KUCHARZ Hrubieszów oferta pracy Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o porządek stanowiska pracy oraz sprzętów kuchennych, współpraca z szefem kuchni, przestrzeganie systemów przechowywania żywnosci i bhp
Data publikacji: 2019-05-06
Lokalizacja: Hrubieszów (lubelskie)
Pracodawca: Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, dbanie o porządek stanowiska pracy oraz sprzętów kuchennych, współpraca z szefem kuchni, przestrzeganie systemów przechowywania żywnosci i bhp
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hrubieszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hrubieszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Pracownicza książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dobra organizacja czasu pracy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: dyspozycyjność
Nazwa pracodawcy:
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 29, 22-500 Hrubieszów, powiat: hrubieszowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres: biuro (at) gniecki.com
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: hrubieszowski
Gmina pracodawcy: Hrubieszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hrubieszów
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 29
Profil działalności pracodawcy: hotelarsko-gastronomiczny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hrubieszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.05.2019
Oferta pracy ważna do: 06.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 06.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3b50b515d5dc52c632c5ce97cb9f133e
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni Wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Łódź (łódzkie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-03-06 - Bądzów (dolnośląskie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do negocjacji). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana jest książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
ŁUKASZ JAREK BAR ŚMIGŁO - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
kucharz samodzielny
Janusz Kaleta Ringtrans (Obiady jak u Mamy) - 2018-02-23 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KUBA" Andrzej Skrzypek - 2015-12-23 - Grońsko (wielkopolskie)
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw, obsługa klienta, sprzedaż produktów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kutno (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przewóz towarów na terenie Unii Europejskiej.Wymagane prawo jazdy kat. B, minimum pół roku doświadczenia, znajomość języka angielskiego na poziomie komunikatywnym. Mile widziana znajomość języka niemieckiego.CV na adres: beatus.trans (at) gmail.com
BEATUS TRANS SP Z O. O. - 2016-01-15 - Jarosław (podkarpackie)
zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, zamawianie towarów u indyjskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie stołów do konsumpcji (sprzątanie, nakrywanie zastawą stołową, zbieranie brudnej zastawy stołowej), wkładanie brudnej zastawy stołowej do urządzeń myjących i wyparzających, przygotowywanie napojów z wykorzystaniem urządzeń do ich przyrządzania i podawania, przygotowywanie deserów na zimno i ciepło z wykorzystaniem urządzeń do ich przygotowania, dbanie o komfort klienta przebywającego w lokalu, na ogrodzie oraz tarasach poprzez zapewnieni ich czystości, porządkowanie i utrzymanie w czystości głównej Sali lokalu oraz toalet dla klientów i personelu, porządkowanie ogrodu i mini placu zabaw dla dzieci, obsługa przyjęć okolicznościowych, przyjmowanie i rejestrowanie zamówień konsumenckich, rozliczanie płatności, obsługa kasy fiskalnej i terminala kart płatniczych
1.EBM CHEMICALS 2.EBM Consulting Elżbieta Barciak - 2019-05-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Konin (wielkopolskie)
- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- sporządzanie potraw kuchni: regionalnych, koreańskiej i japońskiej, innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy. Praca w godz.: 8:00-16:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 36 miesięcy.
Find HR Sp. z o.o. - 2019-03-11 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
- utrzymanie gotowości produkcyjnej maszyn i urządzeń - przeprowadzanie bieżących remontów, prac prewencyjnych i konserwacyjnych maszyn i urządzeń oraz ich poszczególnych układów [ hydraulika siłowa , pneumatyka]- modernizacja urządzeń i instalacji w oparciu o dokumentację techniczną i szkice własne- wykonywanie i dopasowywanie części metodami obróbki ślusarskiej- instalacja i obsługa techniczna maszyn, urządzeń i innego sprzętu stosowanego do produkcji zgodnie z ich dokumentacją techniczną Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie aplikacji zawierającej CV na adres: rekrutacja.metrix (at) apator.com W temacie e-maila prosimy o podanie nazwiska i imienia oraz nazwy stanowiska na które kandydat aplikuje. Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane oferty. Administratorem danych jest APATOR METRIX S.A. z siedzibą w Tczewie 83-110. Grunwaldzka 14. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami art.22.1 ustawy z dnia 26 czerwca 1974r. Kodeksu Pracy oraz aktów wykonawczych jest obowiązkowe. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29.08.97 o ochronie danych osobowych t.j. Dz.U.z 2002r. nr 101, poz. 926 ze zm.)".
APATOR METRIX SPÓŁKA AKCYJNA - 2019-02-28 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA WACHOWIAK MACIEJ - 2018-07-18 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ OBSŁUGI URZĄDZEŃ KUCHENNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WSCHODNICH (BAŁTYCKA, UKRAIŃSKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni,składanie zamówień na materiału u wietnamskich dostawców.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Wałcz (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-11-16 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
- odbiór materiałów z maszyny- wykonywanie prostych prac stolarskich
"MEGIW" Sp. z o.o. - 2016-03-23 - Borzechowo (pomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Siemiatycze (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu dań
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Poniatowa (lubelskie)
Przygotowywanie dań, dbalość o czystość w miejscu pracy, robienie zamówień, Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozminaowa: 8 godzin dziennie w przedziale 11:00-23:00. Wynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 14,70 zł/godz. brutto. Oferta dostępna w sali G
AW DORADZTWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Utrzymanie czystości na stanowisku pracy; realizowanie zamówień; przygotowywanie oraz produkcja pizzy. Umowa o pracę na cazs określony. Praca na dwie zmia, wg grafiku cały tydzień: 6:00-14:00/13:00-21:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 1- 3 lat. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2019-04-23 - Wrocław (dolnośląskie)
WG. STANOWISKA
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; wysokość wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wstępny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-07-04 - Słupsk (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw, dbanie o czystość na zapleczu kuchennym, wstępna obróbka mięs, warzyw, wydawanie potraw, pomoc przy imprezach
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA CHIŃSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)