KUCHARZ (J. HINDI, J. ANGIELSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ (J. HINDI, J. ANGIELSKI)
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-02-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.75
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 3/4 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (J. HINDI, J. ANGIELSKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 29.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1: hindi, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw tradycyjnej receptury indyjskiej; 3 lata do艣wiadczenia; znajomo艣膰 j臋zyka hindi oraz angielskiego w mowie-zaawansowana i w pi艣mie-dobra. Obowi膮zki: przygotowywanie potraw wed艂ug tradycyjnych receptur kuchni indyjskiej. 3/4 etatu. Praca w godz: 12-20.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 09.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Poszukujemy kucharza z do艣wiadczeniem do naszej restauracji Taverna
Profi Catering s.r.o. - 2017-04-21 - S艂owacja (S艂owacja)
przygotowywanie posi艂k贸w
"ALDI" IZABELA NOWAK - 2016-07-22 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅, menu, prowadzenie negocjacji z dostawcami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Jab艂onowo (mazowieckie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
praca na stanowisku kucharz najlepiej osoby z wykszta艂ceniem kierunkowym, praca zmianowa, mile widziane do艣wiadczeniemo偶liwo艣膰 zakwaterowaniaCharakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawc膮
Us艂ugi Turystyczne Izabela Buluk - 2016-10-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna produkt贸w, mycie i wyparzanie naczy艅 obs艂uga pensjonariuszy
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
Przeprowadzenie kursu dla osadzonych z zaj臋膰 teoretycznych i praktycznych
POMORSKA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUD呕ETOWEJ "POMERANIA" - 2016-09-14 - G臋barzewo (wielkopolskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
pomoc przy przygotowywaniu posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez OHP - 2017-07-13 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZIS艁AW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - obiad贸w. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie potraw wg. tradycyjnych przepis贸w kuchni chi艅skiej, wsp贸艂praca z szefem kuchni narodowo艣ci chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz. Praca w Restauracji Kurna Chata w godzinach 10 - 22 w systemie 2/2.Proponowane wynagrodzenie to 1850,00 + premia motywacyjna.
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Gastronomiczne " Tabaza" S.C. - 2016-01-28 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Kucharz
Firma Handlowo-Us艂ugowa "ZAKAPIOR" Adam Radwa艅ski - 2017-01-30 - Pola艅czyk (podkarpackie)
umiej臋tno艣膰 gotowania powierzonych potraw
Firma Handlowo-Us艂ugowa Karwat Izabella - 2018-01-04 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-02-23 - Zag贸rze (mazowieckie)
Praca w kuchni hotelowej. Przygotowywanie potraw, dania nowoczesnej kuchni norweskiejWYMAGANIAWykszta艂cenie:Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: WymaganeZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: Komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:Prawo jazdy kat. BOsoba niepal膮caOsoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,Osoba schludna, dok艂adna, kreatywna
Hinds忙ter Fjellhotell - 2016-10-25 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowanie da艅 kuchni japo艅skiej. Kontakt tel. 693-513-343, email: restauracjakielce (at) gmail.com
JJ TRADE Jaros艂aw Jas - 2016-06-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Gniezno (wielkopolskie)
1. Nauka przepis贸w BHP.2. Przygotowywanie sa艂atek, sur贸wek.3. Pieczenie mi臋sa.4. Sporz膮dzanie ciasta do pizzy.5. Pieczenie frytek, cz膮stek ziemniaczanych.6. Rozk艂adanie sk艂adnik贸w na pizzy.7. Polewanie sos贸w, nape艂nianie sos贸w.8. Sporz膮dzanie kebab贸w, hamburger贸w.9. Sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Miechucino (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla uczni贸w.
CENTRUM NAUKI I WYPOCZYNKU "GREEN REST" SP脫艁KA CYWILNA PIECH, CYMBA艁A - 2017-08-25 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w restauracji hotelowej
Kompleks Wypoczynkowo - Konferencyjny "Nad Nett膮" Bogus艂awa Kopiczko - 2016-04-26 - August贸w (podlaskie)
Obr贸bka produkt贸w spo偶ywczych, produkcja, umiej臋tno艣ci do robienia sushi, wyrob贸w cukierniczych.
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Zgodny
HOTELE - RESTAURACJE Jan Grabi艅ski, Magdalena Dzikowska, Ma艂gorzata Zab艂otna s.c. - 2017-03-13 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Technik Chemik odpowiedzialny b臋dzie za prowadzenie bie偶膮cej produkcji, obs艂ug臋 urz膮dze艅 produkcyjnych oraz pomiarowych. W szczeg贸lno艣ci osoba zatrudniona na tym stanowisku b臋dzie kontrolowa膰 proces produkcji, jako艣膰 oraz pobiera膰 pr贸bki produkt贸w. Dodatkowym zadaniem b臋dzie usuwanie awarii we wsp贸艂pracy z personelem technicznym. Stanowisko podlega bezpo艣rednio Dyrektorowi Zak艂adu.
BatEko Sp. z o.o. - 2016-10-17 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, prace pomocnicze w kuchni
Bar Gastronomiczny Na Skarpie Anna Krawczyk-Krzemi艅ska - 2018-06-06 - Siemiany (warmi艅sko-mazurskie)