KUCHARZ Pszcz贸艂ki oferta pracy GREGOR S.A.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji i hoteluPraca 2-zmianowa (6:00-14:00, 14:00-22:00) do uzgodnieniaWynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮Kontakt: telefon: 607-365-117, e-mail: hotel (at) gregor-sa.com.pl
Data publikacji: 2020-07-07
Lokalizacja: Pszcz贸艂ki (pomorskie)
Pracodawca: GREGOR S.A.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tczewska 1a, 83-032 Pszcz贸艂ki, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji i hoteluPraca 2-zmianowa (6:00-14:00, 14:00-22:00) do uzgodnieniaWynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawc膮Kontakt: telefon: 607-365-117, e-mail: hotel (at) gregor-sa.com.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pszcz贸艂ki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: gda艅ski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2204
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pszcz贸艂ki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.07.2020
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5)
wymagania_wymaganiaPozadane_zawodySzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy: GREGOR S.A.
danePracodawcy_nip: 5932136226
danePracodawcy_regon: 191685805
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Tczewska 1a, 83-032 Pszcz贸艂ki, powiat: gda艅ski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: gda艅ski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2204
Gmina pracodawcy: Pszcz贸艂ki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pszcz贸艂ki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0170222
Ulica pracodawcy: Tczewska
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Pracodawca prowadzi dwie dzia艂alno艣ci: Hotel w Pszcz贸艂kach oraz produkcja obuwia.http://www.gregor-sa.com.pl/
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 08.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 23.07.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?72fe813d1c91032daaa44bf63085ac1a
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i serwowanie posi艂k贸w dla pacjant贸w zak艂adu Opieku艅czo-Leczniczego i mieszka艅c贸w Domu Pomocy Spo艂ecznej w Wichulcu.
ARS MEDICA Sp. z o.o. - 2020-06-23 - Wichulec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-11-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla przedszkolak贸w
Przedszkole Niepubliczne "Jag贸dki" - 2016-02-26 - Zambr贸w (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2017-12-05 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej,obs艂uga grila (kebab),utrzymanie porz膮dku,sprzeda偶 bezpo艣rednia.
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Pomoc w przygotowaniu da艅.
TOMEX A.J.C. TOMCZYK SP脫艁KA JAWNA - 2016-11-30 - Budzy艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,deser贸w,ciast oraz napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w zak艂adach gastronomicznych.
STOWARZYSZENIE "DOBRY DOM" - 2017-06-28 - Le偶ajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami karty menu , organizacja stanowiska pracy , przygotowanie 艣niada艅 i obiadokolacji .
Wojt-Bud Sp.Z.O.O - 2019-02-20 - Skomielna Czarna (ma艂opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI JAPO艃SKIEJ, SUSHI. Miejsce pracy: ul. Sucha 1, 50-086 Wroc艂aw, Forma zawarcia umowy: umowa o prac臋 na czas okre艣lony tj; 3 lata, praca w godzinach od 12-20Oferta w sali: G
IZUMI SP. Z O. O. - 2020-01-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie stanowiska do pracy oraz serwisu da艅. Utrzymanie stanowiska pracy w 艂adzie i porzadku, uprz膮tni臋cie stanowiska pracy.
M&M Sp贸lka Cywilna - 2018-02-22 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w itp.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK-E-HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZY艃SKA-THAPAR - 2016-02-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
- gotowanie
O艣rodek wypoczynkowy - Wies艂aw Ernst - 2016-08-17 - Skarszewy (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w o艣rodku kolonijnym; wysoko艣膰 wynagrodzenia min. 13 z艂/ h, oko艂o 3000 z艂 netto miesi臋cznie; umowa na 2 miesi膮ce
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BA艁TYK" Miros艂aw Bujakowski - 2017-03-27 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2016-02-18 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w : 艣niadania, obiady, kolacje dla wychowank贸w
Plac贸wka Opieku艅czo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Obr贸bka kamienia i marmuru, grawerowanie liter i wizerunk贸w w kamieniu.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - 艁ysokanie (ma艂opolskie)
Gotowanie barszczu, pieczenie sernik贸w, sma偶enie plack贸w ziemniaczanych. Praca w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
kuchnia polska
1. Beata Zawistowska 2. BETT-MUR Beata Zawistowska - wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej - 2017-04-11 - Wasilk贸w (podlaskie)
wykonywanie r贸偶nego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,tworzenie w艂asnych przepis贸w, dba艂o艣膰 o koszty surowcowe w procesie produkcji 偶ywno艣ci, porcjowanie i dekorowaniewyrob贸w kulinarnych
GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o. - 2019-11-25 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przyjmpwanie i wydawanie towar贸w w workach i kartonach
Bierutowska Sp贸艂dzielnia Niewidomych BIERSIN Z.P.Chr. - 2018-09-25 - Bierut贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 od podstaw do gotowego wyrobu
PPHU "BRD" Damrath Romana - 2017-05-04 - W膮sosz (kujawsko-pomorskie)
Sprz膮tanie szpitali
Sp贸艂dzielnia Inwalid贸w "NAPRZ脫D" - 2016-07-05 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
-prowadzenie uproszczonych form ksi臋gowo艣ci,-prowadzenie KPiR-sporz膮dzanie deklaracji podatkowych
Barbara Gawlikowska-P贸艂torak Biuro Rachunkowe LEX - 2019-02-11 - Przeworsk (podkarpackie)
przygotowywanie i dbanie o jako艣膰 oraz walory smakowe potraw, oferowanie produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci, dba艂o艣膰 o wydawane posi艂ki zgodnie z wymogami zdrowego 偶ywienia.
ANATOMIA SPORTU-NORBERT RZEPIAK - 2020-07-07 - Zubki Ma艂e (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie da艅, wsp贸艂praca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac wsp贸艂pracownik贸w, kontrola stan贸w zapas贸w i sporz膮dzanie listy zakup贸w, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gda艅ski Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-05-09 - Gda艅sk (pomorskie)