KUCHARZ Duszniki-Zdrój oferta pracy CENTRUM NAUKI I WYPOCZYNKU "GREEN REST" SPÓŁKA CYWILNA PIECH, CYMBAŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 16 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla uczniów.
Data publikacji: 2017-08-25
Lokalizacja: Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: CENTRUM NAUKI I WYPOCZYNKU "GREEN REST" SPÓŁKA CYWILNA PIECH, CYMBAŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 33, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla uczniów.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 16 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Duszniki-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 16 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
CENTRUM NAUKI I WYPOCZYNKU "GREEN REST" SPÓŁKA CYWILNA PIECH, CYMBAŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 33, 57-340 Duszniki-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Duszniki-Zdrój
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.08.2017
Oferta pracy ważna do: 24.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
Karczma Pod Topolami Catering Garmażeria Krzysztof Jankowski - 2016-06-21 - Konopki Młode (podlaskie)
prace elektryczne i pomiarowe na terenie kraju
Pogotowie Teletechniczne Krzysztof Orzeł - 2016-02-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Gotowanie, wydawanie potraw zimnych i gorących.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas nieokreślonyMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 8-15, 15-22 pn-ndz. (system równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Mikołów (śląskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznościowe i ich kalkulacja, podział pracy w kuchni, dbanie o jakość potraw i gramaturę, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wieża pod Bocianem", "Biuro Usług Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-06-14 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA "KORENA"- IRENA KOZIOŁ - 2016-04-06 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Praca w reatauracji
Usługi Kulinarne Andrzej Więcław - 2017-07-28 - Leżajsk (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-03-06 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WŁOSKIEJ, WYRABIANIE CIASTA NA PIZZĘ I MAKARONY, PRZYGOTYWANIE SAŁATEK, SPORZĄDZANIE SOSÓW;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ RECEPTUR KUCHNI WŁOSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 2 LATA DOŚWIADCZENIA; PRACA 3 ZMIANOWA W GODZINACH 11.00-24.00
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielność w przygotowywaniu potrawzamawianie towarudyspozycyjnośćobsługa grila
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, nadzór nad jakością zamówionej żywności, utrzymanie porządku
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
gotowanie potraw wegetariańskich
BAR WEGETARIAŃSKI S.C. Poddemska Mariola,Ziemba-Grodska Bożena - 2016-07-28 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie posiłków
Firma Gastronomiczna Anna Kwiatkowska - 2016-04-07 - Siemiany (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci,dbanie o dietę dzieci ze specjalnymi potrzebami.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zambrów (podlaskie)
przyrzadzanie posiłków
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-10-03 - Radomsko (łódzkie)
- przygotowanie posiłków i ich przygotowanie
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2018-07-20 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Sporzadzanie różnego rodzaju potraw oraz potraw z podrobów i wyrobów garmażeryjnych w piecu konwektowo-parowym.
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Łódź (łódzkie)
Sporządzenie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi , maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych. Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźniczych i przetworów mięsnych, drobiu, potraw półmięsnych i jarskich; posługiwanie się narzędziami i maszynami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń. Wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetycznie wydawanie wyrobów kulinarnych; sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie oraz polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż obowiązujących w zakładzie pracy; stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gospodarczej. Nadzorowanie bieżącego zużycia surowców i półproduktów potrzebnych do przygotowania potraw, przygotowanie listy wymaganego zaopatrzenia, bieżące uzupełnianie zaopatrzenia.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie jadłospisu,nadzorowanie świeżości używanych składników
Stowarzyszenie Na Rzecz Bezdomnych "AGAPE" - 2016-12-16 - Szawałd (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8-16, 16-20 w Kołobrzegu na umowe o pracę, rownież w weekendy.
DIVA Sp. z o.o. - 2016-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna we Wrocławiu.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni polskiej. Praca od poniedziałku do niedzieli co drugi dzień w godzinach od 10.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Zabrzeg (śląskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań restauracyjnych z karty, lunchy oraz dań i przekąsek na imprezy okolicznościowe i cateringi. Przygotowywanie surówek i dodatków do dań. Dokonywanie wstępnej obróbki wstępna mięs, warzyw i owoców. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz utrzymywanie powierzonych narzędzi pracy w czystości i porządku.
BENSIP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
Wystawianie ubezpieczeń, doradztwo.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Złocieniec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań oraz surowców kuchni orientalnej,
Rabwak Co.Sp.Zo.o - 2017-10-19 - Wołomin (mazowieckie)
przygotowywanie potraw różnego rodzaju potraw, ciast, napoi, wykończanie, przygotowanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych
SODEXO POLSKA SP. Z O.O. - 2017-08-17 - Świdnica (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
MAGAZYN 82 Emir Baki - 2016-03-16 - Łódź (łódzkie)