KUCHARZ (J. WIETNAMSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (J. WIETNAMSKI)
Wynagrodzenie: od 1聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1/2 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (J. WIETNAMSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.11.2015
Data zako艅czenia pracy: 28.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: wietnamski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne; powy偶ej 2 lat do艣wiadczenia zawodowego; dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Obowi膮zki: przyrz膮dzanie niekt贸rych potraw wed艂ug ustalonego menu; przygotowywanie p贸艂produkt贸w; utrzymywanie czysto艣ci w kuchni w czasie pracy i sprz膮tanie kuchni po pracy; zamawianie brakuj膮cych towar贸w. 1/2 etatu.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy wa偶na do: 08.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- prowadzenie strony internetowej- prowadzenie marketingu- nadz贸r nad terminami wydarze艅 realizowanych przez muzeum- og贸lny nadz贸r nad wydawnictwami muzeum
Muzeum Przyrodnicze - 2018-08-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
POMOC W NAPRAWIE CI臉呕AROWYCH POJAZD脫W SAMOCHODOWYCH
JAREMA AKRYL PRZYG脫RZEWSKA- MA艁EK MAGDALENA - 2018-06-07 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni irackiej wed艂ug oryginalnych przepis贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie gyros贸w, kebab贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
FIRMA "IZA" IZABELLA WI艢NIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, deser贸w. Obs艂uga klient贸w.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta G艂贸d-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
- przygotowanie potraw
- ustalanie karty da艅
- wyb贸r naczy艅 do podawania da艅
- wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅
- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci
- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami
- dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni
- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni
- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw
- zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze
- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FHUP Vera R贸偶a Szwaj - 2016-11-23 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w sniadan. dla go艣ci hotelowych, da艅 goracych, przygotowanie surowc贸w do produkcji , wykonywanie wszelkich pomocniczych prac produkyjnych
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Paw艂贸wek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie produkt贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w, nauka gotowania, sprz膮tanie, wydawanie posi艂k贸w, zmywanie, obs艂uga klient贸w i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - 呕ory (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zamawianie i odbi贸r produkt贸w,
Ba艂tycka Instytucja Gospodarki Bud偶etowej BALTICA - 2017-09-20 - Potulice (kujawsko-pomorskie)
Kucharz w Kadyny Folwark Hotel & SPAWynagrodzenie do uzgodnienia uzalke偶nione od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji.
Kadyny Folwark Hotel & SPA Marian Kaczmarek - 2018-01-11 - Kadyny (warmi艅sko-mazurskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespo艂u pracownik贸w kuchni, kontrol臋 zu偶ycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysok膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug. - Wynagrodzenie: 2120 z艂 brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w plac贸wce o艣wiatowej). Znajomo艣膰 zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporno艣膰 na prac臋 w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiej臋tno艣膰 przekazywania wiedzy. Wysokie zdolno艣ci interpersonalne oraz umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, dyskrecja, sumienno艣膰, dok艂adno艣膰, wysoko rozwini臋te zdolno艣ci organizacyjne, umiej臋tno艣ci organizacji pracy w艂asnej i zespo艂u, sumienno艣膰, odpowiedzialno艣膰, obowi膮zkowo艣膰 i zaanga偶owanie w powierzone zadania, dyspozycyjno艣膰.
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (艣l膮skie)
jw
Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNR JADWIGA 艢MIETANKA "ZAJAZD NA WINIARACH" - 2016-04-18 - Warka (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
Firma Produkcyjno-Handlowa "Krokieciki u Jagienki" - 2016-03-24 - Niepo艂omice (ma艂opolskie)
zgodny ze stanowiskiem
PHU AKWA SP.J. S.Sikorski M.Sikorska - 2016-05-13 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Pomoc w przygototwaniu jedzenia, posi艂k贸w, sprzatanie miejsca pracy, krojenie warzyw, mi臋sa. Oko艂o 150 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 24 miesi膮ce.
FARON SAAD AHMED ELSEBAEY AHMED - 2018-08-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie obiad贸w, potraw wydawanych w barze
SP脫艁DZIELNIA "SMAK-COOP" - 2017-12-05 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz
Specjalistyczny Szpital im. E. Szczeklika w Tarnowie - 2017-07-06 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
wyr贸b pizzy
DAVULALAN sp. z o.o. - 2015-12-02 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw, prowadzenie kuchniI zmiana 7-15 pn-ptWynagrodzenie od 1850 brutto uzale偶nione od umiej臋tno艣ci
Przedsi臋biorstwo Handlowe "JAGA" Ewa Kurs - 2016-02-24 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Sporz膮dzanie potrwa i napoj贸w, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, porcjowanie i dekoracja potrwa.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - P艂ock (mazowieckie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA 艁OZA - 2017-02-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅, utrzymanie stanowiska i miejsca pracy w czysto艣ci dobra organizacja pracy
HOTEL ALEXANDRA E.SKLORZ I C脫RKI SP脫艁KA JAWNA - 2018-01-08 - Olesno (opolskie)
PRACA NA SAMODZIELNYM STANOWISKU
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2016-01-04 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek. Przygotowywanie karty, przepis贸w i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gda艅sk (pomorskie)
-przygotowanie ciep艂ych potraw- przygotowanie sos贸w-przygotowanie zak膮sek- ustalanie indywidualnych menuWymagany dyplom kucharz
Restauracja Trzy Korony Andrzej Labudda - 2016-07-07 - Wejherowo (pomorskie)
- Gotowanie,- Zarz膮dzanie zespo艂em,- Sk艂adanie zam贸wie艅
PROABILITY Magdalena Kar艂owicz - 2018-08-28 - Wo艂omin (mazowieckie)