KUCHARZ Wólka Kosowska oferta pracy GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,tworzenie własnych przepisów, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, porcjowanie i dekorowaniewyrobów kulinarnych
Data publikacji: 2019-11-25
Lokalizacja: Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nadrzeczna 16 Hala1/G14, 05-552 Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wykonywanie różnego rodzaju potraw (samodzielnie lub pod nadzorem szefa kuchni) w oparciu o sprawdzone receptury,tworzenie własnych przepisów, dbałość o koszty surowcowe w procesie produkcji żywności, porcjowanie i dekorowaniewyrobów kulinarnych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wólka Kosowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: piaseczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Lesznowola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.02.2020
Data zakończenia pracy: 02.02.2023
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejetność przygotowawania potraw wietnamskich lub chińskich
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: znajomość kuchni orientalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GD CONSULTING & SERVICES Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Nadrzeczna 16 Hala1/G14, 05-552 Wólka Kosowska, powiat: piaseczyński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczyński
Gmina pracodawcy: Lesznowola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wólka Kosowska
Ulica pracodawcy: Nadrzeczna
Numer budynku pracodawcy: 16 Hala1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.11.2019
Oferta pracy ważna do: 09.12.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.11.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?652fabb662c512c8fb439ac41cca5ca3
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przyjmowanie od Intendentki produktów do sporzadzania posiłków, odpowiedzialność za jakość przyjętych produktów, odpowiedzialność za wydawane obiady pod względem jakości i odpowiedniej ilości. Dbanie o ład i porządek w kuchni i przyległych do niej pomieszczeń, dbanie o dobrą atmosferę w pracy i odpowiedni stosunek do współpracowników. Zapoznanie się z przepisami BHP.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Pszczyna (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy wydawaniu dań, gotowaniu dań, przygotowywaniu menu;
IZABELA KOZŁOWSKA-DECHNIK MANDRAGORA - 2018-10-15 - Lublin (lubelskie)
produkcja dań z karty, produkcja wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
PPH A&W KONDRACCY S.J. - 2019-04-25 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
Catering Prima- Smak Katarzyna Niesłony - 2017-03-29 - Raszowa (opolskie)
robotnik
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
WMS GRUPA S.C. Marek Śliwiński, Wiesław Śliwiński - 2017-03-29 - Grajewo (podlaskie)
Kucharz - gotowanie posiłków + espedient - wydawanie i obsługa kasy fiskalnej
F.H.U."NATALI" LUCYNA WASZAK UL.GLIWICKA 3 43-190 MIKOŁÓW - 2017-03-16 - Mikołów (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bliskowschodniej, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków, sprzątanie, dowóz potraw do klienta
Muszyński Andrzej ELEKTRYK Hurt. - 2016-02-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowywanie dań, obsługa gości, dbanie o czystość i porządek w lokalu.
GOOD FOOD Piotr Wtulich - 2017-10-09 - Baboszewo (mazowieckie)
Praca w kuchni zbiorowego żywienia w Ośrodku w Wandzinie.Proces przygotowywania posiłków: obróbka warzyw i mięs.Obsługa urządzeń kuchennych.
Ośrodek Readaptacji Stowarzyszenia Solidarni "PLUS" EKO "Szkoła Życia" w Wandzinie - 2018-04-09 - Wandzin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Kawiarnia "TATRZAŃSKA" Jan Kudelski, Wojciech Kudelski, Małgorzata Kudelska - 2017-02-16 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie posiłków
P.H. "AZA" s.c. MIESZKO - 2016-06-15 - Karpacz (dolnośląskie)
Główne obowiązki kucharza: - przygotowanie potraw- dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami - rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni - dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni - wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania - nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych - znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy.
kontakt przez OHP - 2016-10-11 - Słowacja (Słowacja)
Przygotowywanie posiłków (dania zimne i gorące).
kontakt przez OHP - 2018-05-31 - Gorlice (małopolskie)
-analiza rynku, weryfikacja zapytań, dobór narzędzi, raportowanie realizowanych zadań;-aktywna analiza produktowa w celu rozwoju sieci regularnych połączeń intermodalnych;-kreowanie nowych produktów w sieci, od analizy do wdrożenia – zarządzanie projektem;-budowanie relacji z partnerami biznesowymi i otoczeniem klientów produktu;-pełna koordynacja procesu transportowego zarówno od strony kosztowej jak i przychodowej.
PCC Intermodal S.A. - 2018-12-03 - Gdynia (pomorskie)
- Przygotowywanie półproduktów d\o wydawania dań, sporządzanie sosów, farszy, zup, podległy szefowi, ponosi odpowiedzialność za sprzęty w swojej części kuchni, prace przygotowawcze, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto, możliwa premia. Praca na umowę o pracę na okres próbny, a po nim umowa na czas określony (do 24 miesięcy). Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa, pięć z siedmiu dni w tygodniu, elastyczny grafik. Praca: 6:00-14:00, 12:00-20:00 + soboty, niedziel, niektóre święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, praktyka zawodowa.
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Chorzele (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków : śniadanie, obiad, kolacja i imprezy okolicznościowe
PEREŁKA POKOJE GOŚCINNE JADŁODAJNIA - 2016-11-15 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków,
Dom Pomocy Społecznej w Białymstoku - 2018-12-27 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie dań kuchni staropolskiej, włoskiej, i ukraińskiej. Dekorowanie podawanych dań. Tworzenie nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-11-19 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria Napoli - 2018-06-21 - Niepołomice (małopolskie)
GOTOWANIE POTRAW KUCHNI WIETNAMSKIEJ WEDŁUG WIETNAMSKICH RECEPTUR, KOMUNIKOWANIE SIĘ Z INNYMI PRACOWNIKAMI W JĘZYKU WIETNAMSKIM.
GREEN LAKE SP. Z O.O. - 2018-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązującychnorm ; Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościachprzewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem ;Kierowanie pracą pomocy kuchennej , dbanie o harmonijne współdziałanie iprzyjemna atmosferę pracy; Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków ; praca od 7-15
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 1 - 2018-08-21 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw dla gości
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Kołobrzegu (OW Chalkozyn), również w soboty i niedziele.
Interferie S. A. - 2019-03-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Bażanowice (śląskie)