KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Wędrzyn oferta pracy Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań wg receptur kuchni ukraińskiej, kontaktowanie się z klientami z Ukrainy i Rosji, zarządzanie zespołem. Wymagane: wykształcenie wyższe, znajomość oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, umiejętność zarządzania zespołem,znajomość języka ukraińskiego,rosyjskiego na poziomie bardzo dobrym, doświadczenie zawodowe na podanym stanowisku.
Data publikacji: 2016-08-09
Lokalizacja: Wędrzyn (lubuskie)
Pracodawca: Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WĘDRZYN 46-47/1, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań wg receptur kuchni ukraińskiej, kontaktowanie się z klientami z Ukrainy i Rosji, zarządzanie zespołem. Wymagane: wykształcenie wyższe, znajomość oraz umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, umiejętność zarządzania zespołem,znajomość języka ukraińskiego,rosyjskiego na poziomie bardzo dobrym, doświadczenie zawodowe na podanym stanowisku.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wędrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sulęciński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sulęcin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - bardzo dobry, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej, umiejętność zarządzania zespołem, doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharz kuchni ukraińskiej
Nazwa pracodawcy:
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Adres pracodawcy:
WĘDRZYN 15b/3, 69-211 Wędrzyn, powiat: sulęciński, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: sulęciński
Gmina pracodawcy: Sulęcin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wędrzyn
Ulica pracodawcy: WĘDRZYN
Numer budynku pracodawcy: 15b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sulęcinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 10.08.2016
Oferta pracy ważna do: 08.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-05-08 - Tczew (pomorskie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie potraw, przygotowywanie cateringów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Ruda Śląska (śląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie, wydawanie i kompletowanie towaru.
DUKATO Sp. z o.o. - 2017-10-18 - Dobiegniew (lubuskie)
przyjmowanie produktów spożywczych z magazynu, obróbka wstępna i obróbka termiczna, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem, pobieranie próbek żywności, przestrzeganie zasad higieny i bhp.
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu - 2017-02-08 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku min. 3 lata; samodzielne stanowisko; ks. sanepidowska; praca w restauracji, także w weekendy, po 12 h; miejsce pracy: Gliwice Sośnica; kuchnia polska i śląska;
"MAG" Przesiębiorstwo Wielobranżowe Grażyna Zygadło - 2016-04-01 - Gliwice (śląskie)
do uzgodnienia
M CHUDZIKIEWICZ E HESS SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-27 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z otrzymanym zamówieniem, czyszczenie, odpowiednie przechowywanie i ewentualnIe wymiana używanych przyrządów, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Bieżąca obsługa klientów, obsługa kasy fiskalnej, wystawianie faktur, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy oraz bieżące sprzątanie. Wykształcenie gimnazjalne, zawodowe lub średnie. Praca na stacji paliw PKN ORLEN. Niekaralność. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
Firma Usługowa "B O B" B. Wołejko - 2016-03-18 - Rumia (pomorskie)
zgodnie z harmonogramem
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kłodzko (dolnośląskie)
Oferta z programu zatrudnienie osób do 30 roku życia. Przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętą recepturą, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, dbanie oświeżość i dostępność produktów (zgłaszanie kończącego się asortymentu). Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie w gastronomii, znajomośc podstawowych zasad obróbki termicznej potraw, znajomość nazw podstawowych sprzętów kuchennych i produktów, podzielność uwagi, skupienie, dokładność, umiejętność pracy pod presją czasu.
HAYABUSA s.c. - 2017-06-07 - Wejherowo (pomorskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-01-27 - Poznań (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-03 - Alwernia (małopolskie)
wykształcenie zawodoweznajomość zawodudoświadczenie mile widziane
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2016-05-11 - Antonin (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska), utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar "Przy Potoku" - 2016-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
Znajomość owoców morza kuchni regionalnej Włoch, wykonywanie deserów, prac az mięsem na grilu, wykonywanie pizzzy na piecu szamotułowym.168 h pracy w miesiącu, dyzpozycyjność 11-22Miejsce pracy: Wrocław, ul. Bulwar IkaraSala G
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Wrocław (dolnośląskie)
Nadzór nad realizacją produkcji egzekwowania zadań wśród pracowników produkcyjnych.
P.P.U.H. "GABI Jerczyńscy" Sp. j. - 2016-08-16 - Piaski (wielkopolskie)
przygotowywanie poisłków
BAR "CEZAR" ALFREDA RATAJCZAK - 2016-05-10 - Lubin (dolnośląskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Chorzele (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2015-12-03 - Pszczółki (pomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-12-28 - Rybnik (śląskie)
kucharz na obozie -kierowanie pracą kuchni,-układanie menu,-przygotowywanie listy zakupów-przygotowywanie posiłków ( 3 dziennie)
Polski Czerwony Krzyż Warmińsko - Mazurski Zarząd Okręgowy - 2017-06-07 - Kręsk (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzanów (małopolskie)
- przygotowywanie potraw dań, deserów, dbanie o wybór skladników nalepszej jakości
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Siemiatycze (podlaskie)
malowanie-szpachlowanie wg wyznaczonych realizacji, koordynowanie prac malarskich-szpachlarskich, pomoc w doborze odpowiednich materiałów stosowanych w odpowiednich pracach
KMH Poland Group Krzysztof Hawryluk - 2017-10-03 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz lub pomoc kuchenna
Maciej Jewuła "MISTERIUM" - 2018-04-27 - Żabno (małopolskie)
program
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
przygotowanie burgerów, karkówki i sałatek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - Łuków (lubelskie)