KUCHARZ Guciów oferta pracy STANISŁAW JACHYMEK - ZAGRODA GUCIÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 20 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw, pieczenie chleba, zarządzanie kuchnią.
Data publikacji: 2020-08-04
Lokalizacja: Guciów (lubelskie)
Pracodawca: STANISŁAW JACHYMEK - ZAGRODA GUCIÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:22-470 Guciów 19, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw, pieczenie chleba, zarządzanie kuchnią.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 20 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Guciów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 06
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zamojski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0620
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zwierzyniec
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 20 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 10.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętnośc zarządzania zespołem
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętności gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w pracy w kuchni.
Nazwa pracodawcy: STANISŁAW JACHYMEK - ZAGRODA GUCIÓW
danePracodawcy_nip: 9221567939
danePracodawcy_regon: 951063330
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-470 Guciów 19, powiat: zamojski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, inny - 508-18-77-87
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 06
Powiat pracodawcy: zamojski
danePracodawcy_kodPowiatu: 0620
Gmina pracodawcy: Zwierzyniec
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Guciów
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0907007
Adres strony pracodawcy: http://www.guciow.pl/
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 04.08.2020
Oferta pracy ważna do: 03.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 04.08.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 04.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?df485845916853b56fc102b8df56d59a
Podobne oferty pracy
zapoznanie się z organizacją pracy działu pakowni wędlin, zapoznanie sie z organizacją pracy na stanowisku pakowacza
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Świerczynek (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
Tworzenie sieci dystrybucji sprzedaży bezpośredniej.
Karolina Gosik Usługi marketingowe - 2017-09-15 - Mdzewko (mazowieckie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw. Bar na basenie.
RISSNET Sylwia Jaworska - 2017-01-26 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napojów, i półproduktów kulinarnych. Obsługa narzędzi i sprzętu stosowanego w gastronomii, ocena jakościowa surowców, półproduktów i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
przyjmowanie towarów-sprawdzanie ilościowo-jakościowe oraz ich sprawdzanie w magazynie(zgodnie z zasadami BHP)
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Klimontów (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami,- racjonalne gospodarowanie żywnością,- zapewnienie wysokiej jakości usług,- estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności,- odpowiedzialność za powierzony sprzęt, dbałość o urządzenia,- przestrzeganie obowiązującyh instrukcji i procedur HACCP,- komunikacja i współpraca z pracownikami przedszkola,- przygotowywanie posiłków dla dziecie będących na diecie.
PAŃSTWOWA WYŻSZA SZKOŁA ZAWODOWA WE WŁOCŁAWKU - 2017-08-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilkó, rozliczanieproduktów, układanie jadłospisów
Szkoła Podstawowa Bukowiec - 2017-05-10 - Bukowiec (lubuskie)
obsługa klienta, przygotowanie posiłków
MAŁA GASTRONOMIA WIESŁAW LESIAK G-D - 2017-01-12 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Prace związane z kuchnia małej gastronomii, pomoc kuchenna
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2017-03-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
obsługa wózka widłowego
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Wałbrzych (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Przybradz (małopolskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw różnych diet.Zamawianie art. spożywczych, żywności do wykonywania potraw.Przygotowywanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów oraz deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
praca w kantynie pracowniczej otwartej 24h od pon. do sob. do godz. 14.00
COMPASS GROUP POLAND Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Komorniki (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań m.in. przystawek, dań głównych oraz deserów. Organizacja procesów pracy kuchni. Dbałość o odpowiednie magazynowanie produktów oraz ich zamawianie. Przestrzeganie norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
obróbka wstępna mięsa i warzyw, przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn na kuchni, przygotowywanie i pakowanie posiłków na wynos
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Radzyń Podlaski (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-09-06 - Międzyrzecz (lubuskie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Głowno (łódzkie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
Wykonywanie prostych czynności przy produkcji gotowych wyrobów metalowych, montowanie komponentów, kontrola ilościowa kjomponentów, uzupełnianie komponentów przy linii produkcyjnej, pakowanie komponentów i elementów, obsługa maszyn
kontakt przez PUP - 2019-08-26 - Karczew (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań.
Park Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Sitaniec (lubelskie)
praca w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowy "PSIA GÓRA" Zofia, Jerzy, Tomasz, Wiktor Zych s.c. - 2016-03-07 - Swornegacie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków,obróbka warzyw, utzrymanie czystosći i porządku w kuchni
"LEŚNA" S. C. JOLANTA KARPIŃSKA, EWA WIŚNIEWSKA - 2018-09-24 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
zgodny z wykonywanym zawodem-zarządzanie pracą w kuchni
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 1 W BĘDZINIE - 2019-03-01 - Będzin (śląskie)
- wykonywanie różnego rodzaju potraw kuchni polskiej, tajskiej; porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych, deserów, sushi według oryginalnych przepisów- gastronomiczny rozbiór mięsa, ryb; - obsługa pieca konwekcyjno-parowego 5xGN1/1 ChefTop Mind.Maps one 7 kW UNO, grilla Roller GR60E, frytur SwitchON-DF-Boo1 Tech Form, taj WOK
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Łódź (łódzkie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Dyspozycja pracy samochodów ciężarowych w ruchu międzynarodowym
GEBER Sp.z o.o. - 2017-08-18 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Artag Firma Usługowo-Handlowa Artur Dżumało - 2018-07-05 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie cateringu dietetycznego,obsługa klienta,prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie z zajmowanym stanowiskiem, przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-06-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)