mięsnych, mącznych, rybnych, itp.
Zajazd "KAMA Kowalski" - Marianna Kowalska - 2018-11-27 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2018-05-10 - Andrychów (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków do wydawki, samodzielna praca; WYMAGANIA: umiejętność gotowania;MIEJSCE PRACY: Lubliniec
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe "GATO" - 2017-01-16 - Lubliniec (śląskie)
przyrządzanie kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA HOTEL "BARANOWSKI" T.Baranowski - 2016-07-14 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw, umiejętność obsługi maszyn kuchennych.
SOLE E MARE Maciej Musiał - 2017-04-05 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Instytut Naukowo-Badawczy Księdza Sebastiana Kneippa Zespół Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-02-27 - Kamień Śląski (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE "SŁOWIŃSCY" SŁOWIŃSKA ROMUALDA - 2015-12-03 - Ślesin (wielkopolskie)
przygotowanie cateringu dla szkół
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Białystok (podlaskie)
zgodnie ze stanowiskiem, jedna zmiana 7-15
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Hotel i Resturacja"Kristal" Krzysztof Sadza Braniewo - 2016-08-10 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Kucharzstaż w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla gościPraca w godz. 8-16, 16-22.
VILLA HOFF Sp.j. - 2015-11-25 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowanie obiadów dla uczniów szkoły
ZESPÓŁ SZKÓŁ SPOŁECZNYCH W KUDOWIE-ZDROJU - 2017-06-14 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)