KUCHARZ Juchowo oferta pracy SPÓŁKA ROLNICZO-OWOCOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: kuchnia ekologiczna, warsztaty dla rodziń, catering itp.
Data publikacji: 2020-02-05
Lokalizacja: Juchowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPÓŁKA ROLNICZO-OWOCOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:78-446 Juchowo 54A, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
kuchnia ekologiczna, warsztaty dla rodziń, catering itp.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Juchowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Borne Sulinowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: chęć do nauki,otwartość
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SPÓŁKA ROLNICZO-OWOCOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
78-446 Juchowo 54A, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Borne Sulinowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Juchowo
Numer budynku pracodawcy: 54A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2020
Oferta pracy ważna do: 04.03.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?bd1d1bd1b31824efe3defd5753f8d8ea
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-08-12 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Krojenie produktów na pizze,obsługa pieca (do pizzy), wypiek pizzy, przygotowywanie sosów
FIRMA "ROBAK" URSZULA ROBACKA - 2019-08-22 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym.
Jednostka Wojskowa nr 1328, 18 BIELSKI BATALION POWIETRZNODESANTOWY/WKU - 4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - GLIWICE - 2017-12-21 - Bielsko-Biała (śląskie)
zgodny ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2015-12-15 - Chojnice (pomorskie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-05-05 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
COLLIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, INVEST SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2018-12-27 - Olchowiec (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy;
ALTER JMS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-06-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja funkcjonowania kuchni
RAFA Angelika Wdowicz, Damian Wdowicz s.c. - 2020-06-01 - Sztutowo (pomorskie)
- zapoznanie sie z przepisami BHP, PPoż,- Zapoznanie sie z organ. wew. UMł,- Zapoznanie sie z zakresem działań realizowanych przez wybraną komórkę organ.,- pomoc w prowadz. bieżących spr. wybranej komórki organ.,- archiwizowanie dokumentacji,- pomoc w obsł. interesantów,- pomoc w wybranej komórce organ.,- pomoc w czynnościach kancelaryjnych ( kopertowanie i adresowanie).
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Łódź (łódzkie)
Pieczenie chlebów, produkcja dań obiadowych, zup, słodkości; składanie zamówień.
Jakub Wiśniewski Browar Dziki Wschód - 2018-08-10 - Lublin (lubelskie)
odczyty wodomierzy na terenie działalności zakładu
ZAKŁAD WODOCIĄGÓW I KANALIZACJI Sp. z o.o - 2018-11-26 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań wg receptur kuchni ukraińskiej, kontaktowanie się z klientami z Ukrainy i Rosji, zarządzanie zespołem. Wymagane: wykształcenie wyższe, znajomość oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, umiejętność zarządzania zespołem,znajomość języka ukraińskiego,rosyjskiego na poziomie bardzo dobrym, doświadczenie zawodowe na podanym stanowisku.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2016-08-09 - Wędrzyn (lubuskie)
POMOC W PRZYGOTOWYWANIU POSIŁKÓW, PRACE PORZĄDKOWE
GASTRONOMIA OBWOŹNA "SMAKUŚ" PAWLIK ANGELIKA - 2016-02-29 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
JSU SP. Z O.O. - OW DIAMENT - 2020-06-02 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP Z OO - 2019-08-20 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa mieszkańców budynku, zlecanie i nadzór nad prawidłowością wykonywania usług, obsługa zebrań.
REJON OBSŁUGI MIESZKANCÓW PROKOCIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości restauracji i hoteluPraca 2-zmianowa (6:00-14:00, 14:00-22:00) do uzgodnieniaWynagrodzenie do uzgodnienia z PracodawcąKontakt: telefon: 607-365-117, e-mail: hotel (at) gregor-sa.com.pl
GREGOR S.A. - 2020-07-07 - Pszczółki (pomorskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie dań
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2020-07-23 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
zapewnienie sprawnego funkcjonowania kuchni, przestrzeganie ustalonych receptur w produkcji potraw, należyte przechowywanie oraz przestrzeganie okresów przydatności do
HAWEŁKA TOURISM SERVICE SP. Z O.O. KRAKÓW - 2016-11-23 - Wysoka (opolskie)
- Praca na stanowisku kucharza: Przygotowywanie śniadań, obróbka mięsa, dania obiadowe, lepienie pierogów i krokietów, przygotowywanie zup.- Wynagrodzenie: 2250 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo praca na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziele. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy w zawodzie kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Katowice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-01-24 - Suwałki (podlaskie)
zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni gruzińskiej; dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
KONTROLER JAKOŚCI
"MET-CHEM" Zakłady Metalowo Chemiczne Świerczek Halina - 2017-12-14 - Pilzno (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Prygotowywanie posiłków, pomoc w kuchni, obróbka, prace porządkowe.
GASTRONOMIA ANDRZEJ PASSON I WSPÓLNICY SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
sporządzanie 10 dniowych jadłospisów zamawianie towarów zgodnie z harmonogramem , przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość na bloku kuchennym
Przedszkole Niepubliczne SMERFY Elżbieta Krupa - 2016-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, dbanie o stanowisko pracy, mycie narzędzi pracy, współpraca z pracownikami. Znajomość przepisów kuchennych kuchni wschdniej. Mile widziane inicjatywy kulinarne, które będą wzbogacały menu restauracji. Umowa zlecenie z odprowadzaniem składek na ubezpieczenie społeczne.Informacja o ofercie w sali G
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Wrocław (dolnośląskie)
prowadzenie zajęć opiekuńczych i społeczno-pedagogicznych dla osób z niepełnosprawnościami, w tym niepełnosprawnością intelektualną
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualna Koło w Lublinie - 2020-03-30 - Lublin (lubelskie)